dorota3005_1976 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Do soboty pewnie sie nie wyrobię z rozliczeniemi, ale postaram sie jak najszybciej zakończyc i przesłac Wam kasę. Z tym, że to w znacznym stopniu zalezy od kupujacych. Quote
obraczus87 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Malvaaa wyslalam Ci na PW liste 40 portali ogloszeniowych, ale te ktore Ty porobilas sa moim zdaniem najlepszymi portalami + www.cafeanimal.pl :) Abra to wyslij mi numer konta (zgubilam gdzies) to podesle 20zł. :) Quote
Abrakadabra Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 obraczus87 napisał(a):Malvaaa wyslalam Ci na PW liste 40 portali ogloszeniowych, ale te ktore Ty porobilas sa moim zdaniem najlepszymi portalami + www.cafeanimal.pl :) Abra to wyslij mi numer konta (zgubilam gdzies) to podesle 20zł. :) Obraczus, na razie mamy kasę na sobotnie szczepienia, zresztą dzięki Tobie i Kundelkowej Skarbonce, oraz wpłacie vasco. Quote
Abrakadabra Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Wysłałam kaskę za książkę. :) Serdecznie dziękujemy:) Quote
Atomowka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Mam cztery wpłaty z bazarku imiennego, szczylki mają ponad 100 zł już a jeszcze będą dwie wpłaty Quote
Abrakadabra Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Qrcze, zero odzewu w sprawie Saby... W sprawie potomstwa też nikt nie dzwoni... Quote
Abrakadabra Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='Atomowka']Mam cztery wpłaty z bazarku imiennego, szczylki mają ponad 100 zł już a jeszcze będą dwie wpłaty Atomówka :) Super!!! Zaczynam się zastanawiać, co dalej... W piątek wyjeżdżają dziewczynki, które opiekują się kluskami. Zostaną same na tej działce. Nie poradzą sobie, jeśli nie będą miały wsparcia ze strony człowieka! Czeka je śmierć głodowa! Potrzebujemy DT lub DS!!!! Quote
Atomowka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Kurde a szczyle ogłoszenia mają w ogóle? Nie wiem co będzie jak one zostaną tam same Nie wiem najlepiej DT bezpłatny bo na płatny przy takiej gromadzie będzie cieżko kasę uzbierać Quote
Vasco Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 To się porobiło.... Może ktoś obecnie spędza urlop gdzieś na działce i ma wolny kawałek podwórka? Pakiet ogłoszeniowy czeka, tylko tekst i kontakt potrzebny. Zdjęcia jakieś mamy. Quote
Atomowka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Kontakt na Abr pewnie. Tekst mogę zmontować np taki Na nowe domki czeka fantastyczna ósemka Te słodkie kuleczki mają dopiero ok 4 tygodni, ale już wstępnie szukamy osób zainteresowanych Do wyboru chłopaki i dziewczyny. Psiaki są odrobaczone a niebawem będą też zaszczepione Psiaki są żywiołowe, wesołe, towarzyskie i bardzo kochane Docelowo będą raczej średnimi psiakami Psiaki przebywają w okolicach Warszawy Szukają domów gdzie będą otoczone miłością i dobrą opieką Nie zostaną wydane na łańcuch Kontakt: Quote
Vasco Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 ok, ale ja nie mam kontaktu do Abry... mogę prosić na priv? wyślę odrazu wszystko do ogłoszeń. Quote
malvaaa Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 ja tez moge im porobic jakies ogloszenia, tylko powiedzcie mi czy oglaszac je wszystkie razem, na niektorych portalach maksymalnie mozna wstawic 4 zdjecia. moze podzielic je na dwie grupy :) kurcze, szkoda ze o Sabe nikt nie pyta, na jednym miala juz 40 wejsc, a tu nic :( Quote
teapot Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Dziewczyny- wszystkie dane kontaktowe są w pierwszym poście. Quote
teapot Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 malvaaa napisał(a):ja tez moge im porobic jakies ogloszenia, tylko powiedzcie mi czy oglaszac je wszystkie razem, na niektorych portalach maksymalnie mozna wstawic 4 zdjecia. moze podzielic je na dwie grupy :) kurcze, szkoda ze o Sabe nikt nie pyta, na jednym miala juz 40 wejsc, a tu nic :( Malva - dzielić np. chłopcy/dziewczynki albo czarne/bure albo jakkolwiek... Quote
dorota3005_1976 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Dziewczyny napiszcie dokładnie gdzie te psiaki, jak tam trafic i jaki jest najdogodniejszy dojazd. Ja nic nie obiecuje, ale zobaczę może kogoś uda się wkręcić z młodzieży żeby podjeżdżali i karmili psiaki. Quote
Abrakadabra Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 dorota3005_1976 napisał(a):Dziewczyny napiszcie dokładnie gdzie te psiaki, jak tam trafic i jaki jest najdogodniejszy dojazd. Ja nic nie obiecuje, ale zobaczę może kogoś uda się wkręcić z młodzieży żeby podjeżdżali i karmili psiaki. Miejscowość nazywa się Pogorzele (gm. Osieck, woj. mazowieckie), trasa Warszawa-Dęblin. Jadąc od strony Warszawy trzeba skręcić na Pilawę, i jechać aż do Pogorzeli. W Pogorzelach - zaraz za sklepem spożywczym (jedynym, nieotynkowanym z białej cegły, po lewej stronie) skręcić w drogę gruntową i jechać jakiś kilometr przez las. Potem, po lewej stronie zaczynają się działki.... Nie znam numeru, ale mogę wytłumaczyć przez telefon . b Quote
teapot Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Aukcja nieco koślawa ale jest: http://allegro.pl/show_item.php?item=1719163016 Na razie tylko Barry. Wystawiałam wszystkie, ale nie było uprzejme się zapisać. I po 30 minutach pracy szlag wszystko trafił. :/ Jutro (dziś) podejście nr 2. Quote
teapot Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 A tu aukcja wszystkich szczeniaków: http://allegro.pl/show_item.php?item=1719163256 Quote
Atomowka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Uważam,że do ogłoszeń nie trzeba ich dzielić. Nawet jak są tylko miejsca na 4 fotki to wstawić po prostu 3 jakieś ładne pojedynczych psiaków i jedno ogólne, albo napisać pod ogłoszeniem,że na zdjęciach są tylko niektóre psiaki. Ja zawszę tak robię, nie mam czasu żeby każda ogłaszaną gromadkę dzielić na grupy Quote
Vasco Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Informacje do ogłoszeń przesłałam waderci. Jak sie ukażą, wkleję na wątek. Quote
Abrakadabra Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Wasco, Malwaaa. dzięki za ogłoszenia :) Teapot - jestem z Ciebie dumna :) Jutro pierwszcze szczepienia... Maluchy mają zapewnioną opiekę jedynie do niedzieli :( Potem nie ma ich kto dokarmiać, a Saba (czyli mamusia) już bardzo niechętnie pozwala się ssać ... Quote
Recommended Posts