Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam za domek maluchnej staruszeczki.Szkoda,ze musi jeszcze zostac na kwarantannie w sytuacji,gdy 2 domki oferuja pomoc ale dobrze ze te domki sa i mam nadzieje ze nie uciekna ;)

Posted

Dzisiaj byc moze bedzie wiecej informacji o Korci; na razie jest tylko ta informacja ze schronu, ze sunia ma nowotwór listwy mlecznej...

Napisałam do sanchezauu z prosbą o wiecej informacji na temat propozycji DS; o warunkach, jakie oferuje kasia.k3 juz mamy orientację.
Bardzo dziekuje z atak szybka reakcję; mam nadzieję, ze Korcia znajdzie swoje bezpieczne miejsce.
Myslę, ze z resztą musimy poczekać do czwartku.

Posted

Tola napisał(a):
na razie jest tylko ta informacja ze schronu, ze sunia ma nowotwór listwy mlecznej...

Moja Tośka jest po mastektomii jednej listwy od lutego ub. r.
Wprawdzie pojawiły sie dwa niewielkie guzki na drugiej listwie, ale to jeszcze nie tragedia.

Posted

Są pierwsze wpłaty na Korcię:

Marta P. - 100 zł
vampo - 100 zł
Mateusz C. - 5 zł

Bardzo dziękujemy:loveu:
Potwierdzenia wpłat umieszczam również w 1 poscie

Przy wpłatach mozna podawac nick z dogomanii, będzie mi łatwiej:cool3:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
A co z tym drugim staruszkiem....? :(

Nie wiem jeszcze kto będzie w nastepnym tyg. odbierał Korcię ze schronu - ale trzeba będzie poprosic o zdjęcia tego biedaka ...

Posted

Tola napisał(a):
Są pierwsze wpłaty na Korcię:

Marta P. - 100 zł
vampo - 100 zł
Mateusz C. - 5 zł

Bardzo dziękujemy:loveu:
Potwierdzenia wpłat umieszczam również w 1 poscie

Przy wpłatach mozna podawac nick z dogomanii, będzie mi łatwiej:cool3:

FB czyni cuda :) tam jest tyle fajnych ludzi ktorzy chca pomagac :)

Posted

funia napisał(a):
Dziewczyny co jest ustalone ? Gdzie idzie sunia ? Do mnie czy do proponowanych domków ?Ustalmy to bo ja musze wiedzieć .

Korcia po zabraniu ze schronu na pewno pojedzie do Ciebie; kontakt z chętnymi domkami jest, musimy zdobyc trochę info o suni i jej stanie zdrowia; bo przyszłe domy pytaja o jej charakter, w obu donmach są inne zwierzęta...

Posted

Zadra była wczoraj w schronie, ale niestety nie chciała narażac pracowników na kolejne nieprzyjemnosci i nie zrobiła zdjęć...
Sunia jest, czeka...

Posted

Tola napisał(a):
Zadra była wczoraj w schronie, ale niestety nie chciała narażac pracowników na kolejne nieprzyjemnosci i nie zrobiła zdjęć...
Sunia jest, czeka...

Witajcie:) Jeśli Korcia cały czas czeka, to bardzo proszę o podjęcie decyzji czy psinka trafi do tego drugiego oferowanego domku. Jeśli tak, to będzie to cudne wydarzenie, jednak proszę o decyzję bo są inne pieski które czekają.. Jeśli Korcia nie trafi do mnie to chętnie zaopiekuję sie Franiem na stałe. Czekam na informacje. Pozdrawiam:)

Posted

Tola napisał(a):
Sunia jest, czeka...

Zdjęcia zrobiłam ale z daleka i niestety nic nie było widać.

Posted

sanchezauu napisał(a):
Witajcie:) Jeśli Korcia cały czas czeka, to bardzo proszę o podjęcie decyzji czy psinka trafi do tego drugiego oferowanego domku. Jeśli tak, to będzie to cudne wydarzenie, jednak proszę o decyzję bo są inne pieski które czekają.. Jeśli Korcia nie trafi do mnie to chętnie zaopiekuję sie Franiem na stałe. Czekam na informacje. Pozdrawiam:)

Z tego co zrozumiałam, to domek oferowała jeszcze tylko kasia.k3, ale ma sukę i istnieją obawy, że się nie dogadają...
Poprosiłam o nr tel na pv, to pogadamy:)
Bardzo prosiłabym o cierpliwość do momentu zabrania Korci ze schroniska, a musi tam byc jeszcvze do piątku:(