monika083 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 juz jestem cioteczki, ne bylo nie przez weekend w domciu i dopiero czytam ,zaraz zamowie poslanko i wysle Ci nr konta unixena(wolisz polskie czy niemieckie? ;)) Quote
unixena Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Niemieckie konto byloby dla mnie wygodniejsze (bo ja wysylam zwykle jak cos place kolezance na pay pala a ta dopiero robi mi przelewy na Polske ) Quote
monika083 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='unixena']Niemieckie konto byloby dla mnie wygodniejsze (bo ja wysylam zwykle jak cos place kolezance na pay pala a ta dopiero robi mi przelewy na Polske ) pay pal tez mam, wiec masz do wyboru , lub mbank lub sparkasse, ale to spoko, nie pali sie, zamowilam to lozeczko, Kofeina przeslij mi adres na pw. Quote
unixena Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Przeslij konto sparkassy ..bedzie szybciej . Quote
Kofeina Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Super dziekuje w imieniu retrusia;) monika posylam PW;) diekujemy Quote
Kofeina Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 byla u nas w odwiedzinka Lilou Tosi a retrus narbil wstydziocha wypiol pry ciotce dupeczke i walnal wielka kupe;) oj pochwalilam dzien przed zachodem slonca;) Quote
unixena Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Kofeina']byla u nas w odwiedzinka Lilou Tosi a retrus narbil wstydziocha wypiol pry ciotce dupeczke i walnal wielka kupe;) oj pochwalilam dzien przed zachodem slonca;)[/QUOTE] Cos sie starszemu panowi pokrecilo :oops::oops:....a tak go ciotka Kofeina chwalila ...:diabloti: Quote
unixena Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Kofeina']no nachwalilam;) az za zbytnio;)[/QUOTE] Powiedz Kofeino Retrusiowi ,ze jak tak dalej bedzie, to dostanie pieluche na tyleczek ..hihi ...:evil_lol: a w jego wieku lazic z taka malo atrakcyjna ozdoba to wstyd ...:lol:. Quote
Kofeina Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 n ma chyba w dupie za przeproszeniem walnal popisowke jest cool;) Quote
unixena Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Kofeina']n ma chyba w dupie za przeproszeniem walnal popisowke jest cool;)[/QUOTE] Jasne ...heheheh ..:eviltong::eviltong:on i tak jest uroczy . Quote
Kofeina Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 :D jasne ze tak;) ale pielucha by sie przydala;) Quote
BUDRYSEK Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 extra bazarek na zakup trocoxilu dla Retrusia http://www.dogomania.pl/threads/214909-Przedłużanie-rzęs-i-TIPSY-(NOWOŚĆ)-we-wrocławiu-na-budryskowe-zwierza-30.10/page3 Quote
Kofeina Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 dobra u nas dalej po staremu;) wiec nic nie piszemy bo ni bede wam pisac ilez to ja kup sprzatam;) Quote
israel Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Witam, Budrysku zbierasz na październikową dawkę trocoxilu, czy na późniejsze? Tak jak obiecałem, oprócz deklaracji, wysłałem 90 zł na trocoxil dla Retrusia. [quote name='Kofeina']byla u nas w odwiedzinka Lilou Tosi a retrus narbil wstydziocha wypiol pry ciotce dupeczke i walnal wielka kupe;) oj pochwalilam dzien przed zachodem slonca;)[/QUOTE] W najlepszych rodzinach się zdarza ;) Pewnie Go zestresowałyście :P Pozdrawiam Quote
Kofeina Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 kochana czym??:) on ma wiecny strs;) sepi jedzonk a disiaj znowu kupa przed kurczakiem:) Quote
BUDRYSEK Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 israel napisał(a):Witam, Budrysku zbierasz na październikową dawkę trocoxilu, czy na późniejsze? Tak jak obiecałem, oprócz deklaracji, wysłałem 90 zł na trocoxil dla Retrusia. W najlepszych rodzinach się zdarza ;) Pewnie Go zestresowałyście :P Pozdrawiam pazdziernikowa dawka jest od Ciebie :) zbieramy na listopadowa Quote
unixena Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Dzien dobry ! Jak nasz kawaler Retrus ? zrobil znowu Kofeino "wielka niespodzianke " Buzki dla lobuza ....:calus:I jak Twoja noga .... Quote
Kofeina Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 noga dobrze;) latam juz bez kul opanowalam do perfekcji smiganie z psami;) no wlasie wojuje na balkonie z kupeczka bo mam caly balkonik zasrany ze tak brzydko powiem a byl na dworku;) dodatkowo smierdzialo strasznie szczoszkiem a a non stop zmywalam panele a okazalo sie e on mi klatke knelowa podsikal i to z niej taki smrod... dobra kochane lece sprzatac;) Quote
zioberek87 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Retruś nie ładnie:) szanuj cioteczkę Kofeinę, jak będziesz paskudził to cioteczka zamiast Cię czochrać będzie musiała sprzątać:) uściski:) Quote
Kofeina Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 zioberek87 napisał(a):Retruś nie ładnie:) szanuj cioteczkę Kofeinę, jak będziesz paskudził to cioteczka zamiast Cię czochrać będzie musiała sprzątać:) uściski:) swiete slowa;) ale i tak go czochram:P Quote
BUDRYSEK Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Retrusiu w sobote jestem u Ciebie :) Quote
nescca Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Kofeino..... podziwiam Cię. Jesteś na prawdę wspaniała. Opiekujesz się tym biednym ,załatwiającym się w domku psiakiem. Jeśli masz czas to napisz proszeco bierze psiaczek i w jakich ilościach (leki) może będę mogła Cię czymś poratować. A za Lukę masz buziaka....i za to co jutro (EOT) też :) Quote
Recommended Posts