malvaaa Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 baaaardzo ladne kluski, i jakie brzuszki maja tlusciutkie, oby sobie poradzily bez opieki... Quote
Abrakadabra Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 malvaaa napisał(a):baaaardzo ladne kluski, i jakie brzuszki maja tlusciutkie, oby sobie poradzily bez opieki... Słuchajcie... ja przeczuwam (wewnętrzne "Ja" mi podpowiada, do spółki z kobiecą intuicją), że umrę (a już z pewnością osiwieję przedwcześnie)... Malvaaa, obyś miała rację. One są na etapie szybkiego wzrostu, więc odpowiednia szczenięca dieta i regularne posiłki to podstawa dla ich przyszłego zdrowia. Quote
malvaaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 maluchy mają ogloszenia tam gdzie mamusia, a mamusi pozmienialam w nie ktorych zdjecia na te nowsze... Quote
Abrakadabra Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='malvaaa']maluchy mają ogloszenia tam gdzie mamusia, a mamusi pozmienialam w nie ktorych zdjecia na te nowsze... malvaaa :), dziękujemy!!! Dzisiaj zadzwoniła jakaś dość młodo brzmiąca osoba (o 7.10...), zza Wyszkowa, że wybiera się do Warszawy i może pieska wziąć ok.10.00... Potem jakaś Pani, która chciała nawet 2 szczeniaczki, ale na wieść o wizycie p/a postanowiła przemyśleć ten temat.. Z wieści optymistycznych: czarną sunię w sobotę zawozimy do Sierpca:) Jeśli DS nam się nie spodoba, wrócimy z małą. Dzisiaj rozmawiałam ze wszystkimi trzema DS, do których trafił Modest, Kuba i Pestka. Rodziny są zachwycone, kluski całkowicie się zaaklimatyzowały, a co najdziwniejsze wszystkie potrafią załatwiać się w jednym miejscu. Kuba zaś po zakończeniu czynności fizjologicznych głośno sygnalizuje ten fakt za pomocą paszczy :) Ps.Za szczepionki wyszło 20zł * 8 piesków = 160zł. Teapot, napisz w poście rozliczeniowym, co? Quote
dorota3005_1976 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Abrakadabra napisał(a):Miejscowość nazywa się Pogorzele (gm. Osieck, woj. mazowieckie), trasa Warszawa-Dęblin. Jadąc od strony Warszawy trzeba skręcić na Pilawę, i jechać aż do Pogorzeli. W Pogorzelach - zaraz za sklepem spożywczym (jedynym, nieotynkowanym z białej cegły, po lewej stronie) skręcić w drogę gruntową i jechać jakiś kilometr przez las. Potem, po lewej stronie zaczynają się działki.... Nie znam numeru, ale mogę wytłumaczyć przez telefon . b A da sie tam dojechac jakimś autobusem np prywatka taka jak jezdzi do otwocka? Quote
Abrakadabra Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 dorota3005_1976 napisał(a):A da sie tam dojechac jakimś autobusem np prywatka taka jak jezdzi do otwocka? Dorota, prawdę powiedziawszy to nie mam pojęcia... Zapytam właścicielki działki. Kolejne dobre wieści:) Dzisiaj byłam na wizycie p/a na ul.Rembielińskiej. Świetna młoda osoba. Nie ma konkretnych preferencji co do płci i wyglądu czworonoga. Pojedzie z nami na działkę i sama wybierze pieska. Wygląda na to, ze z ósemki pozostanie 3 szczylki :) Quote
Atomowka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Oooo Rembielińska to zaraz obok mnie Może kiedyś spotkam szczyla na spacerku ale pewnie i tak nie poznam go/ją jak podrośnie Quote
Abrakadabra Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Atomówka, psiaki mają teraz 7 tygodni i ważą ok. 3kg :) DS faktycznie niedaleko Skrajnej :) Nie ma możliwości, żebyśmy rozpoznały je za jakiś czas:) Sama jestem ciekawa co z nich wyrośnie. Ale ze wszystkimi DS będę w kontakcie. Muszę dopilnować sterylek i kastracji. Quote
Vasco Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Oby pozostała trójka i Saba też szybko DS znalazły. Quote
Abrakadabra Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Odezwała się Pani z Ożarowa Mazowieckiego, ale nie jestem w stanie przeprowadzć wizyty p/a . Szukamy kogoś z okolic Ożarowa M. Najlepiej kogoś doświadczonego :) Teapot - zmień tytuł, please. Quote
Abrakadabra Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Dzisiaj zawiozłyśmy do Domków Stałych 2 kolejne szczylki ! 3 w tamten weeked, 2 w ten. Rachunek jest prosty: 8 - 5 = 3. Tylko trójka rodzeństwa szuka ciepłych łóżek i pełnych misek! barry zamieszkał w Warszawie na Rembielińskiej , a Korba w Sierpcu... Korbę wydałyśmy do budy :)..., tzn. do budki, takiej pluszowej :) Qrcze, o ile o szczeniaki ludzie pytają, o tyle Sabą nikt na razie nie jest zainteresowany... Quote
obraczus87 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Cieszę się, że szczyle znajduja domki. Martwie się piękną mamusią... Quote
teapot Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Tylko 3 albo aż 3. Adopcje stają się coraz pilniejsze. Maluchy bez kontaktu z ludźmi zaczynają się wycofywać. DS lub DT potrzebne na już!!! Quote
teapot Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Hop, hop! POMOCY!!! 3 szczeniaki wciąż bez domów. O mamusię nawet nikt nie pyta... Quote
Abrakadabra Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Aleksandra95 napisał(a):pokazujcie się !:) Aleksandra:) Dzięki! Kojarzycie kogoś z okolic Ożarowa? Quote
Atomowka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Ja też nie Ale czasami mijam to miasto jak jadę do TZ. W ogóle nie znam miasta i jeżdżę pociągiem ale jak nikt nie da rady to może ja jakoś bym się pociągiem tam doczłapała Tylko pytanie czy ludziska daleko od stacji mieszkają? ale tego pewnie nikt nie wie Quote
teapot Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Atomowka napisał(a):Ja też nie Ale czasami mijam to miasto jak jadę do TZ. W ogóle nie znam miasta i jeżdżę pociągiem ale jak nikt nie da rady to może ja jakoś bym się pociągiem tam doczłapała Tylko pytanie czy ludziska daleko od stacji mieszkają? ale tego pewnie nikt nie wie Atomowka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja niestety po burzach mam kłopoty z siecią. Raz jest - raz jej nie ma, częściej niestety to drugie. Do tego wracam do domu niezmiennie po 23 i nie mam siły nawet męczyć ludzi z TPsy. :placz: Quote
teapot Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 I znów cały dzień nikt nawet nie zajrzał. A maluchy czekają! Quote
beka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Ja nie znalazłam nikogo z Ożrowa i jak mi sie dom trafił jechałam tam sama.. Quote
Recommended Posts