żabka-Rybnik Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ojeja spóźniłam się :placz: Moji rodzice marzą o bernardynie. Jakbym tu zajrzała pare dni wczesniej ehh No ale cóz skoro ma domek niech to bedzie najlepszy domek pod słońcem:p Quote
olaitomek Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 niestety to nie był jedyny bernardyn potrzebujący pomocy...:shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32511&highlight=bernardyn tu jest kolejny... jeżeli szukasz psa tej rasy to zajrzyj też tutaj: http://www.bernardyny.net/ powodzenia ;) Quote
marmar Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Benek jutro do domku -nareszczie ,panciowie sa tak przewrazliwieni ,co dzien sa u mnie,co dzien nowe pytania jak postepowac,hihi dzis pancia poslalam do cioci Alfy po witaminki i jesli cosik ma jakies pytania ciocia Alfa udzieli mu fachowej odpowiedzi. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Benek jest fajny:loveu: Nowy pan był dziś u mnie, faktycznie jest przejęty, mam nadzieję że dadzą sobie radę z olbrzymem:loveu: Wspaniały ten bernardyn, a jaki ma tubalny głos:p Quote
marmar Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 od 15 minut panciowie probuja namowic Betowenka na wejscie po schodach i do klatki,hihi a cio bedzie z winda? Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 marmar napisał(a):od 15 minut panciowie probuja namowic Betowenka na wejscie po schodach i do klatki,hihi a cio bedzie z winda? No to marmar pomoz im:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Ja już proszę o sesje z kąpieli:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
syla00 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 hihihi...uparty sierściuch:lol: Może marchewke mu przed nosem zawiązać:evil_lol: :evil_lol: Quote
marmar Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 No to marmar pomoz im:cool3::cool3::cool3::cool3: oj pomagalam ,rece i krzyz odpadaja a on co na to,polozyl sie Quote
syla00 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 marmar napisał(a):oj pomagalam ,rece i krzyz odpadaja a on co na to,polozyl sie jego niedowaga działa na waszą kożyść:evil_lol: Quote
marmar Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Betoven w domku i ja cosik przyjelam dzis a to moj nowy nabytek : Quote
syla00 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 ciociu a może to Ben się odnalazł...skąd ten żółwik?? Quote
marmar Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 to jest samica 4-letnia ,panstwo twierdza ze mieli ja od malego Quote
supergoga Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 A jak w końcu Bernis - do windy wlazł? Czy na apka został wniesiony Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Benuś w domu? :cool3: Babok pewnie na podwórku sobie mieszkał i po schodach nie potrafi chodzić. Chyba nie zostanie tam długo? To raczej mało blokowy pies i będzie mu za ciepło:evil_lol: :laola::laola: Quote
Amanita Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Fajny z niego psiur:loveu: Miałam też okazję poznać jego pańciostwo - bardzo mili ludzie. Bercik nie chciał wsiąść do samochodu. Po długim błaganiu Bert ostatecznie zdecydował, że O.K., niech Wam będzie, pojadę z Wami;) Po czym próbował się w samochodzi usadowić - to był dopiero widok:evil_lol: Ostatecznie pańciostwo poprosiło o pomoc wujka. I tym sposobem cała zmęczona trójka wraz z zadowolonym Bertem odjechała, a ja pękałam ze śmiechu widząc biednego wujaszka, wciśniętego w tylne siedzenie samochodu:evil_lol: Ja nie wiem, jak oni go wykąpią?:evil_lol: Quote
marmar Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 ciociu zebys widziala ich zmeczenie pod blokiem Betoven(bo tak go nazwali)jest bardzo uparty ,schody beeee,wielki strach i obawa przed schodami,smakolyki ,namowy i wszelkie proby spelzaly ze kladl sie na pleckach i udawal "zdechł pies":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,nie mam pojecia jak weszli z nim ,czy wogole weszli i czy czasem nie pojechali jednak z nim do krzyzowic(mial tu spedzic m-c).Musialam pojsc po zolwika poniewaz umowilam sie na konkretna godzine,sadze ze se poradzili,poniewaz mieli sie kontaktowac gdyby byly jakies problemy. W takiej sytuacji Betoven nie bedzie kapany,dopoki nie zaklimatyzuje sie w nowym otoczeniu. Hihih z bernardynka ciociu Am,anitka tez byl wielki problem z wejsciem do auta,alesmy sie nameczyli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
marmar Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Zdjecia z oidwiedzin cioci marmar dolacze ,gdy odzyskam aparat. Wiec tak: Betoven jeszzce ok 3 tygodni bedzie mieszkal u mnie w klatce,pozniej pojedzie juz na stale ze swoimi wlascicielami do nowego mieszkanka,juz powololi poznaje nowe mieszkanko ,nawet mu sie spodobało. Aktualnie zaufal w pelni swoim wlascicielom ,a szczegolnie panci z ktora jest w stanie pokonac wszystkie bariery.... Wczoraj Betoven zawital do mnie i niestety ze wzgledu,iz Betoven nie lubi dzieci kompleksowe strzyzenie odbyło sie na korytarzu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Betoven stracil bardzo duzo koltunow,tym bardziej,wiecie mam juz doswiadczenie po Luckym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,był bardzo cierpliwy i spokojny,mimo iz momentami jego siersc na ogonie przypominala siersc a raczej filc na skorze . Panciowie jesli beda mieli jakiekolwiek pytanka beda przychodzic i pytac,gdy tylko pojada z Betovenkiem na nowe mieszkanko beda mieli neta i zawitaja do nas na dogo Quote
syla00 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 super! nie mogę się już doczekac relacji z nowego domku! Quote
joaaa Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Bardzo sympatyczny pies trafił na bardzo sympatycznych opiekunów! Dzielny z niego sierściuch,jest wieklości kuca szetlandzkiego, łagodny i ma piękny szczek... :multi: Quote
Niufka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Jaki on zadowolony :) Śliczne psisko :) Quote
Recommended Posts