Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chłopak jest już zdrowy jak rydz on tylko był ospały przez dwa po zabiegu a teraz pokazuje znów różki.
Tak spotkajmy się może mój urwis wkońcu się wybiega :razz: To kiedy?najlepiej jakaś sobota lub niedziela. Ja mogę nawet teraz w tą sobotę lub niedzielę tzn 06.01.07.01 co Wy na to?

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj jak mi przykro znów chora biedulka ale jeszcze się nie umowiłyśmy może jak się wkońcu dogadamy co do terminu Diunka do tego czasu wyzdrowieje ;)

• 4 weeks later...
Posted

Madzia_19 napisał(a):
my z Lucky'm też się piszemy na wspólny spacerek :p

ja tez :diabloti: bo moja to taki wariat ze tu u mnie zaden psiak sie z nia nie chce bawic, same maluszki, a ona woli większe:razz:

Posted

Virginia a co to za wystawa w sobote i niedzielę? uświadom mnie proszę choć mieszkam w bydgoszczy nic nie wiem ;)
A co do spotkania jestem za za za to kiedy i gdzie?

Dziewczy mam pytanie czy wiecie gdzie można zobaczyć i poćwiczyć z pieskiem agility? czy jest gdzieś w bydgoszczy jakiś tor przeszkód?
I czy, któraś z Was szkoli piseka na agility lub fressbe?

Posted

a ja to ani freesbe ani agillity bo nie moge Ziny spuscic bo ucieka:-(

Pozostaja tylko spacery

ciekawe czy bedzie konkurs w ciągnieciu cięzarów na tej wystawie:eviltong: to zgłosze moja, bo w maju jej nie chcieli bo była za mała

byłam w szoku jak mały amstaff uciągnął 600 kg :crazyeye:

• 4 weeks later...
Posted

No ja niestety odpadam:placz: . Ada ma poważne ugryzienie na pupci. Bardzo głębokie rany szarpane. Jest pod opieka wetka. Zaatakowa ja akita:placz: . Ale juz jest prawie dobrze.
Do zobaczenia.

Posted

Estera napisał(a):
Biedna Ada :placz: a co się dokładnie stało? :placz:

Na spacerze zaatakował ją pies sąsiadów. Miała szczęście, prawie odgryzł jej kawałek pupeczki:placz: . Ale skonczyło się na 2 bardzo głębokich ranach.
Kilka wizyt u weta i jest już dobrze, ale było ciężko:placz: :loveu:

• 3 weeks later...