MARCHEWA Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):Dokładnie nie wiem jakie miasto ale to chyba najmniejszy problem. Ale dowiedz się ile to kilometrów od nas. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 pies trafi do rozmnażalni! Zapytajcie czy suka jest sterylizowana-pewnie nie. Quote
syla00 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Alfa i Zuzia napisał(a):pies trafi do rozmnażalni! Zapytajcie czy suka jest sterylizowana-pewnie nie. też się tego spodziewam!!! czy ten dom jest dobrze sprawdzony i czy kastracja Berta jest aktualna?? Kurcze on musi byc wykastrowany!!!!! Quote
mama_Dorota Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Jego trzeba koniecznie wykastrować PRZED ADOPCJĄ !!! Quote
supergoga Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Czy Pani z opolskiego wie, że dostanie psa po kastracji. Może warto napisac że to warunek. Jak się zgodzi - ok, ale jeśli będzie protestowac, to znaczy, że rozmnażalnia gotowa. I za jakiś czas w okolicy będą bernisiowate psiaki w azylach i schronach, jak teraz boksiowate. A tak apropos, może biksiowaty Tramp to tatus tych panienek z Rudy i Ramzesa? Poinformujcie Pania o kastracji. Quote
marmar Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Odezwał sie Pan z Jastrzebia(ciocia Alfa i Syla domysalaja sie chyba ze chodzi o Panan z akcji zbierania podpisow)jest zaintereswoany,byl gotowy dzis przyjechac,niestety ja maila odebralam dopiero dzis,poniewaz wrocilam wieczorem do domu,a takze bylby dla niego dopm w Krzyzowicach(ok.5km od zor).Osoby z Krzyzowic dzis go widzialy,jutro maja rezerowac go na swoje nazwisko-trzytmajmy kciuki,aby ktorys domek wypalil. Osoby z Krzyzowic wlasnie ode mnie wyszly,chcieli zasiegnac rady i wiecej informacji na temat psiaka,bylby w prywatnym domku i dobrym domku,obawiaja sie oby nie byl agresywny,chcieli psiaka od szczeniaka,ale tak od pewnego czasu rozmawiam z nimi i polecalam z cala odpowiedzialnoscia juz wyrosnietego psiaka. Quote
syla00 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ja jestem za domkiem za panem z Jastrzebia. Zrobił na mnie dobre wrażenie i myśle, że psiak nie miałby się źle. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 musi miec najlepszy dom, mamy zaufanie do Marmar. Ten pan z festynu robił dobre wrażenie, ci ludzie z Krzyżowic chyba też? Benuś nie może jechać do rozmnażalni!!!!!!:placz: Quote
marmar Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Wiec tak,pancie z krzyzowic wlasnie wrocili z Azylu,zostali wpuszczeni dzieki wielkiej uprzejmosci ,jutro o 7 maja byc w biurze,wielka prosba do cioci Amanity ,prosili aby ktos z wolontariuszy byl i jeszcze udzielil im odpowiedzi,gdyby mieli pytania jakiekolwiek Quote
marmar Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 dodam jeszcze iz pies bedzie kastrowany z uwagi na to iz,jest tam mala suczka w domu,no i mala poprawka pies bedzie mial plac do gonitwy,zadaszony kojec,a spal bedzie w domku,no chyba ze bedzie wolal na podworku.Jutro jesli wszystko bedzie ok zawita najpierw na kapiel do mnie do bloku;) Quote
MARCHEWA Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Bardzo się cieszę Marmar:multi: .A jak ty go wykąpiesz?Dasz radę?Przecież to kolos!!!!:evil_lol: Quote
MARCHEWA Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Alfa i Zuzia napisał(a):musi miec najlepszy dom, mamy zaufanie do Marmar. Ten pan z festynu robił dobre wrażenie, ci ludzie z Krzyżowic chyba też? Benuś nie może jechać do rozmnażalni!!!!!!:placz: O jakiej ty rozmnażalni piszesz?Przecież Admin napisał,że przed wydaniem pies zostanie wykastrowany! Quote
marmar Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Wychodzilam do pracy spotkalam nowych panci,ktorzy wrocili z Azylu,zarezerwowali Benia i mieli zaraz jechac po niego. Marchewa co do kapieli to nowi pancie beda go kapac -hihihih nie ja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
MARCHEWA Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 No to super,bardzo się cieszę,że Bercik i Lusia z Azylu już mają swoje rodzinki!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
supergoga Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Czy mamy już usuwać psiaka z ogłoszeń netowych? Bardzo się cieszę z domku (i wolnego kojca). Quote
wandul 66 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 supergoga , poczekaj aż go okąpią , jak zaleją sąsiadow z dołu , to różnie może być:eviltong: :eviltong: :eviltong: ;) ;) ;) Quote
marmar Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 cioteczko Wandul nie badz taka madra jak zaleja to zaleja mnie:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ,oni na 6 ,ja na parterze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 to on już jest w nowym domu? :razz: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
wandul 66 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 marmar napisał(a):cioteczko Wandul nie badz taka madra jak zaleja to zaleja mnie:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ,oni na 6 ,ja na parterze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:z 6 do parteru nie doleci:lol: :lol: :lol: Quote
marmar Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 bernardyn ma kwaranntanne i dopiero w piontek może być wydany do nowego domu:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Quote
syla00 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 dzięki Martyna! Jesteś bezcennym źródłem informacji:lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 brawo-pięknie. Pytałam na 2 wątkach do kiedy nowe psy mają kwarantannę i odpowiedzi było brak. Co by było gdyby przyjechał po niego ktoś z np.Opola, Krakowa i dowiedzial sie dopiero na miejscu że pies do wydania za x dni? :shake: :mad: Quote
Recommended Posts