Iljova Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 W pełni zasłużyłas na to słowa które napisała unixena :-) ja podpisuje się także pod tym :-) Quote
Kofeina Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 :oops: normalni ruminic:cool3: No a my po wiczornym spacerku kupy nie bylo chlopak si za bardz chyba zmachal dalam juz mu spokoj, najwyzej zrobi na balkonie bo tak zaczal dyszec ze si wystraszylam a marcina dzisiaj nie ma:-( Ale spoko maroko teraz wsio ok;) Quote
Kofeina Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 obudzil mnie psi kaszel.... przyjchal marcin natychmiast bo ja sie wystraszylam ze to woda w plucach sie zbiera tak jak TZ mnie nastraszyl:( okazalo sie ze chlopak po prostu zzarl plastikowa czesc i go w gardlo poszarapala.... ehh czasami mam mysli mordercy by zabic swojego chlopa pierw straszy pozniej sie smieje:angryy: jak tak dalej pojdzi to mie jutro zamkna kochane:evil_lol: Quote
Kofeina Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Pochwalony, dobry zwal jak zwal;) Pospacerowane, nakarmione leki podane;) Dzisiaj jedzimy na nasz ukochany wygnajew o il zaraz znowu nie bedzie padac... zabieramy tez retro co prawda trzeba jechac na dwa auta zeby nie bylo awantury w aucie ale troszke powdychamy swiezego powietrza poza miastem nie jstem pewna czy tam mi bdzie dzialal net bz przewodowy ale jakby cokolwiek sie dzialo bede informowac;) Quote
_Goldenek2 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Dziewczyny proszę o pomoc dla 2 ślicznych suń i 5 szczeniaczków :-(. To bazarek cegiełkowy http://www.dogomania.pl/threads/2157...czeniak%C3%B3w Quote
BUDRYSEK Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Kofeina wysłałam dzisiaj nowe opakowanie 500 ml Artroflexu geramine o ile bedzie w hurtowni to dopiero w pon dostanę Retrusiu nie zameczaj tam Cioteczki ;) Quote
Kofeina Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 No to ja napisze tyle ze padam na twarz;) Dziaddek na wolnym terenie sie wyhasal.... on jest zmeczony ja jeszcze bardziej... zdjecia jakies tam w biegu wyszly bo jego sie uchwycic nie da... A teraz my idziemy odpoczywac;) Quote
Iljova Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 To znaczy że dziadziuś dał Ci popalić ;-) Odpoczywajcie :-) Quote
unixena Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Kofeina']No to ja napisze tyle ze padam na twarz;) Dziaddek na wolnym terenie sie wyhasal.... on jest zmeczony ja jeszcze bardziej... zdjecia jakies tam w biegu wyszly bo jego sie uchwycic nie da... A teraz my idziemy odpoczywac;)[/QUOTE] Jak Retrus ma tyle zapalu to teraz raczej wychodzi na to ,ze to Retro idze z cioteczka Kofeina na spacer ..hihi:evil_lol: al nie Kofeina z Retrem:lol: .Bardzo sie ciesze ,ze ten krotki wyjazd sie udal i kazdy zasluzyl na odpoczynek:cool3: Quote
zioberek87 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 :) ja także się cieszę, pomyśleć tylko że taki staruszek ma tyle werwy:):):) ucałowania dla Was:) Quote
Kofeina Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 dzien dobry mje drogie panie.... u nas dalej wsio wporzasiu;) co prawda ostatnio nie wcodze bo sie zle czuje (ciaza nie choroba) ale jakos taka zmeczona jestem staruszek je spi odpoczywa i lazmy na spacerki szczekamy na swoje odbicie i rzucamy sie na lustro.. dalej sie nie kumplujemy z luska kuba i innymi psami;) Quote
Kofeina Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 :angryy: ku... a ja kostke skrecilam.... juz 2 gi raz w ostatnim czasie jak nie kolano to kostka... szlag mnie trafi ale idziemy na spacerek teraz mamy podobne tempo:evil_lol: Quote
BUDRYSEK Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 wyslalam fatrogermine :) Kofeina to teraz Retrus będzie Cię wyprowadzał na spacerki ;) Quote
Kofeina Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='BUDRYSEK']wyslalam fatrogermine :) Kofeina to teraz Retrus będzie Cię wyprowadzał na spacerki ;)[/QUOTE] blad kochana wrocilismy z pogotowia;) marcin bedzie z nim lazil ja mam l4 plus gipsiora przez dwa tyg... i pozostawie reszte bez kmentarza bo takie sieroctwo jak ja to ze swieca szukac;) Quote
zuzlikowa Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Retro... już nawet nie wiem czy nazywać Cię staruszkiem, więc tylko krótko- Retro do góry! :) I dbaj o Pańcię chłopie! Quote
unixena Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Kofeina']blad kochana wrocilismy z pogotowia;) marcin bedzie z nim lazil ja mam l4 plus gipsiora przez dwa tyg... i pozostawie reszte bez kmentarza bo takie sieroctwo jak ja to ze swieca szukac;)[/QUOTE] Kofeino szybkiego powrotu do pelnej sprawnosci fizycznej ...teraz bedziesz wiecej spedzac czasu z Retrusiem w domu ... Quote
Kofeina Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 A dzien doberek dopiero jestem;) tak tak mam teraz duzo wolneg czasu... U nas wsio ok.... Dziewczyny jest sprawa potrzebujemy legowiska,,, to co mial znaczy si poslanko kuby no zasral na maksa tak ze pomimo prania dalej smierdzi i on juz nie chce w tym lzec... a na podlodze nie bardzo, znowu na lozko wejsc nie moze poki co stae poduszki mu poukladalam ale poduszka jak poduszka jezdzi po panelach..... jakby ktoras ciotczka miala jakies stare legowisko bylibysmy wdzieczni Quote
monika083 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Kofeina jestes z Wrocka? Moglabys odebrac osobiscie? Jesli tak , to tu sa po 25 zl, kupilabym,sa rozne wzory/kolory http://allegro.pl/legowisko-owalne-nr-4-rozne-kolory-i1869703761.html i sprawdz wymiary czy takie by pasowalo, chyba wieksze musialoby byc, nr 5 lub 6 Quote
unixena Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='monika083']Kofeina jestes z Wrocka? Moglabys odebrac osobiscie? Jesli tak , to tu sa po 25 zl, kupilabym,sa rozne wzory/kolory http://allegro.pl/legowisko-owalne-nr-4-rozne-kolory-i1869703761.html i sprawdz wymiary czy takie by pasowalo, chyba wieksze musialoby byc, nr 5 lub 6 Ja tez wlasnie przed paroma minutami zaczelam grzebac na allegro i znalazlam takie cos ...legowisko materacyk ,latwy do utrzymania w czystosci .A moze Moniko zrobimy tak ,jak juz chcialabys kupic Retrusiowi poslanko -Ty dasz polowe i ja polowe a kupimy ten? Co myslisz ? http://allegro.pl/legowisko-materac-lezysko-psa-kota-na-prezent-i1870311705.html Quote
monika083 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='unixena']Ja tez wlasnie przed paroma minutami zaczelam grzebac na allegro i znalazlam takie cos ...legowisko materacyk ,latwy do utrzymania w czystosci .A moze Moniko zrobimy tak ,jak juz chcialabys kupic Retrusiowi poslanko -Ty dasz polowe i ja polowe a kupimy ten? Co myslisz ? http://allegro.pl/legowisko-materac-lezysko-psa-kota-na-prezent-i1870311705.html no jest to praktyczne, ale nie wiem czy psiaki nie wola takich ''zabudowanych'' ? Poczekajmy co Kofeina na to ,ok? I wybierzemy jakies:) Quote
unixena Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='monika083']no jest to praktyczne, ale nie wiem czy psiaki nie wola takich ''zabudowanych'' ? Poczekajmy co Kofeina na to ,ok? I wybierzemy jakies:)[/QUOTE] Ja tak wlasnie pomyslalam najpierw o tej praktycznosci ..bo Retrus czasem napaskudzi...Ale masz racje ,poczekamy na stanowisko cioteczki Kofeiny i wtedy sie ugadamy . Quote
Kofeina Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Kobietki kochan otoz to pierwsze jest dobre i to drugie.. to pierwsze mialam identyczne... i tak jak mowilam niestety nie szlo oprac ta gabka przesiakla i to tak ze pralam z 10 razy w wysokiej temperaturze i dupa smrodek dalej a on juz nie chcial w nim lezec wiec wyrzucilam.... Obojetie ktore... tak naprawde wazne by mial na czym lezec bo te stawy to dramat jst:( Jak la mnie to on mogby na wyrze spac ale on tam po prostu sam nie wejdzie a jak wejdie to pewnie nie zejdzie... Zrbcie jak uwazacie - legowisko nie musi byc nowe moze byc stare a im wieksze tym lepsze ja mialam swoje po dogu to powiem wam ze on tam na styk sie ukladal. na poczatku leza kolo niego ale teraz widzialam ze caly tam opatulony Quote
Kofeina Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 teraz sie przyjrzalam ze to drugie bedzie lepsze bo jest z eco skory zawsze mozna posprzatac a w ta gabke znowu wsiaknie jak mu sie zdarzy a i tak jestem z wrocka;) Quote
Recommended Posts