Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie jestem przekonana, czy taka aż miła i jescze do tego skromna:cool3:
Jak odpowiedzenie na moje pytanie było dla ciebie zbyt meczące to ok! Chodziło mi czy spanielki przyjda jak nie wiesz to mogłaś normalnie napisac.
Do zobaczenia za 1.5 h:eviltong:

Posted

no ja sie do Was dziewczyny dorzucam :cool3: było bardzo fajnie, psica cały czas mi śpi :D w autobsie nie było tak źle jak myslałam. w domu stwierdziłam, ze jestem bardziej upieprzona niz pies :lol:
czekam na foteczki, moze gdzies moj smierdziel sie zalapal :D
pozdrawiam :*

Posted

No i ja również dziękuję za spotkanie. Było bardzo fajnie choć szkoda że Dżegierek nie chciał biegać tylko.... już wy wiecie co on robił, zrobił i za kim chodził...;) Przepraszam Esterko i Diunko :loveu: za Dżegierka nie wychowany z niego chłopak. To taki chłopek roztropek. Wszystkich ściskam i pozdrawiam :calus: No i do zobaczenia znów kiedyś.

Posted

Było bardzo miło:) Szkoda tylko, że moj na codzień odważny i pewny siebie psiak-Filipek stchurzył i z resztą widać było, że stres wpłynął na jego zachowanie:roll: no nic może innym razem;) pozdrawiam:Dog_run::Dog_run:

Posted

oooo kto tu do nas zawitał :loveu:

wobie- ale przecież nic sie nie stalo ;) my sie nie gniewamy,a Diunka nawet cieszy..- ze sie komus PODOBA :cool3:

Lorien- no chlopak dzisiaj miał nas gdzieś....ale możem iał gorszy dzień? :cool3: za dużo psów i ludzi :lol:

Posted

dodalam, idzcie do linku pod banerkiem galeria ma tytul zimowe spacery ale mozna wejsc przez fotke na stronie glownej, milego ogladania. Niestety wszystkich pieskow nie sfotografowalam.:(... bylam bardziej skupiona na moim lobuzie ;)

Posted

Raz jeszcze dzieki za spacerek :) Teraz przedstawie psiaczki ktore byly :lol:
Wybaczcie jezeli porobilam błędy w imionkach - na pewno jak co mi darujecie:lol:

Adulka

Angie

Angie pomylka z Dasha (Kasia wybacz-poprawilam sie dalej w postach )

Diunka

Dzegier

Filipek

Raf

Reszte fotek znajdziecie tutaj:

http://usera.imagecave.com/Megi77/

Posted

[quote name='wobie']No i ja również dziękuję za spotkanie. Było bardzo fajnie choć szkoda że Dżegierek nie chciał biegać tylko.... już wy wiecie co on robił, zrobił i za kim chodził...;) Przepraszam Esterko i Diunko :loveu: za Dżegierka nie wychowany z niego chłopak. To taki chłopek roztropek. Wszystkich ściskam i pozdrawiam :calus: No i do zobaczenia znów kiedyś.
To takze nie umknelo :evil_lol: Wybaczcie mi, ale to zdjatko jest takie urocze musialam :oops: Wam pokazac :eviltong:

Przepraszam ze dopiero teraz umiescilam fotki, ale wczoraj padlam, a dopiero chwile temu porzegnalam goscia. Mysle ze mi wybaczycie :)