Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beataczl napisał(a):
jestem z zaproszenia Lary. zadnej dekl. juz wiecej nie pociagne, nie mam pracy .
dowiedzcie sie prosze jaki lek by pomogl i jaki to koszt ...

przydaloby sie cokolwiek na stawy

Posted

wiga138 napisał(a):
Dodaję stałej deklaracji dla Retro 50 i jednorazowo na Retro 100. Poproszę o nr konta

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

skarbnikiem jest monika083 :loveu:

Posted

Noemi1 napisał(a):
jestem na zaproszenie _Lary, ale teraz już nie dam rady finansowo, mogę tylko podnosić. Może jesienią ruszy się praca, to wtedy pomogę.

dzieki :) pdrzucanie tez jest wazne :)

Posted

Biedna psiunia. Ja miałą coś wpłącić na Natana, który jest za tm to prześlijcie mi konto. Jak dostanę wypłatę (jeżeli dostanę -ponoć mamy problemy) to coś prześlę

Posted

Iljova napisał(a):
Co u Ciebie psiaczku ??? Mam nadzieje że pomoże utworzenie wydarzenia

na pewno pomoze, tylko ze w wydarzeniu nalezy co jakis czas wysylac pw do ludzi zaproszonych z krotka informacja co sie teraz dzieje, jest to niestety spam ale bez tego nic nie bedzie sie dzialo

Posted

Niewiem na ile będę w stanie to robić bo do kompa mam dostęp tylko czasami u znajomych a tak to tylko z komórki, nie wszystko wtedy można zrobić i czasowo teraz też cięzko, ale zobaczymy ...:-)

Posted

Iljova napisał(a):
Niewiem na ile będę w stanie to robić bo do kompa mam dostęp tylko czasami u znajomych a tak to tylko z komórki, nie wszystko wtedy można zrobić i czasowo teraz też cięzko, ale zobaczymy ...:-)

to mozesz zrobic mnie tez adminem na wydarzeniach
razem bedziemy dzialac ;)