Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie a to duze miasto to wroclaw za 1,5 godz porady i pracy z psem to koszt okolo 60 zl...
wiadomo taniej jest w grupie ale pieseczek potrzebuje raczej indywidualnych zajec

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

arjuna napisał(a):
wiesz, niszczenie to sprawa do szybkiego wyleczenia.
Bardziej sie martwie tym, że pies potrafi wyskoczyć do czlowieka. Behawiorysta mógłby podpowiedzieć czy w ogóle jest sens brać się za ratowanie tego psa.
tez uważam, że to jest ważniejsze teraz niż hotel.

Mnie wlasnie to tez najbardziej martwi bo bez odpowiedniego ukierunkowania taki pieseczek moze byc niebezpieczny...

Posted

Kofeina napisał(a):
dziewczyny teraz ja mam problem sluchajcie... sasiad mojej kolezanki bije psa i wyrzuca go za kare z domu na noc...
co ja moge z tym zrobic??
Chodzi o wroclaw

Może zgłosić do jakiegoś towarzystwa ochrony nad zwierzętami jeżeli są łamane prawa tego psa i są na to dowody, bądź porozmawiać z Panem - skoro pies mu tak bardzo przeszkadza jest nadzieja że go odda dobrowolnie...

Posted

Lili8522 napisał(a):
Może zgłosić do jakiegoś towarzystwa ochrony nad zwierzętami jeżeli są łamane prawa tego psa i są na to dowody, bądź porozmawiać z Panem - skoro pies mu tak bardzo przeszkadza jest nadzieja że go odda dobrowolnie...

No ale co ja wtedy zrobie z tym bidokiem??:(

Posted

Kofeina napisał(a):
No ale co ja wtedy zrobie z tym bidokiem??:(

To musisz mu poszukać jakiegoś domu tymczasowego bądź założy mu wątek i zorganizować zbiórkę pieniędzy na dom płatny albo jakiś hotelik, innej możliwości nie ma...

Posted

Lili8522 napisał(a):
To musisz mu poszukać jakiegoś domu tymczasowego bądź założy mu wątek i zorganizować zbiórkę pieniędzy na dom płatny albo jakiś hotelik, innej możliwości nie ma...

napisalam do dziewczyn z TOZ. zobaczymy

Posted

dobra, ja już wróciłam :)

to dzwonić musi ktoś, kto zna psa osobiście - ja go nie znam, na oczy go nie widziałam......co z tego, że ja zadzwonię, jak ja wiem o nim tyle co nim - tyle co na wątku jest napisane.........

mam nadzieję, że coś się wreszcie ruszy :)

Posted

gosia1701 napisał(a):
u nas leje i niestety z odwiedzin nici :(
ale za to w poniedziałek zabrałam Strika na spacerek :) tarzał się w lesie chyba z 10 minut :)

poczul troszku wolnosci;)

Guest papillonek
Posted

Piękny pies :)
Ciekawe czemu jeszcze w schronie :/

Guest papillonek
Posted

I wszytsko jasne :)
Ludzie kupują i nie wiedzą na co się decydują :/