Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Retruś na drogę został wyposazony w szeleczki i automatyczna smycz - 60 zł

dt jest bezplatne, musimy tylko zapewnić jedzonko

kupiłam 18 kg Purine - 130 zł
i 6 puszek chapi - 38 zł

potrzebne tez leki wiec deklaracje potrzebne na wagę złota

Posted

bry wieczor moje panie.
idziemy zaraz na ostatni spacer i spac ja padam na twarz dzisiaj moje krowki dziadowki sie szaleju najadly plus zalaczylo sie adhd... ehhh jutro napisze co i jak

aaa powiem tyle ze z psami to sie dziadek ie lubi ale z kotem na dworze sie przytulal
dodatkowym motorkiem do zapierdzielania sa jakiekolwiek dzieci w wozku bez wozka na placyku pod klatka;)

Posted

Dzisiaj jestesmy po kolejnym ekg kontrolnym..
Niestety bicie serce nie spadlo po nich, ale osluchowo jest znacznie lepiej.
to migotanie przediosnow juz uspokaja sie...
Czekamy az leki zaczna prawidlowo dzialac

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Retruś na drogę został wyposazony w szeleczki i automatyczna smycz - 60 zł

dt jest bezplatne, musimy tylko zapewnić jedzonko

kupiłam 18 kg Purine - 130 zł
i 6 puszek chapi - 38 zł

potrzebne tez leki wiec deklaracje potrzebne na wagę złota

oj , to ztakie dt na wage zlota, Budrysku, wyslij mi swoje konto , to przeleje Ci za to zarelko,Kofeina .bedziesz sama kupowac jedzonko, czy zamawiac Ci na necie? Prosimy o deklaracje !!

p.s A czy jego stan uzebienia:) pozwala na chrupanie chrupek?

Posted

monika083 napisał(a):
oj , to ztakie dt na wage zlota, Budrysku, wyslij mi swoje konto , to przeleje Ci za to zarelko,Kofeina .bedziesz sama kupowac jedzonko, czy zamawiac Ci na necie? Prosimy o deklaracje !!

p.s A czy jego stan uzebienia:) pozwala na chrupanie chrupek?

Co do jedzenia to obojetne mi to czy ja kupie czy wy przyslecie.
Stan jego uzebienia jest tragiczny zeby na krzyz plus kamien na nich
Ale chrupki je chyba lyka doslownie bo wczoraj juz myu ich nie rozmaczalam a dzisiaj widze miska pusta
wiec chlopakowi smakuja i daje rade wiec bedzie jadl suche:)

Posted

unixena napisał(a):
Witaj Retrusiu kochany starowinku .Dalej atakujesz swoje odbicie w lustrze? Grzej tyleczek w ciepelku domowym cioteczki Kofeiny ....

dalej warcze dalej;) dodatkowo wzialem sie od czasu do czasu za ujadanie na balkonie;) Na co nie wiem sprobuje do tego dojsc;)

Posted

Iljova napisał(a):
To zrobisz trzy mniejsze i już, a psiaki bedą miały radochę, cgyba,że reszta dwunożnej rodziny też by chciała, to już mały problem ;-)

no ja nie wiem czy one chcialyby sie z nami podzielic;)
bo my sie z nimi dzielimy.. a to paroweczka a to maselko ale cicho:D

Posted

witajcie cioteczki i Ty Retro:) jak się dziś czujesz??? nie szalej u cioteczki za bardzo:) mój jak zobaczy psa to ujada na balkonie jakby go ze skóry obdzierali:) ale zadaza mu się tez psa pomylić z jakąś reklamówką:):):) (5 piętro):)

Posted

[quote name='zioberek87']witajcie cioteczki i Ty Retro:) jak się dziś czujesz??? nie szalej u cioteczki za bardzo:) mój jak zobaczy psa to ujada na balkonie jakby go ze skóry obdzierali:) ale zadaza mu się tez psa pomylić z jakąś reklamówką:):):) (5 piętro):)[/QUOTE]

:D:D:D u mnie tez 5te pietro;)
No coz w dniu dzisiejszym juz pospacerowalismy nawet w windzie dzieciaki go wymizialy i mowia prosze pani mozemy pobiegac z pieskiem? jakze byly zdziwione gdy mowilam im ze piesek jest zastary. dzieciaki powiedzialy ze to smutne i pobiegly
No ale zeby nie bylo on wyrwal za nimi az japonka zgubilam:D
no to cofnelam dzieciaki i razem spokojnie poszlismy na spacerek, wtedy juz szedl spokojnie machajac ogokiem.
wrocilismy do domku leki zarelko i odpoczywanie;)

Posted

[quote name='Iljova']Oj Retrusiu ile masz jeszcze ukrytej energii w Twym biednym ciałku ;-) ?[/QUOTE]

wiesz co kochana? nie wiem ale na spacer zakladam juz adidasy nie japonki;)

Posted

[quote name='Kofeina']wiesz co kochana? nie wiem ale na spacer zakladam juz adidasy nie japonki;)[/QUOTE]
Ten kawaler "wyrywa" z butow :shiny::shiny:..i kto powiedzial ,ze staruszki nie maja energii?Stary ale hoho ....:lol::lol:

Posted

[quote name='unixena']Ten kawaler "wyrywa" z butow :shiny::shiny:..i kto powiedzial ,ze staruszki nie maja energii?Stary ale hoho ....:lol::lol:[/QUOTE]

heh az sie usmiechnelam;)
tak tak czasem powiem ci ze jak wyrwie to buty zostaja;)
fanie ze potrafi wykrzesac z siebie tyle energii pomimo zaawansowanej choroby serca:)
to nie lada wyczyn jestem z niego dumna:)

Posted

[quote name='Kofeina']dobra ale tu przeciag...... ufffff
:D

to co u was bo u nas wsio wporzadalku;) leki spacer kupa na balkonie;)[/QUOTE]
No nie ..:-o.byl na spacerku i narobil pozniej na balkonie? a moze to juz skleroza .:poj bo jak tak dalej bedzie to Retrus dostanie pampersa :evil_lol::evil_lol:...