Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny ja się napaliłam, strasznie chciałam iść na spacer, ale mama wzięła psy i pojechała na działkę ... Byłam całą sobotę w Poznaniu i nic nie wiedziałam.
Nie mam jak się z nikim skontaktować tel. więc mam nadzieję, że ktoś przed spacerem zajrzy.
Przepraszam

Posted

Wielki Zlot Kundelków. Zabierz czworonoga na bydgoski Stary Rynek!

Wszystkich przyjaciół psów zapraszamy w niedzielę (25.10) na Wielki Zlot Kundelków.

Spotkanie odbędzie się pod hasłem "Schroniska są pełne skarbów". Zlot ma być okazją do zaprezentowania się piesków czekających na adopcję w bydgoskim schronisku, które przygotowały dla nas m.in. pokaz umiejętności zdobytych podczas szkolenia odbytego w ramach programu "Lira".

Na właścicieli czworonogów czekać zaś będą specjaliści, którzy odpowiedzą na wszystkie nurtujące ich pytania dotyczące zachowania, zdrowia i diety ich małych podopiecznych.

Wielki Zlot Kundelków rozpocznie się w niedziele (25.10) o godzinie 13 na płycie Starego Rynku. Potrwa do 16.

Organizatorem spotkania są Schronisko dla Zwierząt w Bydgoszczy i Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt "Animals".

Posted

Ja może przyjde :p
Jeden pokaz psiaków ze schroniska już widziałam na wystawie psów wielorasowych ( którą Dejzi w swojej kategorii wygrała) i psiaki bardzo fajnie się prezentowały :)

• 4 weeks later...
Posted

Hej Bydgoszczanie :)
Coś tak cicho na tym watku więc może dam swoją propozycje spacerową :
Sobota 21 listpada :)
Spotkanko przed południem, miejsce do uzgodnienia
Co wy na to?