Tola Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Potrzebna pomoc dogomaniaczek z Warszawy!!! Info dostałam od synowej znajomej; jechaili do Zamościa i zauwazyli sunię:( Proszę - rozsyłajcie info http://www.dogomania.pl/threads/209969-Potrzebna-natychmiastowa-pomoc-przerazony-pies-na-stacji-paliw-w-poblizu-Warszawy!! Quote
dusje Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Trzymam za domek maluchnej staruszeczki.Szkoda,ze musi jeszcze zostac na kwarantannie w sytuacji,gdy 2 domki oferuja pomoc ale dobrze ze te domki sa i mam nadzieje ze nie uciekna ;) Quote
Aimez_moi Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 majka2222 napisał(a):Trzymam kciuki Ja takze....bardzo mocno....:) Quote
Tola Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Dzisiaj byc moze bedzie wiecej informacji o Korci; na razie jest tylko ta informacja ze schronu, ze sunia ma nowotwór listwy mlecznej... Napisałam do sanchezauu z prosbą o wiecej informacji na temat propozycji DS; o warunkach, jakie oferuje kasia.k3 juz mamy orientację. Bardzo dziekuje z atak szybka reakcję; mam nadzieję, ze Korcia znajdzie swoje bezpieczne miejsce. Myslę, ze z resztą musimy poczekać do czwartku. Quote
funia Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Dobrze by było wybrać dla niej najlepszą opcję . Quote
inga.mm Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Tola napisał(a):na razie jest tylko ta informacja ze schronu, ze sunia ma nowotwór listwy mlecznej... Moja Tośka jest po mastektomii jednej listwy od lutego ub. r. Wprawdzie pojawiły sie dwa niewielkie guzki na drugiej listwie, ale to jeszcze nie tragedia. Quote
Tola Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Są pierwsze wpłaty na Korcię: Marta P. - 100 zł vampo - 100 zł Mateusz C. - 5 zł Bardzo dziękujemy:loveu: Potwierdzenia wpłat umieszczam również w 1 poscie Przy wpłatach mozna podawac nick z dogomanii, będzie mi łatwiej:cool3: Quote
Tola Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 ulvhedinn napisał(a):A co z tym drugim staruszkiem....? :( Nie wiem jeszcze kto będzie w nastepnym tyg. odbierał Korcię ze schronu - ale trzeba będzie poprosic o zdjęcia tego biedaka ... Quote
IVV Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Tola napisał(a):Są pierwsze wpłaty na Korcię: Marta P. - 100 zł vampo - 100 zł Mateusz C. - 5 zł Bardzo dziękujemy:loveu: Potwierdzenia wpłat umieszczam również w 1 poscie Przy wpłatach mozna podawac nick z dogomanii, będzie mi łatwiej:cool3: FB czyni cuda :) tam jest tyle fajnych ludzi ktorzy chca pomagac :) Quote
Aimez_moi Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Ale super wiesci......trzymaj sie malutka.....:) Quote
minia913 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 PROSZĘ POMÓŻCIE CHOCIAŻ ROZESŁAĆ WĄTEK: http://www.dogomania.pl/threads/2100...3#post17125483 Quote
funia Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Dziewczyny co jest ustalone ? Gdzie idzie sunia ? Do mnie czy do proponowanych domków ?Ustalmy to bo ja musze wiedzieć . Quote
IVV Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 ja tez musze podac jakies info na FB gdzie jest 461 osob zainteresowanych jej losem i uczestniczacych w suni wydarzeniu .... Quote
Tola Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 funia napisał(a):Dziewczyny co jest ustalone ? Gdzie idzie sunia ? Do mnie czy do proponowanych domków ?Ustalmy to bo ja musze wiedzieć . Korcia po zabraniu ze schronu na pewno pojedzie do Ciebie; kontakt z chętnymi domkami jest, musimy zdobyc trochę info o suni i jej stanie zdrowia; bo przyszłe domy pytaja o jej charakter, w obu donmach są inne zwierzęta... Quote
IVV Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 dziekuje Tolu ,juz podalam info na FB tam tyle osob przezywa i martwi sie o przyszlosc staruszki Quote
Tola Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Zadra była wczoraj w schronie, ale niestety nie chciała narażac pracowników na kolejne nieprzyjemnosci i nie zrobiła zdjęć... Sunia jest, czeka... Quote
IVV Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 a nie myslalyscie o zalozeniu strony na FB tylko dla zamojszczakow ? to tak duzo by wam pomoglo . Szydlowiec ma cos takiego ,inne schroniska tez . http://www.facebook.com/pages/Bezdomniaki-Szyd%C5%82owieckie-Pomagamy/173802145997344 http://www.facebook.com/pages/Bezdomniaki-Szyd%C5%82owieckie-Pomagamy/173802145997344#!/profile.php?id=100001647945860 Quote
sanchezauu Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Tola napisał(a):Zadra była wczoraj w schronie, ale niestety nie chciała narażac pracowników na kolejne nieprzyjemnosci i nie zrobiła zdjęć... Sunia jest, czeka... Witajcie:) Jeśli Korcia cały czas czeka, to bardzo proszę o podjęcie decyzji czy psinka trafi do tego drugiego oferowanego domku. Jeśli tak, to będzie to cudne wydarzenie, jednak proszę o decyzję bo są inne pieski które czekają.. Jeśli Korcia nie trafi do mnie to chętnie zaopiekuję sie Franiem na stałe. Czekam na informacje. Pozdrawiam:) Quote
zadra Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Tola napisał(a):Zadra była wczoraj w schronie, ale niestety nie chciała narażac pracowników na kolejne nieprzyjemnosci i nie zrobiła zdjęć... Sunia jest, czeka... Zdjęcia zrobiłam ale z daleka i niestety nic nie było widać. Quote
Tola Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 sanchezauu napisał(a):Witajcie:) Jeśli Korcia cały czas czeka, to bardzo proszę o podjęcie decyzji czy psinka trafi do tego drugiego oferowanego domku. Jeśli tak, to będzie to cudne wydarzenie, jednak proszę o decyzję bo są inne pieski które czekają.. Jeśli Korcia nie trafi do mnie to chętnie zaopiekuję sie Franiem na stałe. Czekam na informacje. Pozdrawiam:) Z tego co zrozumiałam, to domek oferowała jeszcze tylko kasia.k3, ale ma sukę i istnieją obawy, że się nie dogadają... Poprosiłam o nr tel na pv, to pogadamy:) Bardzo prosiłabym o cierpliwość do momentu zabrania Korci ze schroniska, a musi tam byc jeszcvze do piątku:( Quote
Tola Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Fundacja na fb http://www.facebook.com/FundacjaZEA Stronę prowadzi osoba, która nie ma zbyt dużo czasu, nie moze nawet na bieżąco jej uaktualniać, więc nie ma mowy o zakładaniu kolejnej:( Quote
Recommended Posts