Kofeina Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 nescca napisał(a):Kofeino..... podziwiam Cię. Jesteś na prawdę wspaniała. Opiekujesz się tym biednym ,załatwiającym się w domku psiakiem. Jeśli masz czas to napisz proszeco bierze psiaczek i w jakich ilościach (leki) może będę mogła Cię czymś poratować. A za Lukę masz buziaka....i za to co jutro (EOT) też :) dzieki za dobre slowa;) jesli chodzi o leki ogarniamy temat dajemy rade sa zzamienniki ludzkie co jest duzo tansze mowie o digoxinie enarenalu urosemidzie;) ojj luska to szatan a jutra mi prose nie zapeszac:) bo mnie marcin ubije:) Quote
Kofeina Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 BUDRYSEK napisał(a):Retrusiu w sobote jestem u Ciebie :) wemy wiemy czekamy;) Quote
BUDRYSEK Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Kofeina napisał(a):dzieki za dobre slowa;) jesli chodzi o leki ogarniamy temat dajemy rade sa zzamienniki ludzkie co jest duzo tansze mowie o digoxinie enarenalu urosemidzie;) ojj luska to szatan a jutra mi prose nie zapeszac:) bo mnie marcin ubije:) a co bedzie jutro? :) :p Quote
Kofeina Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 BUDRYSEK napisał(a):a co bedzie jutro? :) :p Napisze jutro;) :P oj aga wez bo zapeszymy ;) jutro wam tez napisze i na watku lucynki, kubuska i wszystkich moich podopiecznych;) Quote
Kofeina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 kurde no... od 7 rano musialam myc dziadeczka plus cala klatke kenelowa:( no osral sie chlopak po pachy i spal w tym wszystkim... poduszki do wyrzucenia i te kocyki co mu dalam ehhh... Quote
unixena Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Kofeina napisał(a):kurde no... od 7 rano musialam myc dziadeczka plus cala klatke kenelowa:( no osral sie chlopak po pachy i spal w tym wszystkim... poduszki do wyrzucenia i te kocyki co mu dalam ehhh... Retrus :crazyeye:..znowu? Cioteczka Kofeina znowu musiala sprzatac? Nie rob jej tego .Oby tylko szybko przyszedl materacyk ,bo bedziesz lezec na podlodze ....:shake: Quote
Kofeina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 unixena napisał(a):Retrus :crazyeye:..znowu? Cioteczka Kofeina znowu musiala sprzatac? Nie rob jej tego .Oby tylko szybko przyszedl materacyk ,bo bedziesz lezec na podlodze ....:shake: na podlodze nie dam mu lezec za stary jest i za chory, poki co poswiecam letnia koldre moze jej nie upacka?? ja juz nie wiem no.... Quote
unixena Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Masz dobre serducho Kofeino .Tylko martwie sie ,ze seniorek cos ostatnio czesto paskudzi poslanie .W takim tempie to ledwo wyrabiasz z pucowaniem ....i zmiana poslanek .Moze faktycznie trzeba mu dawac na noc pieluche ? Quote
Kofeina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 unixena napisał(a):Masz dobre serducho Kofeino .Tylko martwie sie ,ze seniorek cos ostatnio czesto paskudzi poslanie .W takim tempie to ledwo wyrabiasz z pucowaniem ....i zmiana poslanek .Moze faktycznie trzeba mu dawac na noc pieluche ? no i chyba ede musiala o tym pomyslec o kurde jaky walil na alkonie no to ile to sprzatnac ale robi pod siebie i przy okazji musze go kapac bo takimi chusteczkami mokrymi nie jestem w stanie go doczyscic a mi coraz ciezej go podnosic a marcin pracuje od rana... a caly dzien nie edzie chya lazil z kupa przylepiona do tylka... przyjdzie marcin edziemy myslec ja nawet nie wiem czy sa pieluchy dla psa... Quote
Kofeina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 dziekujemy uniena za mozliwosc zalatwienia pieluch... wlasnie przyszlo poslanko.... dziekujemy.. choc chwile wczesniej koldre wyrzucilam ta z rana a na spacerku byl:( Quote
Kofeina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 przed samym wieczorem poszlam zwazyc chlopaka... schudl... i to prawie kilogram... a je 3 kubki wiecej nie chce... kurde w piatek powtorka badan ekg, morologia, usg. jony i inne duperele Quote
Kofeina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 po wiczornych rozmowach z moim marcinem mowi ze to choroba serca go wykonczyla . Nie jestem moze tak inteligentna jak on ale obrazowo mowi ze ak jest grubszy facet to serce wyniszczaa mniej niz jak ktos wazy 50 kg zalozmu od rzu widac skutki choreo serca...zmienilismy mu karme dostaje bosha lamb and rice bo ma wieksza zawartosc bialka mocz niestety ale pachnie amoniakiem pomimo podania antybiotykow plus robienie pod siebie... w piatek kontrola.. zapytaci dlaczego tak pozno dlatego ze kazdy wysilek dziala na ego niekorzysc ja mam tak przesrane z sasiadmi bo sobie durni pod blokiem kwiatki posadzili a on tam sika ale co mam zrobic? posadze im nowe jak kurde urodze w koncu:) Generalnie sral ich pies;) rtro moze mi pomoc sa u nad dni gorsze ze tawami jak i lepsze ale j to naleze do panikar i dmucham na zimne wpiatek przyszly przedstawie obraz pelen medyczny naszego wspolnego zycia... martwi mnie to ze chlopak spada na wadze ale nie mozemy wprowadzic nic nowego poniwazn bierze juz garsc lekow plus na jelita oslonowo fatrogeramine plus vet medin duzo tego... a do mnie prosze mowic siostra basen;) Quote
Kofeina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 i sorry za pisownie ale moja dziadowka nasikala mi na kompa plus stres dzisiejszy;) mamy nowego tymczasowicza... bedzie watek wklee linka.. tez cizki przypadek Quote
Iljova Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Oj Retrusiu postaraj się oszczędzić siły Twojej opiekunki :-) nie rób jej tego, o'e narażaj ja na taki stres ;-) Quote
Kofeina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Iljova napisał(a):Oj Retrusiu postaraj się oszczędzić siły Twojej opiekunki :-) nie rób jej tego, o'e narażaj ja na taki stres ;-) stres stresem ja sie po prostu za bardzo przejmuje;) moze to hormony??:) Quote
Lu_Gosiak Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Kofeina napisał(a):i sorry za pisownie ale moja dziadowka nasikala mi na kompa plus stres dzisiejszy;) mamy nowego tymczasowicza... bedzie watek wklee linka.. tez cizki przypadek co??? jak to nasikała Ci na kompa?? Quote
Kofeina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 normalnie:) dupa wypieta i sik;) mam ci pokazac jak?:) ee a zazdrosnic jest komandos dzisiaj widzila jak wyglada foch;) Quote
Kofeina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):hahahahahah chyba padne:D:D:D: dziesiaj komandos widzial jak wyglada foch plus masz zdjecie na watku luski;) pokazala co potrafi:P zlosliosc gora luska jedynak samolubny;) Quote
unixena Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Stuk puk ..cioteczko Kofeino jak tam Retrus ? Nie" ochrzcil" jeszcze poslanka? Za niedlugo dostanie pieluchy w prezencie od Kajki72.(ma dzis je wyslac ) Quote
Kofeina Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 a dzien dobry.. dopiero skonczylam wszystkie karmic, wyprowadzac i leczyc... no wlasnie dzisiaj byl cud;) kupy nie bylo... zaczekal ale na noc jak bee pieluchy to sie pokusze o zalozenie a kaji srdecznie dziekujemy za pomoc:) Quote
zuzlikowa Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Kofeina napisał(a):a dzien dobry.. dopiero skonczylam wszystkie karmic, wyprowadzac i leczyc... no wlasnie dzisiaj byl cud;) kupy nie bylo... zaczekal ale na noc jak bee pieluchy to sie pokusze o zalozenie a kaji srdecznie dziekujemy za pomoc:) hahaha...taki mały brak, a cieszy! :) Quote
zuzlikowa Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 ... Żywiec... bez szybkiej reakcji ludzi, już dzisiaj nie byłoby go! ...gdyby sam o siebie nie walczył...nie byłoby go! Stary, ślepy, zakołtuniony, zarzepiony, zagłodzony, wychłodzony i z WYRWANĄ ŁAPKĄ... MIKUŚ błaga o pomoc! Potrzebny dom tymczasowy i środki na opłacenie operacji, rehabilitacji i utrzymanie! http://www.dogomania.pl/threads/216486-Wyrwana-noga_Zag%C5%82odzony_%C5%9Alepy-STARUSZEK_-Dom-Tymczasowy_%C5%9Brodki-za-operacj%C4%99!URATUJMY!?p=17856023#post17856023 Quote
Kofeina Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 oo i to jak;) on chyba wie ze wczoraj ciezki dzien mielismy i dzisiaj nas oszczedzil:) moja nowa bida :( http://www.dogomania.pl/threads/216475-Wywalona-z-auta-potrącona-wyeksploatowana-do-granic-nie-leczona-amstafka-DYZIA Quote
zuzlikowa Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='Kofeina']oo i to jak;) on chyba wie ze wczoraj ciezki dzien mielismy i dzisiaj nas oszczedzil:) moja nowa bida :( http://www.dogomania.pl/threads/216475-Wywalona-z-auta-potrącona-wyeksploatowana-do-granic-nie-leczona-amstafka-DYZIA I jak dogaduje się Retruś z sunieczką?...zajrzę do cudeńka wieczorkiem! Quote
Recommended Posts