Aleksa. Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 paula82 napisał(a):jakie śliczne te kluski, szkoda, że nie mogę pomóc inaczej jak podnosząc. Myślę o budzie dla nich, może coś wykombinuję http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-akcesoria-dla-zwierzat-oddam-ogromna-bude-dla-psa-W0QQAdIdZ291352958 może jeszcze aktualne.;) Quote
Abrakadabra Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Aleksandra - dzięki za linka. Wysłałam zapytanie, czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne, czekam na odpowiedź. Potrzebujemy pomocy finansowej na odrobaczenie i szczepienia rodzinki. Ogarnięcie takiejilości maluchów to spora kwota, same nie damy rady :( Quote
teapot Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 :/ Mam poczucie, że mnie ta sytuacja przerasta! BDT to marzenie! Quote
Abrakadabra Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 teapot napisał(a)::/ Mam poczucie, że mnie ta sytuacja przerasta! BDT to marzenie! Teapot, zmień tytuł wątku. Quote
Aleksa. Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Abrakadabra napisał(a):Aleksandra - dzięki za linka. Wysłałam zapytanie, czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne, czekam na odpowiedź. Potrzebujemy pomocy finansowej na odrobaczenie i szczepienia rodzinki. Ogarnięcie takiejilości maluchów to spora kwota, same nie damy rady :( nie ma za co . :) Quote
beka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Abrakadabra napisał(a):Teapot, dzięki za wątek... Potrzebujemy wsparcia na odrobaczenie, szczepienie, karmę dla klusek i mamy.... Najpilniejsze jest odrobaczenie i szczepienia. Nie wiadomo jak potoczy się ich los ... Powinny być zabezpieczone p/wirusówkom . Koszt tabletek i szczepionek dla ósemki klusek przekracza nasze możliwości finansowe ... czy one nie powinny byc odrobaczone Pyrantelum? i z tym tez trzeba ostrożnie,. moj szczyl (z dt) mał sie nie przekrecił po odrobaczaniu :( Quote
teapot Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Niestety, gdy chodzi o "ratowanie" ślepych miotów od razu zbierają się tłumy, a gdy zwierzaki żyją i trzeba działać nie ma prawie nikogo. :/ 8 szczeniaków i suczka! POMOCY!!! Quote
dorcia44 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 dziewczyny mogę dać worek karmy suchej Dog Chow dla suni ,oczywiście jak potrzebujecie . abra jak by coś to dzwoń do mnie . Quote
Aleksa. Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 dorcia44 napisał(a):dziewczyny mogę dać worek karmy suchej Dog Chow dla suni ,oczywiście jak potrzebujecie . abra jak by coś to dzwoń do mnie . super ! :loveu: Quote
Aleksa. Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 dorcia44 napisał(a):18 kg...przyda się ? :o według mnie to na pewno,ale to dziewczyny zadecydują :) Quote
dorota3005_1976 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Dziewczyny, mam jakieś drobiazgi na bazarek. Jak ktoras ma czas wystawic to chetnie oddam na maluchy i mamuskę. Sama zrobic nie mogę bo po pierwsze nie umiem a po drugie nie bedzie mnie przez kilka najblizszych dni w domu przy necie to nie ogarne nawet jak bym sie naumiala. Jak któras chętna piszczie na PW Quote
Aleksa. Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 dorota3005_1976 napisał(a):Dziewczyny, mam jakieś drobiazgi na bazarek. Jak ktoras ma czas wystawic to chetnie oddam na maluchy i mamuskę. Sama zrobic nie mogę bo po pierwsze nie umiem a po drugie nie bedzie mnie przez kilka najblizszych dni w domu przy necie to nie ogarne nawet jak bym sie naumiala. Jak któras chętna piszczie na PW Nie można do ciebie wysłać PW ,może skrzynkę masz zapchaną ! ;) edit zamówię banerek ;) Quote
dorota3005_1976 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 aleksandra95 napisał(a):nie można do ciebie wysłać pw ,może skrzynkę masz zapchaną ! ;) edit zamówię banerek ;) wyczysciłam skrzynke Quote
emilia2280 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 teapot napisał(a):Niestety, gdy chodzi o "ratowanie" ślepych miotów od razu zbierają się tłumy, a gdy zwierzaki żyją i trzeba działać nie ma prawie nikogo. :/ 8 szczeniaków i suczka! POMOCY!!! eee, to pisz zaraz do takich "ratowaczek" jak: ulv, nescca, basia607, podawac dalej? wiékszosc dogo by tu zaraz wymieniac. pisz do nich, niech teraz ratujá. Quote
teapot Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Dorciu!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Doroto z długim numerkiem! :loveu: ;) Dziewczyny, bardzo dziękujemy! Quote
obraczus87 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Kundelkowa Skarbonka pomoże w kwocie 240zł - http://www.dogomania.pl/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-mo%C5%BCemy-wi%C4%99cej!-POM%C3%93%C5%BB!/page164 Dziękuję serdecznie :) Podajcie mi numer konta, to jutro rzutem na taśmę wysle pieniadze. Quote
teapot Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 obraczus87 napisał(a):Kundelkowa Skarbonka pomoże w kwocie 240zł - http://www.dogomania.pl/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-mo%C5%BCemy-wi%C4%99cej!-POM%C3%93%C5%BB!/page164 Dziękuję serdecznie :) Podajcie mi numer konta, to jutro rzutem na taśmę wysle pieniadze. DZIĘKUJEMY!!! Abra, jak tylko skończy pracę (robi teraz coś "na już") odezwie się i poda wszystkie namiary! W niedzielę pojedziemy do rodzinki, odrobaczyć gnoje. Dzięki Dorci i gagacie mamy jedzenie dla mamuśki i szczyli! Ps. Dorciu, Abra będzie dzwonić. Quote
dorota3005_1976 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 UMOWIŁAM SIE WSTEPNIE Z ALEKSANRDA95, ŻE WSPÓLNIE UKLEPIEMY BAZAREK. DUZO MOZE Z TEGO KASY NIE BEDZIE ALE ZAWSZE. nIE WIEM CZY DZISIAJ DAM RADE, ALE JUTRO TO JUZ NAPEWNO USTALIMY SZCZEGÓŁY. Quote
Aleksa. Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 dorota3005_1976 napisał(a):UMOWIŁAM SIE WSTEPNIE Z ALEKSANRDA95, ŻE WSPÓLNIE UKLEPIEMY BAZAREK. DUZO MOZE Z TEGO KASY NIE BEDZIE ALE ZAWSZE. nIE WIEM CZY DZISIAJ DAM RADE, ALE JUTRO TO JUZ NAPEWNO USTALIMY SZCZEGÓŁY. Damy radę.. :) wyślij mi tylko zdjęcia i krótki opis,a ja się resztą zajmę. .:) Quote
teapot Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Dzięki! Mi chyba udało się załatwić trochę słomy (dzięki córce gagaty), żeby wyścielić jamkę. Niestety Pani nie życzy sobie budy na swoim terenie. Boi się, że wtedy psy zostaną u niej na zawsze. Quote
Abrakadabra Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 obraczus87 napisał(a):Kundelkowa Skarbonka pomoże w kwocie 240zł - http://www.dogomania.pl/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-mo%C5%BCemy-wi%C4%99cej!-POM%C3%93%C5%BB!/page164 Dziękuję serdecznie :) Podajcie mi numer konta, to jutro rzutem na taśmę wysle pieniadze. Obraczus -dzięki :loveu: Wyślij na moje konto, podam Ci na PW. Dzięki Kundelkowej Skarbonce maluchy będą mogły zostać zaszczepione :loveu: Dorcia44 - z nieba nam spadasz z tą karmą dla suni :loveu: Gagata - dzięki za jedzonko dla dzieciaków :loveu: i Młodej za słomę :loveu:. Aleksandra95 i Dorota3005_1976 - ukłony za "ogarnięcie" bazarku :loveu: Tak jak pisała Teapot - odwiedzimy gromadkę w niedzielę, zawieziemy karmę i odrobaczymy pierwszy raz. Dzięki, że tu jesteście... wiele jeszcze przed nami... Quote
Aleksa. Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Abrakadabra napisał(a):Obraczus -dzięki :loveu: Wyślij na moje konto, podam Ci na PW. Dzięki Kundelkowej Skarbonce maluchy będą mogły zostać zaszczepione :loveu: Dorcia44 - z nieba nam spadasz z tą karmą dla suni :loveu: Gagata - dzięki za jedzonko dla dzieciaków :loveu: i Młodej za słomę :loveu:. Aleksandra95 i Dorota3005_1976 - ukłony za "ogarnięcie" bazarku :loveu: Tak jak pisała Teapot - odwiedzimy gromadkę w niedzielę, zawieziemy karmę i odrobaczymy pierwszy raz. Dzięki, że tu jesteście... wiele jeszcze przed nami... Abra- skrzyneczka. ;) Quote
Abrakadabra Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Abra- skrzyneczka. ;) Wyczyściłam... Quote
Recommended Posts