teapot Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Ja już Abrze grożę, że ją zamknę gdzieś, bo jak tylko wyściubi nos poza dom wraca z jakimś psiakiem...albo dziewiątką! :/ Słuchajcie, jak się edytuje teraz sygnaturę? W starym dogo było to łatwe, a teraz nie umiem... Quote
Aleksa. Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 teapot napisał(a):Ja już Abrze grożę, że ją zamknę gdzieś, bo jak tylko wyściubi nos poza dom wraca z jakimś psiakiem...albo dziewiątką! :/ Słuchajcie, jak się edytuje teraz sygnaturę? W starym dogo było to łatwe, a teraz nie umiem... Wchodzisz w ustawienia i po lewej stronie masz tam spis różnych rzeczy wiadomości itp.. troszkę niżej i jest edytuj sygnaturę..:D czy jakoś tak :) Quote
Aleksa. Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 teapot napisał(a):Dzięki - udało się! :) Nie ma za co. :)Ciesze się :lol: Quote
dorota3005_1976 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Nie moge namiezyc naszego banerka:( Gapa jestem Quote
Aleksa. Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Aleksandra95 napisał(a): chwilka muszę je podlinkować. :eviltong: tu są............ Quote
teapot Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Byłyśmy u rodzinki, zawiozłyśmy karmę i słomę. Dzieciaczki mają się dobrze - rosną jak na drożdżach! Są bardzo ruchliwe i ciekawskie, choć jak na razie wciąż najważniejsza jest mamuśka! W ogóle suczydło jest wspaniałe. Bardzo łagodne i delikatne, spragnione kontaktu z człowiekiem. Nie rzuca się na jedzenie, tylko delikatnie zabiera kąski z ręki. Pozwoliła sobie wyciąć kołtunki zza uszu i nawet przy tym nie warknęła ani się nie wyrywała. Cierpliwie znosiła wszystkie zabiegi pielęgnacyjne, tuli się i nadstawia do głaskania. Ona naprawdę kocha ludzi! Gdy wyłożyłyśmy jamkę słomą pierwsza poszła sprawdzić czy ulepszone lokum nadaje się dla dzieciaków: - powąchała, weszła, zwinęła się w kulkę i dopiero po takim teście pozwoliła włożyć do środka maluchy. Wyglądało to przekomicznie - jakby odbywała "jazdę próbną". Przez najbliższe 2 tygodnie rodzinka będzie miała zapewnioną opiekę i regularne posiłki, a dzieciaki będą socjalizowane z człowiekiem. Planujemy pojechać tam za tydzień i odrobaczyć młode (wet stwierdził, że jeszcze na to za wcześnie) i obmyślić plan działania na kolejny tydzień. Myślę, że już powoli warto startować z ogłoszeniami... będziemy bardzo wdzięczne za pomoc. Zdjęcia zamieścimy później, a naprawdę sporo ich, więc warto zaglądać! Quote
Aleksa. Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 To super wieści .;) oczywiście czekam na zdjęcia.. a teraz robię dla nich bazarek ! :D Quote
Aleksa. Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Czy planujecie sterylizować potem mamusie,bo napisałam tak na bazarku,ale jeśli coś nie tak to mówcie ! :) a zmienie Quote
teapot Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Oczywiście! Sterylizacja to podstawa! Nie chcemy kolejnych bezdomniaczków!!! Quote
Aleksa. Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 teapot napisał(a):Oczywiście! Sterylizacja to podstawa! Nie chcemy kolejnych bezdomniaczków!!! ok. :):)....... Quote
dorota3005_1976 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Aleksandra95 napisał(a):To super wieści .;) oczywiście czekam na zdjęcia.. a teraz robię dla nich bazarek ! :D Aleksandra, zanim otworzysz to posprawdzaj błędy bo z całą pewnościa jakies zrobiłam przy opisach. I wyczyść skrzynkę. Quote
Aleksa. Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 dorota3005_1976 napisał(a):Aleksandra, zanim otworzysz to posprawdzaj błędy bo z całą pewnościa jakies zrobiłam przy opisach. I wyczyść skrzynkę. ok.postaram się . :) oj już czyszczę. :) Quote
Aleksa. Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/210146-Ksi%C4%85%C5%BCki-kosmetyki-kalkulator-budka-suflera-!-do-08.07-godz-22.00-zapraszam-! zapraszam na bazarek :loveu::loveu::loveu: jakie cudne ! :iloveyou::iloveyou: Quote
Aleksa. Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg863/scaled.php?server=863&filename=dsc0692g.jpg&res=medium wo matko ! :mdleje: jakie czarnulki piękne :loveu::loveu: Quote
teapot Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 W obliczu absolutnego ideału, czyli cyc mamusi ponad wszystko! Komu szczeniaczka? Śliczne, nakolankowe! ;) ATAK KLONÓW!!! Testowanie: czyli jak to na tym sianie będzie??? Wycieczka szkolna... Zobaczcie, jacy jesteśmy dzielni! Quote
teapot Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 No dobra matka, była odrobina lansu, przemeblowanie i nawet te babki całkiem miłe, ale... DAWAJ CYCA!!! Mamusia czujnie obserwowała nasze poczynania i praktycznie na każdym kroku wyrażała swoją aprobatę... Chyba się spisałyśmy! ;) Skoro mama próbowała, spróbujmy i my! Mokre, rzadkie i jakieś "niebiałe", ale na dobrą sprawę może być! Quote
teapot Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Małe SPA, czyli kobiece sprawy i odrobina pieszczot: Bonus dla wszystkich wielbicieli "tupotu małych stóp"! :loveu::loveu::loveu: Quote
teapot Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Mamusia jest CUDOWNA! :loveu::loveu::loveu: Łagodna, delikatna, pozwala ze sobą zrobić wszystko! Za jakiś czas wrzucę opisy, ale np. na ostatnich zdjęciach widać jak wycinam jej kołtunki zza uszu. Nawet nie mruknęła, tylko się próbowała mocniej wtulić! Jestem zakochana w tym suczydle! Będzie dobrym stróżem, bo jest czujna, ale nie przesadnie jazgotliwa! Ideał! Quote
Abrakadabra Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Aleksandra95 napisał(a):http://www.dogomania.pl/threads/210146-Ksi%C4%85%C5%BCki-kosmetyki-kalkulator-budka-suflera-!-do-08.07-godz-22.00-zapraszam-! zapraszam na bazarek :loveu::loveu::loveu: jakie cudne ! :iloveyou::iloveyou: Aleksandra, Dorota :loveu: dzięki za bazarek!!!! Teapot ma rację - mamusia jest przesłodka :) To bardzo mądra sunia, łagodna, przymilna, bardzo ufna... Najlepiej, gdyby trafiła do domu z ogródkiem, bo z chodzeniem na smyczy jest troszkę na bakier. Za tydzień kolejna fotorelacja :) Quote
Recommended Posts