Abrakadabra Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Atomowka']Jeszcze raz zapraszam na bazar imienny bo oprócz mnie nie ma tam nikogo :([/QUOTE] A ja to co? Quote
Atomowka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 O przepraszam Dorota, zapomniałam o Tobie :P Quote
Abrakadabra Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Rozmawiałam z właścicielką działki. Przyjechała dzisiaj, kilka godzin temu. Kluski powoli, o własnych siłach zaczynają wyłazić z gniazdka. Wiemy już, że urodziły się 06.06., powolutku wyrzynają się im ząbki. W sobotę jedziemy z Teapot, żeby odrobaczyć je po raz pierwszy.. Atomówka:) nie ma sprawy :) Quote
Sheltii Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Napisałam w bazarku. Powodzenia dla całej rodzinki. Suczka na pewno znajdzie dobry dom, bo i charakter ma jak widać cudny, i wygląd także :loveu: Szczylkom również życzę powodzenia! I wam, dziewczyny, także. Cierpliwości przede wszystkim :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 No właśnie przyszłam donieść że są pierwsi chrzestni ;) Quote
dorota3005_1976 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Wpadłam na imienny żeby podhopsac, ale faktycznie cos tam cicho. A ta pani u której na działced mieszka rodzinka nie będzie miała nic przeciwko jak się robalki zaczną rozłazić. Bo teraz to one pewnie grzecznie w gniazdku swoim siedza, ale zaraz im sie zabaw na słoneczku zachce. Quote
Abrakadabra Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Vasco']Mam chrześnicę ;)[/QUOTE] A chrześniakiem się nie pochwalisz :razz:? Malvaaa, Sheltii, Fenek, Vasco :loveu::loveu::loveu: dziękujemy za hojność !!! Atomówka.. sorry, nawet nie podziękowałyśmy za ten bazarek. Dziękujemy!!! :iloveyou: Quote
teapot Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Przepraszam, że dopiero dziś, ale ... doba powinna trwać minimum 36 godzin, żebym się ze wszystkim wyrobiła...+ może jakieś 5 dodatkowych na sen.:oops: TEKST DO OGŁOSZEŃ Saba to młoda, około 2 letnia suczka. Sunia jest średniego wzrostu i raczej lekkiej budowy. Ma piękną, aksamitną, półdługą sierść i śliczną, ciemną mordkę. Nie sposób odmówić jej urody, choć najważniejszy jest przecież charakter! A nasza Saba to wyjątkowo miła, oddana człowiekowi dziewczynka! Uwielbia pieszczoty, jest zrównoważona i bardzo ufna. Cierpliwie pozwala wykonywać przy sobie wszystkie czynności pielęgnacyjne - także te niezbyt miłe. Suczka przebywa na terenie działek letniskowych, ok. 50 km od Warszawy w stronę Dęblina. Została tam pewnego dnia po prostu podrzucona. Widać, że całe swoje życie spędziła na wsi - nie potrafi chodzić na smyczy, choć cierpliwy opiekun z pewnością szybko nauczyłby ją tej czynności (sunia na smycz reaguje spokojnie, bez paniki). Saba będzie dobrym stróżem - jest czujna ale nie przesadnie hałaśliwa. Niestety podkopuje się pod ogrodzeniami i podobno darzy nieco zbyt silną atencją kury, z czego lepiej aby przyszły opiekun zdawał sobie sprawę. Ponieważ Saba niedawno urodziła, odbiór psiny możliwy będzie dopiero po zakończeniu przez nią karmienia tj. najwcześniej w drugiej połowie lipca. W miarę możliwości postaramy się pomóc w transporcie Saby do domu stałego. Suczka przed adopcją zostanie wysterylizowana! Nie możemy dopuścić do tego aby na świat przychodziły kolejne, niechciane psiaki! Warunkiem adopcji Saby jest podpisanie umowy adopcyjnej. [FONT=Arial]Więcej informacji na temat Saby, jej charakteru i warunków adopcji udziela: [/FONT][FONT=Arial]Dorota: 662 701 269 email:[/FONT][FONT=Arial][SIZE=3] dorota_siwkiewicz@o2.pl[/FONT][FONT=Arial][/FONT] Quote
malvaaa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 w weekend zrobie Sabie ogloszenia :) sliczna i fajna z niej psina, napewno znajdzie swojego amatora :) Quote
Atomowka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Abra spoko nie ma co dziękować, przecież nie robię tego dla oklasków tylko dla psiaków Teapot tekst dobry, może chwyci jakąś dobrą duszę Quote
dorota3005_1976 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Gdybym nie miała swojego zwierzyńca to sama bym ja zaadoptowała. Quote
Vasco Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Abrakadabra']A chrześniakiem się nie pochwalisz :razz:? Malvaaa, Sheltii, Fenek, Vasco :loveu::loveu::loveu: dziękujemy za hojność !!! Atomówka.. sorry, nawet nie podziękowałyśmy za ten bazarek. Dziękujemy!!! :iloveyou:[/QUOTE] Chrześniak przybył mi po chwalipięctwie ;) :) Quote
Basia1244 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Jeśli potrzeba ogłoszeń -zapraszam na bazarek - dochód przeznaczony na utrzymanie i leczenie oneczki Emki http://www.dogomania.pl/threads/209418-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-hoteik-dla-Emki-i-leczenie-Livii Quote
teapot Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 DIVA- chrześnica Shelti ......... KUBA - chrześniak Fenek......................CHŁOPCZYK BARRY - CHŁOPACZEK, chrześniak Vasco - typ myśliciel. Bardzo spokojny kudłacz o rozbrajającym, wiecznie zaspanym spojrzeniu. Quote
teapot Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 CHŁOPACZEK - uroczy, zdecydowany z nienaganną fryzurą! KORBA- dziewczynka z białymi ............................................................................. ........... skarpetkami na tylnych łapkach. Chrześnica Malvy Salon urody "U Teapota" prezentuje - manicure hybrydowy... paluszki lizać! "Nietypowa ta usługa, ale w gruncie rzeczy nie jest źle!" Quote
teapot Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Diva, najmniejsza ze wszystkich. Typ - małej mądrali. Urocza i bardzo cierpliwa. PESTKA - chrześnica Vasco, wyjątkowo przebojowa i śmiała. Wie czego chce (JEŚĆ!) i skutecznie realizuje swoje zamiary! CHŁOPCZYK - jaśniejszy od siostry, mniejszy od reszty rodzeństwa. Bardzo sympatyczny i zrównoważony (o ile coś takiego można o szczeniaku powiedzieć). Świetnie współpracował przy obcinaniu pazurków. Wyżerkaa!!!! Co prawda mamuśka już ucieka ale gnojki z uporem utrzymują, że "nie ma jak cyc!!!" ;) Pierwsze spacery po okolicy- maluchy są coraz śmielsze i powoli same zaczynają wychodzić z norki i poznawać teren wokół. Quote
teapot Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Piękne są! Wesołe, śmiałe i ufne. Nic tylko kochać! :loveu: No to teraz tylko - 9 odpowiedzialnych opiekunów dla klusek i mamusi! :roll: Quote
Atomowka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Kurde ale są cudne Mam dwóch faworytów ten w łatki i ten z nienaganną fryzurą:) Już ogłaszamy je czy za wcześnie ? Quote
malvaaa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 a moj faworyt to mysliciej i tez z nienaganną fryzura :) wszystkie sa cudne! dzisiaj biore sie za ogloszenia mamusi... nie moge w tym tlumie odnalezc mojej chrzesnicy :) Quote
Aleksa. Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 http://img263.imageshack.us/img263/1037/dsc1129d.jpg a moja ta.:) Quote
Kerian Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Przepraszam za bałaganienie w wątku, ale to bardzo pilna sprawa - DT potrzebny na cito, bo ten psiak może znaleźć się dzisiaj na ulicy... Dogomaniacy z mazowieckiego, pomocy! Błagam... http://www.dogomania.pl/threads/207837-Szczeniak-Tolu%C5%9B-zn%C3%B3w-na-drodze!-Nikt-mu-nie-pom%C3%B3g%C5%82!/page9 Quote
Recommended Posts