Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Benek jutro do domku -nareszczie ,panciowie sa tak przewrazliwieni ,co dzien sa u mnie,co dzien nowe pytania jak postepowac,hihi dzis pancia poslalam do cioci Alfy po witaminki i jesli cosik ma jakies pytania ciocia Alfa udzieli mu fachowej odpowiedzi.

Posted

Fajny z niego psiur:loveu: Miałam też okazję poznać jego pańciostwo - bardzo mili ludzie. Bercik nie chciał wsiąść do samochodu. Po długim błaganiu Bert ostatecznie zdecydował, że O.K., niech Wam będzie, pojadę z Wami;) Po czym próbował się w samochodzi usadowić - to był dopiero widok:evil_lol: Ostatecznie pańciostwo poprosiło o pomoc wujka. I tym sposobem cała zmęczona trójka wraz z zadowolonym Bertem odjechała, a ja pękałam ze śmiechu widząc biednego wujaszka, wciśniętego w tylne siedzenie samochodu:evil_lol: Ja nie wiem, jak oni go wykąpią?:evil_lol:

Posted

ciociu zebys widziala ich zmeczenie pod blokiem Betoven(bo tak go nazwali)jest bardzo uparty ,schody beeee,wielki strach i obawa przed schodami,smakolyki ,namowy i wszelkie proby spelzaly ze kladl sie na pleckach i udawal "zdechł pies":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,nie mam pojecia jak weszli z nim ,czy wogole weszli i czy czasem nie pojechali jednak z nim do krzyzowic(mial tu spedzic m-c).Musialam pojsc po zolwika poniewaz umowilam sie na konkretna godzine,sadze ze se poradzili,poniewaz mieli sie kontaktowac gdyby byly jakies problemy.
W takiej sytuacji Betoven nie bedzie kapany,dopoki nie zaklimatyzuje sie w nowym otoczeniu.
Hihih z bernardynka ciociu Am,anitka tez byl wielki problem z wejsciem do auta,alesmy sie nameczyli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Zdjecia z oidwiedzin cioci marmar dolacze ,gdy odzyskam aparat.
Wiec tak:
Betoven jeszzce ok 3 tygodni bedzie mieszkal u mnie w klatce,pozniej pojedzie juz na stale ze swoimi wlascicielami do nowego mieszkanka,juz powololi poznaje nowe mieszkanko ,nawet mu sie spodobało.
Aktualnie zaufal w pelni swoim wlascicielom ,a szczegolnie panci z ktora jest w stanie pokonac wszystkie bariery....
Wczoraj Betoven zawital do mnie i niestety ze wzgledu,iz Betoven nie lubi dzieci kompleksowe strzyzenie odbyło sie na korytarzu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Betoven stracil bardzo duzo koltunow,tym bardziej,wiecie mam juz doswiadczenie po Luckym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,był bardzo cierpliwy i spokojny,mimo iz momentami jego siersc na ogonie przypominala siersc a raczej filc na skorze .
Panciowie jesli beda mieli jakiekolwiek pytanka beda przychodzic i pytac,gdy tylko pojada z Betovenkiem na nowe mieszkanko beda mieli neta i zawitaja do nas na dogo