Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje już nie takie małe, a nawet całkiem spore, dzisiaj kończy 9 miesiąc i z tej okazji postanowiła z grzecznego papisia przeobrazić się w zbuntowaną nastolatkę, przegryzającą smycze:cool3:

Sobota 12 najlepiej chyba spotkać się przy pętli tramwajowej, co Wy na to?

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wydaje mi się, że najlepiej będzie jeśli wszystkie osoby chętne po prostu wymienią się telefonami na pw i w dniu planowanego spotkania rano każdy do każdego (nie jest to znowu taka wielka liczba osób więc myślę że to nie problem) wyśle smsa czy będzie czy nie - w ten sposób osoby takie jak Gosia nie będą jechały na marne... smsa każdy odczyta, a na wątek nie koniecznie zajrzy. co myślicie?

Posted

w sobotę jestem w schronisku do południa, ale popołudnie wolne. niedziela cała do dyspozycji psich kompanów:)
mam nadzieję, że się nie rozchoruję tylko, bo jakiś katar mam i do pracy nawet dzisiaj nie poszedłem:( leże, żrę witaminy i wapno i powtarzam sobie, że jestem zdrowy:)

Posted

jak tam a propos jutrzejszego spaceru? Są chętni? Ja dziś po chorobie pierwszy dzień wyszedłem na zewnątrz :) Pogoda sprzyja więc może korzystajmy?
Wstępnie proponuję 12:30 rondo Grunwaldzkie i można by przejść się nad kanał bydgoski. Jest tam taka spora polana. Chyba, że ktoś ma inny pomysł, to z chęcią odwiedzę jakieś nowe miejsce:)
Dajcie znać