Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra - dzięki za linka. Wysłałam zapytanie, czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne, czekam na odpowiedź.

Potrzebujemy pomocy finansowej na odrobaczenie i szczepienia rodzinki. Ogarnięcie takiejilości maluchów to spora kwota, same nie damy rady :(

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Aleksandra - dzięki za linka. Wysłałam zapytanie, czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne, czekam na odpowiedź.

Potrzebujemy pomocy finansowej na odrobaczenie i szczepienia rodzinki. Ogarnięcie takiejilości maluchów to spora kwota, same nie damy rady :(

nie ma za co . :)

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Teapot, dzięki za wątek...
Potrzebujemy wsparcia na odrobaczenie, szczepienie, karmę dla klusek i mamy....

Najpilniejsze jest odrobaczenie i szczepienia. Nie wiadomo jak potoczy się ich los ...
Powinny być zabezpieczone p/wirusówkom .

Koszt tabletek i szczepionek dla ósemki klusek przekracza nasze możliwości finansowe ...

czy one nie powinny byc odrobaczone Pyrantelum? i z tym tez trzeba ostrożnie,. moj szczyl (z dt) mał sie nie przekrecił po odrobaczaniu :(

Posted

Niestety, gdy chodzi o "ratowanie" ślepych miotów od razu zbierają się tłumy, a gdy zwierzaki żyją i trzeba działać nie ma prawie nikogo. :/

8 szczeniaków i suczka! POMOCY!!!

Posted

dorcia44 napisał(a):
dziewczyny mogę dać worek karmy suchej Dog Chow dla suni ,oczywiście jak potrzebujecie .
abra jak by coś to dzwoń do mnie .

super ! :loveu:

Posted

Dziewczyny, mam jakieś drobiazgi na bazarek. Jak ktoras ma czas wystawic to chetnie oddam na maluchy i mamuskę. Sama zrobic nie mogę bo po pierwsze nie umiem a po drugie nie bedzie mnie przez kilka najblizszych dni w domu przy necie to nie ogarne nawet jak bym sie naumiala. Jak któras chętna piszczie na PW

Posted

dorota3005_1976 napisał(a):
Dziewczyny, mam jakieś drobiazgi na bazarek. Jak ktoras ma czas wystawic to chetnie oddam na maluchy i mamuskę. Sama zrobic nie mogę bo po pierwsze nie umiem a po drugie nie bedzie mnie przez kilka najblizszych dni w domu przy necie to nie ogarne nawet jak bym sie naumiala. Jak któras chętna piszczie na PW

Nie można do ciebie wysłać PW ,może skrzynkę masz zapchaną ! ;)

edit zamówię banerek ;)

Posted

teapot napisał(a):
Niestety, gdy chodzi o "ratowanie" ślepych miotów od razu zbierają się tłumy, a gdy zwierzaki żyją i trzeba działać nie ma prawie nikogo. :/

8 szczeniaków i suczka! POMOCY!!!

eee, to pisz zaraz do takich "ratowaczek" jak: ulv, nescca, basia607, podawac dalej? wiékszosc dogo by tu zaraz wymieniac. pisz do nich, niech teraz ratujá.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Kundelkowa Skarbonka pomoże w kwocie 240zł - http://www.dogomania.pl/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-mo%C5%BCemy-wi%C4%99cej!-POM%C3%93%C5%BB!/page164 Dziękuję serdecznie :)

Podajcie mi numer konta, to jutro rzutem na taśmę wysle pieniadze.

DZIĘKUJEMY!!! Abra, jak tylko skończy pracę (robi teraz coś "na już") odezwie się i poda wszystkie namiary!
W niedzielę pojedziemy do rodzinki, odrobaczyć gnoje.
Dzięki Dorci i gagacie mamy jedzenie dla mamuśki i szczyli!

Ps. Dorciu, Abra będzie dzwonić.

Posted

dorota3005_1976 napisał(a):
UMOWIŁAM SIE WSTEPNIE Z ALEKSANRDA95, ŻE WSPÓLNIE UKLEPIEMY BAZAREK. DUZO MOZE Z TEGO KASY NIE BEDZIE ALE ZAWSZE. nIE WIEM CZY DZISIAJ DAM RADE, ALE JUTRO TO JUZ NAPEWNO USTALIMY SZCZEGÓŁY.

Damy radę.. :) wyślij mi tylko zdjęcia i krótki opis,a ja się resztą zajmę. .:)

Posted

Dzięki!
Mi chyba udało się załatwić trochę słomy (dzięki córce gagaty), żeby wyścielić jamkę.
Niestety Pani nie życzy sobie budy na swoim terenie. Boi się, że wtedy psy zostaną u niej na zawsze.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Kundelkowa Skarbonka pomoże w kwocie 240zł - http://www.dogomania.pl/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-mo%C5%BCemy-wi%C4%99cej!-POM%C3%93%C5%BB!/page164 Dziękuję serdecznie :)

Podajcie mi numer konta, to jutro rzutem na taśmę wysle pieniadze.

Obraczus -dzięki :loveu:
Wyślij na moje konto, podam Ci na PW. Dzięki Kundelkowej Skarbonce maluchy będą mogły zostać zaszczepione :loveu:

Dorcia44 - z nieba nam spadasz z tą karmą dla suni :loveu:
Gagata - dzięki za jedzonko dla dzieciaków :loveu: i Młodej za słomę :loveu:.
Aleksandra95 i Dorota3005_1976 - ukłony za "ogarnięcie" bazarku :loveu:

Tak jak pisała Teapot - odwiedzimy gromadkę w niedzielę, zawieziemy karmę i odrobaczymy pierwszy raz.
Dzięki, że tu jesteście... wiele jeszcze przed nami...

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Obraczus -dzięki :loveu:
Wyślij na moje konto, podam Ci na PW. Dzięki Kundelkowej Skarbonce maluchy będą mogły zostać zaszczepione :loveu:

Dorcia44 - z nieba nam spadasz z tą karmą dla suni :loveu:
Gagata - dzięki za jedzonko dla dzieciaków :loveu: i Młodej za słomę :loveu:.
Aleksandra95 i Dorota3005_1976 - ukłony za "ogarnięcie" bazarku :loveu:

Tak jak pisała Teapot - odwiedzimy gromadkę w niedzielę, zawieziemy karmę i odrobaczymy pierwszy raz.
Dzięki, że tu jesteście... wiele jeszcze przed nami...

Abra- skrzyneczka. ;)