Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zajrzałam na stronę Jyska . Koce są w promocji do 3-go sierpnia. Te o których piszę to są moje ulubione. Nie są grube ale dość ciepłe , wielkość 130x180. Te sa najtańsze. Sa jeszcze inne. Te są tez w ciemnych kolorach.

Posted

Już widzę finanse psiaka w poście 274. Chciałabym wpłacić obiecaną kwotę od siebie i Julity F ale nie mam konta do wpłaty.

Czarodziejko czy pomieszczenie, w którym śpią i polegują psiaki jest zamykane jesienią i zimą. Pytam bo wejście jest solidnych rozmiarów a Twoje Onkowate to wspaniały team geriatryków.

Posted

Poprzedniej zimy psy wymagające spały w pomieszczeniu obok, gdzie był piec, a w tym tylko młodsze. Miały położone palety drewniane, styropian do ociepleń i na to koce, więc nie było źle. Przed obecną zimą planuję przebudowę. Czekam na słońce, bo wciąż leje z małymi przerwami.

Posted

Dziś były wetki. Obejrzały staruszki, zaszczepiły co trzeba. Retro dostał receptę na krople do oka Dicortineff, o ile dobrze rozczytuję. Ma jakiś drobny stan zapalny na uszkodzonym oczku. Poza tym oboje z Toro mogliby dostać kurację rewitalizującą - Combivit Forte oraz Vit B,D3, E - w dwóch zastrzykach, ale to koszt ok 30 zł na pysk i dobrze jest powtórzyć po dwóch tygodniach, więc decydujcie. Oba psiaki zostały odrobaczone. Kupiłam po 2 tabletki, następne podanie za 2 tygodnie.
Poza tym Retruś ma dobry apetyt i bardzo życzliwie krzątał się przy torbie pani doktor ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Dziś były wetki. Obejrzały staruszki, zaszczepiły co trzeba. Retro dostał receptę na krople do oka Dicortineff, o ile dobrze rozczytuję. Ma jakiś drobny stan zapalny na uszkodzonym oczku. Poza tym oboje z Toro mogliby dostać kurację rewitalizującą - Combivit Forte oraz Vit B,D3, E - w dwóch zastrzykach, ale to koszt ok 30 zł na pysk i dobrze jest powtórzyć po dwóch tygodniach, więc decydujcie. Oba psiaki zostały odrobaczone. Kupiłam po 2 tabletki, następne podanie za 2 tygodnie.
Poza tym Retruś ma dobry apetyt i bardzo życzliwie krzątał się przy torbie pani doktor ;)

prosze nie wykupuj tej recepty...zalatwie inne krople
dicortineff podaje sie tylko w skrajnych przypadkach
a mysle, ze Retro do nich nie nalezy

Posted

bakusiowa napisał(a):
Zajrzałam na stronę Jyska . Koce są w promocji do 3-go sierpnia. Te o których piszę to są moje ulubione. Nie są grube ale dość ciepłe , wielkość 130x180. Te sa najtańsze. Sa jeszcze inne. Te są tez w ciemnych kolorach.

dzieki za info, podjade tam jutro

Posted

Budrysek to kup 2 koce ode mnie, jak będę robiła przelew za bazarek to dołoże za kocyki. A może jakaś kołderka będzie w promocji? Ja kiedyś kupiłam dla swojego psiaka za 20 zł.

Posted

Tofikowa napisał(a):
Budrysek to kup 2 koce ode mnie, jak będę robiła przelew za bazarek to dołoże za kocyki. A może jakaś kołderka będzie w promocji? Ja kiedyś kupiłam dla swojego psiaka za 20 zł.

ok, dzieki :)

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
prosze nie wykupuj tej recepty...zalatwie inne krople
dicortineff podaje sie tylko w skrajnych przypadkach
a mysle, ze Retro do nich nie nalezy

przypomne, zeby nie umknelo

ta kuracje witaminowa trzeba zrobic Chlopakom :)
Czarodziejko napisz ile to bedzie kosztowalo ok?