Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WITAMY ELEGANTA!!!!!
Rzeczywiście elegancki typek!!:loveu::loveu::loveu: przystojny do tego....:evil_lol:
Poznałyśmy się na wystawie w Antoninku prawda?
Słyszałam, że Elegant teraz "zadaje się" z mamusią Hugolina....:loveu: Fraza urodziła Wasze szczeniaki dokładnie w 1 urodzinki Hugola!!!!
Pozdrawiamy!!!

Posted

Ach!Pamiętam,pamiętam!I to baaardzo dobrze!Tak myślałam,że Hugo to ten Mały typ co się po Antoninku bujał :cool3:
Niezły chłop z niego wyrasta...no no no!Tylko pogratulowac!
A Tadziu mój...ano zadał już się z mamusią Hugolinka i wyszło z tego 9 małych Szczęśc-fotki wkleiłam na stronie 2.:evil_lol:

Posted

twiggy napisał(a):
Ach!Pamiętam,pamiętam!I to baaardzo dobrze!Tak myślałam,że Hugo to ten Mały typ co się po Antoninku bujał :cool3:
Niezły chłop z niego wyrasta...no no no!Tylko pogratulowac!
A Tadziu mój...ano zadał już się z mamusią Hugolinka i wyszło z tego 9 małych Szczęśc-fotki wkleiłam na stronie 2.:evil_lol:

Ach widziałam, widziałam....Jesteśmy na bieżąco! Z resztą stale śledzimy zmiany na stronie Państaw Walczaków! ( tam też Hugolowe zdjęcia) Gratulujemy tatusiow zgrai dzieciaków i doskonałego wyboru mamusi!!!

Posted

twiggy napisał(a):
To prawda...a teraz druga laska z A-Awy czeka w kolejce 8-)

no nieźle, nieźle!!!! Niezłe wzięcie!!!!!!
Macie szczęście, że Hugol jest z rodziny, bo byłby konkurent....:megagrin::megagrin::megagrin:

• 5 months later...
Posted

Uhuhu!Dawno nas tu nie było.Trzeba to teraz choc trochę nadrobic. . . :evil_lol:

Tak więc zaczynamy od kilku fot Tadziowych z tej krótkiej i wyjątkowo ciepłej zimy :cool3:

Posted

no no....wreszcie się pojawiliście i to z magazynem foteczek....
a Tadzio tak całą zimę dzielnie pływał? To mors chyba...:evil_lol:
a ja spacerek łikendowy proponuję...:p

• 11 months later...