Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 OOOOOOOOOO - UCIĘLIŚCIE MU JEDNĄ ŁAPKĘ?! :evil_lol: Quote
marmar Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 ciociu Alfo skad takie pomysły?wiem,ze lubimy grilowac:evil_lol: :evil_lol: ,ale ucinac łapki? ciocia marmar zawitala do domku i od razu Betovenek ciocie odwiedzil,przybrał duzo,na wadze,dostaje 2 razy na dzien jedzonko i juz ma etap zostawiania w misce.Nowi panstwo maja troszke problemow z Betovenkiem,ale w czwartek beda w swoim mieszkanku i postarja sie juz cos napisac,Pancio zalogowal sie na dogo,ale nie potrafił znalezc watku Betovenka.Prosze o cierpliwosc a w czwartek relacje zda juz Pancio w poznych godzinach popoludniowych. hihi jak smiesznie wyglada jego ogonek oskubany z koltonow:evil_lol: Quote
WISNIA Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Jest czwartek, późne godziny wieczorne a relacji jak nie ma tak nie ma :roll: Czekam z niecierpliwością co tam u Bethovena:cool3: Quote
marmar Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 WISNIA napisał(a):Jest czwartek, późne godziny wieczorne a relacji jak nie ma tak nie ma :roll: Czekam z niecierpliwością co tam u Bethovena:cool3: moja wina,moja wina:oops: :oops: :oops: ,przed chwilka poslalam do wlascicieli moj nr gg,jak wejda na neta odezwa sie i przesle im link Quote
martynka i betinka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 EWKA NIE ROB SE OBCIAHU ,JA UMIEM PISAC A TY NIE POTRAFISZ NIC NA DOGO NAPISAC:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
syla00 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='martynka i betinka'] EWKA NIE ROB SE OBCIAHU ,JA UMIEM PISAC A TY NIE POTRAFISZ NIC NA DOGO NAPISAC:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha...no Ewka!!! Quote
marmar Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 hihihi Ewka ,ale ci mloda dopiela,czy obrazilas sie ze jest jedno zdjatko na forum?jak ci pisalam jest wiele wiecej lae trzeba od poczatku wszystkie strony poczytac. Kobieto jak bedziecie jechac na zory,plisik Marcin mam zolwia do odebrania,a nie mam go w czym trzymac,bo akwarium jzu wywiozlam z poprzednim zolwiem,a te wasze lepsze;) ,a teraz jzu chce dla siebie zolwia Quote
Marka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Rozumiem, że to przepiękne zwierzę ma już nowy dom? :multi: To co on jeszcze robi na "psach w potrzebie"? Proszę zmenić mu temat i zawiadomić moda! :D Quote
WISNIA Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Jak nowi państwo sobie radzą z Bethovenem? Quote
marmar Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 WISNIA napisał(a):Jak nowi państwo sobie radzą z Bethovenem? nowi panstwo sa zadowoleni,ale maja problemy wychowawcze,Betoven niestety nie lubi dzieci:-( sadze ze gdy wroca znow do swojego domku,moze cosik napisza ,skoro Martyna 7 letnia swietnie se radzi na forum,to moze oni se poradza Quote
WISNIA Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Czekamy na wieści i zdjęcia z nowego domku Quote
marmar Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Widzialam sie wczoraj z nowym panciem,Betoven jest juz w swoim domku,ma ogromna bude,do domu niestety nie che wejsc,bardziej odpowiada mu buda i plac do biegania Quote
WISNIA Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Typowy bernardyn:lol: Jak ja miałam swoją bernardynkę to też wolała być w budzie niż w domu, im niższa temperatura na zewnątrz tym lepiej się czuła. ;) Jeśli tylko będzie miał zapewniony częsty kontakt z człowiekiem i spacery to może świetnie się czuć w budzie:lol: . Czekamy na zdjęcia! Quote
marmar Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Niestety wracam do domu o 17,nikogo nie spotykam,corka dostala zadanie aby dowiedziec sie co u Bethovenka,sama jestem ciekawa.Jak tylko cosik bedzie wiadomo zaraz napisze Quote
t_kasiek Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 odkopałam gdzieś ten temat....czy ktoś się jeszcze nim interesuje ?? Quote
t_kasiek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 t_kasiek napisał(a):odkopałam gdzieś ten temat....czy ktoś się jeszcze nim interesuje ?? ponawiam pytanie...... Quote
marmar Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 U Betowenka wszystko ok.,wyciszył sie,biega po placu,szczesliwy i zadowolny ,wydaje sie ze zapomnial juz o tym co przeszedł w swoim zyciu. Panciowie traktuja go jak swoje malenkie:evil_lol::evil_lol:dziecko Quote
t_kasiek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 ANETTTA napisał(a):zmieńcie tytuł na szczesliwy dokladnie !!! :loveu: Quote
Recommended Posts