Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alfa i Zuzia napisał(a):
pies trafi do rozmnażalni!
Zapytajcie czy suka jest sterylizowana-pewnie nie.

też się tego spodziewam!!!
czy ten dom jest dobrze sprawdzony i czy kastracja Berta jest aktualna?? Kurcze on musi byc wykastrowany!!!!!

Posted

Czy Pani z opolskiego wie, że dostanie psa po kastracji. Może warto napisac że to warunek. Jak się zgodzi - ok, ale jeśli będzie protestowac, to znaczy, że rozmnażalnia gotowa.
I za jakiś czas w okolicy będą bernisiowate psiaki w azylach i schronach, jak teraz boksiowate.
A tak apropos, może biksiowaty Tramp to tatus tych panienek z Rudy i Ramzesa?

Poinformujcie Pania o kastracji.

Posted

Odezwał sie Pan z Jastrzebia(ciocia Alfa i Syla domysalaja sie chyba ze chodzi o Panan z akcji zbierania podpisow)jest zaintereswoany,byl gotowy dzis przyjechac,niestety ja maila odebralam dopiero dzis,poniewaz wrocilam wieczorem do domu,a takze bylby dla niego dopm w Krzyzowicach(ok.5km od zor).Osoby z Krzyzowic dzis go widzialy,jutro maja rezerowac go na swoje nazwisko-trzytmajmy kciuki,aby ktorys domek wypalil.
Osoby z Krzyzowic wlasnie ode mnie wyszly,chcieli zasiegnac rady i wiecej informacji na temat psiaka,bylby w prywatnym domku i dobrym domku,obawiaja sie oby nie byl agresywny,chcieli psiaka od szczeniaka,ale tak od pewnego czasu rozmawiam z nimi i polecalam z cala odpowiedzialnoscia juz wyrosnietego psiaka.

Posted

Wiec tak,pancie z krzyzowic wlasnie wrocili z Azylu,zostali wpuszczeni dzieki wielkiej uprzejmosci ,jutro o 7 maja byc w biurze,wielka prosba do cioci Amanity ,prosili aby ktos z wolontariuszy byl i jeszcze udzielil im odpowiedzi,gdyby mieli pytania jakiekolwiek

Posted

dodam jeszcze iz pies bedzie kastrowany z uwagi na to iz,jest tam mala suczka w domu,no i mala poprawka pies bedzie mial plac do gonitwy,zadaszony kojec,a spal bedzie w domku,no chyba ze bedzie wolal na podworku.Jutro jesli wszystko bedzie ok zawita najpierw na kapiel do mnie do bloku;)

Posted

Alfa i Zuzia napisał(a):
musi miec najlepszy dom, mamy zaufanie do Marmar. Ten pan z festynu robił dobre wrażenie, ci ludzie z Krzyżowic chyba też? Benuś nie może jechać do rozmnażalni!!!!!!:placz:

O jakiej ty rozmnażalni piszesz?Przecież Admin napisał,że przed wydaniem pies zostanie wykastrowany!

Posted

Wychodzilam do pracy spotkalam nowych panci,ktorzy wrocili z Azylu,zarezerwowali Benia i mieli zaraz jechac po niego.
Marchewa co do kapieli to nowi pancie beda go kapac -hihihih nie ja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

No to super,bardzo się cieszę,że Bercik i Lusia z Azylu już mają swoje rodzinki!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

cioteczko Wandul nie badz taka madra jak zaleja to zaleja mnie:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ,oni na 6 ,ja na parterze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

marmar napisał(a):
cioteczko Wandul nie badz taka madra jak zaleja to zaleja mnie:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ,oni na 6 ,ja na parterze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
z 6 do parteru nie doleci:lol: :lol: :lol: