Sheltii Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Ale miło coś takiego czytać :) W takim razie czekam na fotki i oczywiście nr konta na pw... :) Quote
Sheltii Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 http://img3.imageshack.us/img3/6271/dsc1740u.jpg :loveu: Quote
Sheltii Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Co będzie, jak zaczną wcinać stały pokarm? Ktoś je tam będzie karmił? Quote
teapot Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Dzieciaki karmione są 3 razy dziennie od 2 tygodni - na razie dostają rozmoczoną karmę dla szczeniąt. Zajmowały się nimi dwie, super dziewczynki. Niestety w ten piątek jadą do domu. Znów opracowujemy strategię na kolejny okres... I już trzeba ruszać z ogłoszeniami. Za tydzień szczepimy i... Quote
savahna Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 No ja na prawdę nie powinnam wchodzić w nowe watki.....:razz: Śliczniochy są.:loveu: Myślałam,ze ta mamusi to duży pies coś jak leonberger ale ona taki chyba średniaczek....:roll: Quote
teapot Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Mamusia, zdecydowanie średniaczek! Sięga do kolana i jest raczej delikatnej budowy... i kocha ludzi o czym już chyba wspominałam! ;) Quote
teapot Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Zdaje się, że pewien czupurek był tutaj czyimś ulubieńcem... Quote
teapot Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Ten pan podobno też skradł czyjeś serce: Quote
savahna Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 teapot napisał(a):Zdaje się, że pewien czupurek był tutaj czyimś ulubieńcem... Chyba moim..., a może jeszcze czyimś....:roll: śmiszniutki jest....;) Dziewczyny,mogę pomóc w ogłaszaniu, jak tekst i namiary dacie. Mały pakiecik 15 serwisów moge im lada dzień zrobić, jak troche rózne zobowiazania upchnę.....:razz: Quote
dorota3005_1976 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Zaraz wysyłam PW z nr konta do wszystkich którzy zrobili zakupy na bazarku. Jak tylko wpłyna pieniadze i zrobie wysyłki to napisze na wątku i umówimy sie komu przekazac kase:) A maluchy sa przecudowne, az trudno wybrac faworyta. Quote
Abrakadabra Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 savahna napisał(a): Chyba moim..., a może jeszcze czyimś....:roll: śmiszniutki jest....;) Dziewczyny,mogę pomóc w ogłaszaniu, jak tekst i namiary dacie. Mały pakiecik 15 serwisów moge im lada dzień zrobić, jak troche rózne zobowiazania upchnę.....:razz: Savahna, dziękujemy za deklarację pomocy :) Zaraz pomyślę nad tekstem do ogłoszeń dla maluchów. Dorota3005_1976, jeszcze raz dziękujemy za bazarek! Quote
Pliszka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 teapot napisał(a):Zdaje się, że pewien czupurek był tutaj czyimś ulubieńcem... cudo... Trzymam kciuki za śliczną rodzinkę! Quote
Aleksa. Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 teapot napisał(a):ALeksandra96 - padłam! :loveu::loveu::loveu: Dziewczyny, naprawdę bardzo ale to bardzo dziękujemy! QUOTE] hehe. ;) prooszę. :loveu: [quote name='Abrakadabra']Aleksandra95 i Dorota 3005_1976 - jesteście wspaniałe :) Ola - po raz kolejny stanęłaś na wysokości zadania, administrując całym bazarkiem :loveu: Ps. Dziękuję za instrukcję :) miło mi . :loveu: ale chociaż dobrze napisałam ? udało sie wstrawić,czy nie ? :D Quote
Atomowka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ten z czupryna ta też mój ulubieniec, razem z łaciatkiem Skończył się bazar imienny szczylów, idę podliczyć kasę :) Quote
obraczus87 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Dziewczyny jak stoicie z kasą?? Mogę wysłać jednorazowo 20zl. Quote
Atomowka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Laseczki gnojki zebrały na bazarku 135 zł :loveu: kogo podawać ludziom konto? Quote
malvaaa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 ak skonczy sie bazarek imienny to prosze o nr konta na pw,. byl jakis odzew z ogloszen Saby czy cisza? bardzo prosze o pomoc, umie ktos robic allegro? jesli tak to potrzebuja ogloszenia dwie sunie: http://www.dogomania.pl/threads/206214-NIE-dla-dzieci%C5%84stwa-w-schronisku.-Szczeniaki-ze-schroniska-szukaj%C4%85-dt-ds Quote
Abrakadabra Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 obraczus87 napisał(a):Dziewczyny jak stoicie z kasą?? Mogę wysłać jednorazowo 20zl. Obraczus - na razie dajemy radę, dzięki pomocy Kundelkowej Skarbonki, Doroty 3005_1976, Aleksandrze 95, Atomówce i wszystkim Dobrym Duszkom z bazarków:loveu: Na razie zapłaciłyśmy tylko za środek na dwukrotne odrobaczenie całej gromadki, ale tego nie liczę. Prawdziwe wydatki zaczną się w sobotę - będzie pierwsze szczepienie :) Kluski na Facebooku: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=164636233604655 Malaaa, nikt jeszcze nie dzwonił w sprawie mamusi. A propo's, gdzie sunia ma ogłoszenia? Quote
malvaaa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 www.gumtree.pl - www.ale.gratka.pl - www.petsy.pl - www.e-zwierzak.pl - www.petworld.pl - www.ojej.pl - www.przygarnijzwierzaka.pl -- www.rubryka.pl - www.swistek.pl - www.adpedia.pl - www.adsy.pl - www.cwirek.pl - www.szerlok.pl - www.psiamania.pl ten portal juz chyba nie funkcjonuje to nie ma - www.kupiepsa.pl - www.pineska.pl tutaj, jak macie namiary na inne portala to dajcie, zrobie jeszcze na innych, ja znam tylko te, obraczus kiedys mi wysylala liste ale gdzies zagubilam. Quote
Abrakadabra Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 malvaaa napisał(a):www.gumtree.pl - www.ale.gratka.pl - www.petsy.pl - www.e-zwierzak.pl - www.petworld.pl - www.ojej.pl - www.przygarnijzwierzaka.pl -- www.rubryka.pl - www.swistek.pl - www.adpedia.pl - www.adsy.pl - www.cwirek.pl - www.szerlok.pl - www.psiamania.pl ten portal juz chyba nie funkcjonuje to nie ma - www.kupiepsa.pl - www.pineska.pl tutaj, jak macie namiary na inne portala to dajcie, zrobie jeszcze na innych, ja znam tylko te, obraczus kiedys mi wysylala liste ale gdzies zagubilam. Malwina, super! Ktoś mi kiedyś powiedział, że największy oddźwięk jest z gumtree, alegratki i allegro. Teapot ma zrobić Allegro, ale ma pewnie nawał pracy. Quote
Recommended Posts