Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kofeina']
...tak naprawde wazne by mial na czym lezec bo te stawy to dramat jst:(
Jak la mnie to on mogby na wyrze spac ale on tam po prostu sam nie wejdzie a jak wejdie to pewnie nie zejdzie...
Zrbcie jak uwazacie - legowisko nie musi byc nowe moze byc stare a im wieksze tym lepsze

ja mialam swoje po dogu to powiem wam ze on tam na styk sie ukladal. na poczatku leza kolo niego ale teraz widzialam ze caly tam opatulony

Jak dobrze,że Retro nie jest narażony na warunki pogodowe... jak dobrze!!!

Fotkę zrobiłam przed momentem... a jeszcze szron leży... urokliwie to wygląda, ale jakoś nie cieszy niestety...
Dobrze mają się psiaki, które w domku lub w ciepłej budce chronione są przed nadchodzacymi chłodami i wszechogarniającą wilgocią...
biedne zaś te, które, ani nachuchać sobie nie mogą ciepełka do budki, ani zdrowia nie mają... a jak jeszcze do tego staruszki:oops:... przerażenie ogarnia!

Unixena, Monika... dziękujemy bardzo w imieniu Retrusia... bardzo!Biedne i sfatygowane kosteczki będą miały się na czym wygodnie ułożyć!

Posted

[quote name='zuzlikowa']Jak dobrze,że Retro nie jest narażony na warunki pogodowe... jak dobrze!!!

Fotkę zrobiłam przed momentem... a jeszcze szron leży... urokliwie to wygląda, ale jakoś nie cieszy niestety...
Dobrze mają się psiaki, które w domku lub w ciepłej budce chronione są przed nadchodzacymi chłodami i wszechogarniającą wilgocią chronione są... biedne zaś te, które, ani nachuchać sobie nie mogą ciepełka do budki, ani zdrowia nie mają... a jak jeszcze do tego staruszki:oops:... przerażenie ogarnia!

Unixena, Monika.
.. dziękujemy bardzo w imieniu Retrusia... bardzo!Biedne i sfatygowane kosteczki będą miały się na czym wygodnie ułożyć!

...tak wygląda już teraz hortensja po pierwszym przymrozku:-(...
To jak czują się psiaki narażone na niego bezpośrednio?... stare...chore...?
A jeszcze nawet porządnie jesień się nie zaczęła:-(...

Uploaded with ImageShack.us

Oby było jak najmniej psiaków, które nie mają swego ciepłego i bezpiecznego miejsca, gdzie ukryją się przed złą wolą i bezmyślnością ludzi oraz pogodą, która już teraz nie będzie ich oszczędzać...

Posted

[quote name='Kofeina']no niestety zima idzie a na ciepla zime sie nie zapowiada.....

dzisiaj staruszek dostal leki pospacerowal i zostal zwazony;)
przytyl pol kilo;)

Cudownie... nie musi tyć gwałtownie, bo nie o to chodzi by tył, lecz nabierał optymalnie kondycji... na ile jeszcze jego organizm może... pół kilo to całkiem fajny wynik :)!

...i Misia także prosi o zauważenie... bardzo prosi:-(

http://img402.imageshack.us/img402/3710/mikaplakat3.jpg

...nie zostawiajmy tego psiaka bez pomocy...

Posted

[quote name='Kofeina']te pol kg to i tak duzo;) Marcin uwaza ze za szybko zeby stawow ni obciazac latego juz nie dajemy mu jesc ile popadnie tylko maks 3 kubeczki.. boimy sie o stawy[/QUOTE]

Rozumiem... dobrze,że patrzycie "całościowo" na dziadeczka naszego. Teraz dla niego to najważniejsze!

Posted

[quote name='Kofeina']nic nie doszlo;)
a mwie do niego dzaidku;)[/QUOTE]

ja piernicze! juz powinno byc?

a propo zimna, dzisiaj juz zdzieralam szron z szyb w aucie :(
a jak patrze na moje Gadziorki ktore spia w kolderkach i na hamaczkach na kaloryferku i pomysle o bidokach ktore spia na dworze to sie serce sciska :(

Posted

Bezdomnych zwierzaków wokół wiele
Potrzebni im są Ludzie-przyjaciele.
Coraz zimniej jest na dworze
Czy na czas znajdzie się ktoś kto im pomoże ?
Ile jeszcze takich zwierząt odejść musi, pomóc im trudne zadanie?
Ilu zwierzątom przyjdzie życiem płacić za wierność i oddanie.
Czy nadejdzie kiedyś taki czas,
Że Człowiekiem będzie każdy wśród z nas ?
Czy mam wierzyć że tak będzie czy też nie
Nic narazie nie przekona o tym mnie.

Posted

dzisiaj pelne zaskoczenie;) my sie chyba coraz bardiej rozumiemy z dziadeczkiem:)

7.30 moja modlitwa"blagam nie chce mi sie kupki sprzatac" wchodze nie ma kupy:evil_lol: biegiem na spacerek i kupka na dworze:loveu:

leki dostal ale co najlepsze ze ja juz mu tabletek nie rozpuszczam on sam je ladni dojada i nie ma z tym problemow.. kolejny dzien sie zaczyna wiec mowimy dzien dobry:cool3:

Posted

[quote name='Kofeina']dzisiaj pelne zaskoczenie;) my sie chyba coraz bardiej rozumiemy z dziadeczkiem:)

7.30 moja modlitwa"blagam nie chce mi sie kupki sprzatac" wchodze nie ma kupy:evil_lol: biegiem na spacerek i kupka na dworze:loveu:

leki dostal ale co najlepsze ze ja juz mu tabletek nie rozpuszczam on sam je ladni dojada i nie ma z tym problemow.. kolejny dzien sie zaczyna wiec mowimy dzien dobry:cool3:[/QUOTE]

Dzień Dobry:)...wszystkim... i tego się będę trzymać!

Posted

[quote name='Kofeina']disiaj naprawde dobrze zaczal;)
taka mala / wielka sprawa (kupka) a tak cieszy;)[/QUOTE]

...szczególnie, że zrobiona tam gdzie powinna :)

Ludziska...psiury mnie zjedzą zara, więc zmykam wybiegać toto i nakarmić chamstwo czterołape :)

Posted

[quote name='Kofeina']zioberek dziekujemy;)

dziewczynki a jak z tym poslankiem??[/QUOTE]

Ja nawet pytalam sie Moniki na pw .czy juz zamowila ale chyba jeszcze nie byla od tego czasu na dogo ..wiec tyle wiem co i Wy -ale moja chec pokrycia polowy kosztow jest nadal aktualna .Ja nie mam konta na polskim allegro ,wiec dalej czekam na Monike ...Ma ktos moze telefon do Moniki ? moze ma klopoty z netem?