__Lara Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Przydałoby się zrobić jakąś zbiórkę kocy, itp. dla psiaków Czarodziejki. Quote
Czarodziejka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 9 zł za kocyk???????????????????Taniej niż w lumpeksie! Quote
bakusiowa Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Zajrzałam na stronę Jyska . Koce są w promocji do 3-go sierpnia. Te o których piszę to są moje ulubione. Nie są grube ale dość ciepłe , wielkość 130x180. Te sa najtańsze. Sa jeszcze inne. Te są tez w ciemnych kolorach. Quote
elu Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Zapraszam na bazarek na dt BUDRYSEK: http://www.dogomania.pl/threads/211761-AMISU-VERO-MODA-H-amp-M-ETHEL-AUSTIN...-Ubrania-damskie-na-dt-BUDRYSEK-31.07-24-00 Quote
Secia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Już widzę finanse psiaka w poście 274. Chciałabym wpłacić obiecaną kwotę od siebie i Julity F ale nie mam konta do wpłaty. Czarodziejko czy pomieszczenie, w którym śpią i polegują psiaki jest zamykane jesienią i zimą. Pytam bo wejście jest solidnych rozmiarów a Twoje Onkowate to wspaniały team geriatryków. Quote
Czarodziejka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Poprzedniej zimy psy wymagające spały w pomieszczeniu obok, gdzie był piec, a w tym tylko młodsze. Miały położone palety drewniane, styropian do ociepleń i na to koce, więc nie było źle. Przed obecną zimą planuję przebudowę. Czekam na słońce, bo wciąż leje z małymi przerwami. Quote
Secia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 w takim razie życzę słońca i Tobie i psiakom bo to się wszystkim przyda w tak pięknym ogrodzie :-) Quote
Czarodziejka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Dziś były wetki. Obejrzały staruszki, zaszczepiły co trzeba. Retro dostał receptę na krople do oka Dicortineff, o ile dobrze rozczytuję. Ma jakiś drobny stan zapalny na uszkodzonym oczku. Poza tym oboje z Toro mogliby dostać kurację rewitalizującą - Combivit Forte oraz Vit B,D3, E - w dwóch zastrzykach, ale to koszt ok 30 zł na pysk i dobrze jest powtórzyć po dwóch tygodniach, więc decydujcie. Oba psiaki zostały odrobaczone. Kupiłam po 2 tabletki, następne podanie za 2 tygodnie. Poza tym Retruś ma dobry apetyt i bardzo życzliwie krzątał się przy torbie pani doktor ;) Quote
katarzyna09 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Przydałaby się taka kuracja pieskowi,wpłacam 30,- No i stała 10,- od sierpnia;) Razem wysyłam 40,- Quote
sylwija Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Czarodziejka napisał(a): Poza tym Retruś ma dobry apetyt i bardzo życzliwie krzątał się przy torbie pani doktor ;) on chyba jest bardzo pogodnym psiakiem? Quote
BUDRYSEK Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Czarodziejka napisał(a):Dziś były wetki. Obejrzały staruszki, zaszczepiły co trzeba. Retro dostał receptę na krople do oka Dicortineff, o ile dobrze rozczytuję. Ma jakiś drobny stan zapalny na uszkodzonym oczku. Poza tym oboje z Toro mogliby dostać kurację rewitalizującą - Combivit Forte oraz Vit B,D3, E - w dwóch zastrzykach, ale to koszt ok 30 zł na pysk i dobrze jest powtórzyć po dwóch tygodniach, więc decydujcie. Oba psiaki zostały odrobaczone. Kupiłam po 2 tabletki, następne podanie za 2 tygodnie. Poza tym Retruś ma dobry apetyt i bardzo życzliwie krzątał się przy torbie pani doktor ;) prosze nie wykupuj tej recepty...zalatwie inne krople dicortineff podaje sie tylko w skrajnych przypadkach a mysle, ze Retro do nich nie nalezy Quote
BUDRYSEK Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Beniu bardzo cierpi...prosi o pomoc...nie zostawiajmy Go samego... http://www.dogomania.pl/threads/2118...7#post17333127 jako pierwsze zdjęcie naszego Benia i dla porównania w dole obraz prawidłowego stawu biodrowego Quote
BUDRYSEK Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 jeszcze znalazlam taka foteczke mojego Skarbenka :) Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 beataczl napisał(a):czy Retro byl zwazony? nie byl wazony Quote
Tofikowa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Co z akcją KOCE? Zaraz skończy się promocja i będzie 2 razy drożej. Quote
BUDRYSEK Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 bakusiowa napisał(a):Zajrzałam na stronę Jyska . Koce są w promocji do 3-go sierpnia. Te o których piszę to są moje ulubione. Nie są grube ale dość ciepłe , wielkość 130x180. Te sa najtańsze. Sa jeszcze inne. Te są tez w ciemnych kolorach. dzieki za info, podjade tam jutro Quote
Tofikowa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Budrysek to kup 2 koce ode mnie, jak będę robiła przelew za bazarek to dołoże za kocyki. A może jakaś kołderka będzie w promocji? Ja kiedyś kupiłam dla swojego psiaka za 20 zł. Quote
BUDRYSEK Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Tofikowa napisał(a):Budrysek to kup 2 koce ode mnie, jak będę robiła przelew za bazarek to dołoże za kocyki. A może jakaś kołderka będzie w promocji? Ja kiedyś kupiłam dla swojego psiaka za 20 zł. ok, dzieki :) Quote
Iljova Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Witaj Retrusiu kochany :) jak dzisiaj się czujesz ? Quote
BUDRYSEK Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 BUDRYSEK napisał(a):prosze nie wykupuj tej recepty...zalatwie inne krople dicortineff podaje sie tylko w skrajnych przypadkach a mysle, ze Retro do nich nie nalezy przypomne, zeby nie umknelo ta kuracje witaminowa trzeba zrobic Chlopakom :) Czarodziejko napisz ile to bedzie kosztowalo ok? Quote
monika083 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 BUDRYSEK, katarzyna 09 przeslala 30 zl na kuracje witaminowa dla Retra, jutro przeleje Czarodziejce za psiaki Quote
Recommended Posts