MARCHEWA Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Dzień dobry Berciku,uśmiechnij się ładnie i wskakuj na 1!:loveu: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Bert jest baaaardzo spokojny. Jedynie bardzo dziki jeśli chodzi o jedzenie(nic dziwnego). Pseudopajaców chętnych na niego już było 3(skąd ich tylu w naszej okolicy:angryy:) Dowiedzieli się że będzie wykastrowany i poszli w cholere:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No cóż jeden z nich uparty był na tyle iż świstał koniaczkiem z czeską banderolą aby tylko nie kastrować:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
wandul 66 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 może by zrobić sciepke ,żeby go wykastrować? Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 wandul 66 napisał(a):może by zrobić sciepke ,żeby go wykastrować? Z ust(klawiszy) mi to wyjełaś:) Porozmawiam w poniedziałek z wetem za ile by to zrobił. Quote
supergoga Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 A może dopisać w ogłoszeniu że zostanie wydany po kastracji Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 supergoga napisał(a):A może dopisać w ogłoszeniu że zostanie wydany po kastracji Myślę że warto!!!!! W biurze telefony o Berta się urywają , a takie info sporo moze zmienić. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Podaję link do wyjąkowej lokatorki Żorskiego azylu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2376968#post2376968 Quote
MARCHEWA Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Z tym wykastrowaniem to bardzo dobry pomysł! Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 MARCHEWA napisał(a):Z tym wykastrowaniem to bardzo dobry pomysł! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Amanita Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ja też dostałam maila w sprawie Bercika - pani z opolskiego, która ma dom z ogrodem (i własną bernardynkę Bertę) jest nim zainteresowana. Napiszę jej w takim razie, że Bert zostanie wykastrowany. Ehhhh, być kundelkiem - źle, być rasowym - też niedobrze:shake: Quote
syla00 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Kastracja jak najbardziej TAK (wybacz Bercik, ale to dla twojego dobra:evil_lol: ) Quote
syla00 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 wstawiłam na: animalie.pl, kupię psa petWorld Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 no i tego się obawiałam - zainteresowania takich ludzi którzy będą produkować małe benki:( Do kiedy ten pies ma kwarantannę? Ciekawe czy ta malamutka która została adoptowana przez panią która ma psa malamuta została wysterylizowana tak jak ta pani obiecała... Quote
Niufka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ciekawe, dlaczego trafił na ulicę? Czy na pewno nie ma żadnego identyfikatora (tatuaż, chip)? Szkoda, bo biduś taki piękny, a taki skrzywdzony :( :( :( Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Psiak nie ma żadnego oznakowania(tatuaż chip). Jest dla niego dom w woj.Opolskim(byłby z suką bernardynką) Jedyny problem transport.(czy ktoś z nim pojedzie??) Quote
panienkabubu Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Azyl_Zory WebAdmin']Psiak nie ma żadnego oznakowania(tatuaż chip). Jest dla niego dom w woj.Opolskim(byłby z suką bernardynką) Jedyny problem transport.(czy ktoś z nim pojedzie??) zostanei tam wykastrowany? SZUKAMY TRANSPORTU, ludziki!!!! Bert ma szanse na nowe życie!!!!! Quote
MARCHEWA Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):Psiak nie ma żadnego oznakowania(tatuaż chip). Jest dla niego dom w woj.Opolskim(byłby z suką bernardynką) Jedyny problem transport.(czy ktoś z nim pojedzie??) A dokładnie do jakiego miasta?Zapytam pewnej osoby,która ma samochód dostawczy:evil_lol: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Dokładnie nie wiem jakie miasto ale to chyba najmniejszy problem. Quote
Recommended Posts