Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='unixena']No nie ..:-o.byl na spacerku i narobil pozniej na balkonie? a moze to juz skleroza .:poj bo jak tak dalej bedzie to Retrus dostanie pampersa :evil_lol::evil_lol:...[/QUOTE]

oj tam cioteczko pampersa? po co;) ma frajera do sprzatania;)
A tak powaznie to ma cay czas otwarty balkon i mi sie wydaje ze skoro moze tam robic to robi:)
ot takie udogodnienie wlasny apartament z lazienka nie chcialabys tak w hotelu?;)

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Kofeina mialam wpasc do Was ale chorobsko mnie zmoglo :([/QUOTE]

no wlasie wiem ze mialas byc w niedziele a dzisiaj poniedzialek:)
nie no spoko my sie raczej nie prenosimy;) jak sie wykurujesz wpadaj;)

Posted

witaj kochany:) dwa albo trzy dni mnie na wątku nie było a tusię dowiaduję o japonku i kupce:) no ładnie:D niezmiernie się cieszę że chłopak tak szaleje bo to dobry znak:) choć może troszkę uciążliwy dla Kofeinki:) buziaki dla Ciebie cioteczko i dla Retro:)

Posted

[quote name='zioberek87']witaj kochany:) dwa albo trzy dni mnie na wątku nie było a tusię dowiaduję o japonku i kupce:) no ładnie:D niezmiernie się cieszę że chłopak tak szaleje bo to dobry znak:) choć może troszkę uciążliwy dla Kofeinki:) buziaki dla Ciebie cioteczko i dla Retro:)[/QUOTE]

mam wrazenie ze mu coraz lepiej b craz gorej wariuje czasem ja nic tylko sie z tego smieje;) no a co mam zrobic?
On sie nauczyl ze jak whodze do pokoju to dostaje kielbaske z lekiem ze jak wczoraj weszlam go potulac to mnie za reke zlapal
myslac ze kielbaska jest:D

on jest cholernie madrym psem:)pomimo starosci i zchorowania ma mnostwo w sobie ciepla:)
jest duzo pozytywow:)

a i juz wiem na co szczeka w pokoju jak sa dzwi balkonowe otwarte to przeciez w szybie widzi swoje odbicie...
no i czase mu sie przypomni ze tam jest pies:) ot taka mala cudawianka

Posted

hm.... no to zaczynam sprawozdanie z dzisiejszej wizyty w gabinecie

Dostalismy pojemniczek rekawiczki i musimy zbadac mocz.. ma tak smierdzace siuski ze musimy sprawdzic czy to nerki czy bakterie tylko w pecherzu.. niestety smierdzi acetonem..

EKG wykazalo zwolniana prace serca czyli cel zostal osiagniety. nie jest tak suer hiper rewelacynie ale to oznaka ze
leki zaczynaja prawidlowo dzialac

problem mamy ciut wiekszy z tylnimi lapami, popuchly tak jakby na zgieciach

zalecenia to relaks i brak erwow ale jak on ma sie nie deerwowac jak tyle psow lazi.. ehhh

Posted

i wlasie dostalam teefon...
baterie w pecherzu moczowym do tej garsci lekow dokladamy jeszcze cos na pecherz co nie wiem przyjdzie marcin napisze
jedno co wiem ze 10 dni bedzie to bral dwa razy dziennie po pol taletki.

Posted

[quote name='nescca']Kofeinko... jestem z Wami.... Trzymam kciuki. JAk bede mogła pomóc to na pewno.[/QUOTE]

dziekuje bardzo;) i buziaki od retrusia dla ciebie cioteczko:)

Posted

[quote name='zioberek87']ojej bidny Retro, mam nadzieję że tabletki pomogą:)[/QUOTE]

antybiotyk..

do leczenia dodajemy domox 2 razy dziennie po pol tabletki a jedna tabletka to 750mg

Posted

Ja też wysłałem swoją deklarację plus 90 zł na 3 dawkę Trocoxilu. Retruś pewnie się nie ucieszy. Już tyle tego musi połykać. Zachowanie Retrusia bardzo podobne do zachowania moich dziadków, staruszki są rozczulające.
Kofeina - dziękuję Ci za opiekę nad Retro - dobry z Ciebie człowiek ;)

Posted

[quote name='israel']Ja też wysłałem swoją deklarację plus 90 zł na 3 dawkę Trocoxilu. Retruś pewnie się nie ucieszy. Już tyle tego musi połykać. Zachowanie Retrusia bardzo podobne do zachowania moich dziadków, staruszki są rozczulające.
Kofeina - dziękuję Ci za opiekę nad Retro - dobry z Ciebie człowiek ;)[/QUOTE]

Nie ma za co;) Poki dajemy rade jest dobrze:)
no i dziekuje w imieniu staruszka za pieniazki

Posted

pam pam pam robimy przeciaga;)
jestesmy po spacerze lekach jedzonku o czym zapomnialam?;)
aaa o tym ze dzisiaj aportowalismy pilke:x dzieciaki rzucaly staruszek biegal...
na szczescie dzieci z bloku jak zobaczyly e chlop nie ma sily wytulaly go i pomogly odprowadzic do domu
skad w im tyle milosci do dzieci??;)

teraz odpoczywa....

Posted

A ja sie ciesze ,ze Retrus trafil do takiej fajnej i pozytwywnej osoby ,jaka jestes Kofeino .Sa codzienne relacje ,jest super opieka ..czyli wszystko to ,co powinno byc we wspanialym domu tymczasowym . W kazdym razie bardzo chetnie czytam ,ze chlopak jest bezpieczny ,ma podawane leki .Oby kazdy tymczas byl taki ,to mielibysmy mniej siwych wlosow od myslenia ...

Posted

Ja zawsze daje nac co i jak... tymbardziej jesli pies potrzebue nie tylko mojej opieki ale jesli potrzebuje deklaracji naleki ktore de facto w przypadku retra sa drogie(np artroflex) to wy jestescie darczyncami jego zycia w dobrych warunkach wiec macie prawo oczekiwac i wymagac ode mnie zeby one byly godne..

Ja robie co w mjej mocy by dziadeczek mogl zyc w spokoju...
tyle go nieszczesc juz w zyciu trafilo ze teraz musi byc tylko lepiej;)

to co napisalas polechtalo moje ego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: