gochgoch Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 WITAMY ELEGANTA!!!!! Rzeczywiście elegancki typek!!:loveu::loveu::loveu: przystojny do tego....:evil_lol: Poznałyśmy się na wystawie w Antoninku prawda? Słyszałam, że Elegant teraz "zadaje się" z mamusią Hugolina....:loveu: Fraza urodziła Wasze szczeniaki dokładnie w 1 urodzinki Hugola!!!! Pozdrawiamy!!! Quote
twiggy Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Ach!Pamiętam,pamiętam!I to baaardzo dobrze!Tak myślałam,że Hugo to ten Mały typ co się po Antoninku bujał :cool3: Niezły chłop z niego wyrasta...no no no!Tylko pogratulowac! A Tadziu mój...ano zadał już się z mamusią Hugolinka i wyszło z tego 9 małych Szczęśc-fotki wkleiłam na stronie 2.:evil_lol: Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 twiggy napisał(a):Ach!Pamiętam,pamiętam!I to baaardzo dobrze!Tak myślałam,że Hugo to ten Mały typ co się po Antoninku bujał :cool3: Niezły chłop z niego wyrasta...no no no!Tylko pogratulowac! A Tadziu mój...ano zadał już się z mamusią Hugolinka i wyszło z tego 9 małych Szczęśc-fotki wkleiłam na stronie 2.:evil_lol: Ach widziałam, widziałam....Jesteśmy na bieżąco! Z resztą stale śledzimy zmiany na stronie Państaw Walczaków! ( tam też Hugolowe zdjęcia) Gratulujemy tatusiow zgrai dzieciaków i doskonałego wyboru mamusi!!! Quote
twiggy Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 To Mamuśka nas wybrała... A Kobita jest wybredna ;) Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 twiggy napisał(a):To Mamuśka nas wybrała... A Kobita jest wybredna ;) no to trafiła się Elegantowi niezła laska!!!!!!! :evil_lol: Quote
twiggy Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 To prawda...a teraz druga laska z A-Awy czeka w kolejce 8-) Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 twiggy napisał(a):To prawda...a teraz druga laska z A-Awy czeka w kolejce 8-) no nieźle, nieźle!!!! Niezłe wzięcie!!!!!! Macie szczęście, że Hugol jest z rodziny, bo byłby konkurent....:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
twiggy Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Khe khe...My sie konkurencji nie boimy ;) Quote
anetta Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Jaka on ma klate http://images3.fotosik.pl/228/c07556699e8734c1.jpg :-o :cool3: Taki wyprezony...no..no...:razz: Cudem uszlam z zyciem :evil_lol: Cieszkam sie baldzo :multi: Quote
twiggy Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Uhuhu!Dawno nas tu nie było.Trzeba to teraz choc trochę nadrobic. . . :evil_lol: Tak więc zaczynamy od kilku fot Tadziowych z tej krótkiej i wyjątkowo ciepłej zimy :cool3: Quote
gochgoch Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 no no....wreszcie się pojawiliście i to z magazynem foteczek.... a Tadzio tak całą zimę dzielnie pływał? To mors chyba...:evil_lol: a ja spacerek łikendowy proponuję...:p Quote
twiggy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 więcej fotek juz nie będzie! z wielkim żalem zamykam galerię... :-( Quote
Recommended Posts