Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciociu Alfo skad takie pomysły?wiem,ze lubimy grilowac:evil_lol: :evil_lol: ,ale ucinac łapki?
ciocia marmar zawitala do domku i od razu Betovenek ciocie odwiedzil,przybrał duzo,na wadze,dostaje 2 razy na dzien jedzonko i juz ma etap zostawiania w misce.Nowi panstwo maja troszke problemow z Betovenkiem,ale w czwartek beda w swoim mieszkanku i postarja sie juz cos napisac,Pancio zalogowal sie na dogo,ale nie potrafił znalezc watku Betovenka.Prosze o cierpliwosc a w czwartek relacje zda juz Pancio w poznych godzinach popoludniowych.
hihi jak smiesznie wyglada jego ogonek oskubany z koltonow:evil_lol:

Posted

WISNIA napisał(a):
Jest czwartek, późne godziny wieczorne a relacji jak nie ma tak nie ma :roll: Czekam z niecierpliwością co tam u Bethovena:cool3:

moja wina,moja wina:oops: :oops: :oops: ,przed chwilka poslalam do wlascicieli moj nr gg,jak wejda na neta odezwa sie i przesle im link

Posted

[quote name='martynka i betinka']
EWKA NIE ROB SE OBCIAHU ,JA UMIEM PISAC A TY NIE POTRAFISZ NIC NA DOGO NAPISAC:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha...no Ewka!!!

Posted

hihihi Ewka ,ale ci mloda dopiela,czy obrazilas sie ze jest jedno zdjatko na forum?jak ci pisalam jest wiele wiecej lae trzeba od poczatku wszystkie strony poczytac.
Kobieto jak bedziecie jechac na zory,plisik Marcin mam zolwia do odebrania,a nie mam go w czym trzymac,bo akwarium jzu wywiozlam z poprzednim zolwiem,a te wasze lepsze;) ,a teraz jzu chce dla siebie zolwia

Posted

Rozumiem, że to przepiękne zwierzę ma już nowy dom? :multi:
To co on jeszcze robi na "psach w potrzebie"? Proszę zmenić mu temat i zawiadomić moda! :D

Posted

WISNIA napisał(a):
Jak nowi państwo sobie radzą z Bethovenem?

nowi panstwo sa zadowoleni,ale maja problemy wychowawcze,Betoven niestety nie lubi dzieci:-(
sadze ze gdy wroca znow do swojego domku,moze cosik napisza ,skoro Martyna 7 letnia swietnie se radzi na forum,to moze oni se poradza

Posted

Typowy bernardyn:lol: Jak ja miałam swoją bernardynkę to też wolała być w budzie niż w domu, im niższa temperatura na zewnątrz tym lepiej się czuła. ;) Jeśli tylko będzie miał zapewniony częsty kontakt z człowiekiem i spacery to może świetnie się czuć w budzie:lol: . Czekamy na zdjęcia!

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Niestety wracam do domu o 17,nikogo nie spotykam,corka dostala zadanie aby dowiedziec sie co u Bethovenka,sama jestem ciekawa.Jak tylko cosik bedzie wiadomo zaraz napisze

• 4 months later...
  • 3 months later...
Posted

U Betowenka wszystko ok.,wyciszył sie,biega po placu,szczesliwy i zadowolny ,wydaje sie ze zapomnial juz o tym co przeszedł w swoim zyciu.
Panciowie traktuja go jak swoje malenkie:evil_lol::evil_lol:dziecko

• 2 years later...