Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No własnie? Ja myslę, że będziemy dalej zbierać. Trzeba dalej rozsyłać Pw. Dzięki wszystkim, którzy tu są z zaproszeń moich :D i bez zaproszeń oczywiście też :D :D :D

Posted

MAŁGORZATA N. RAWICZ -30zl (12.07)
WIGA138(50 STAŁA DEKL. 100 WPŁATA JEDNORAZOWA)-150zl (13.07)
katarzyna09 30zl (14.07)
od Zofiji - to co zostało po Ciapusiu 15zl (15.07)
ania shirley-50zl (15.07)
K. JOLANTA zakopane, 10zl (20.07)
JOANNA DZ. WROCŁAW(20.07) 20zl
JOANNA G.-N.WESOŁA 50zl (22.07)

-------------------
355zl

Czarodziejko, czy moglabys przepisac na mnie 2gi post na watku Retra i Toro-jestem ksiegowa psiakow.

Posted

Budrysek z Zuzlikową właśnie pojechały zostawiając obu panów u mnie, a ci pałają do siebie zdrożną miłością, więc Retro siedzi w kojcu, a Toro krąży wokół płacząc. Oboje naskakują jeden na drugiego i musimy to odczekać. Nie ma rady. Kiedy Toro skoczył niespodziewanie na Retro od tyłu, ten go zaatakował i kilka innych psów dołączyło się do szarpaniny. Bezpieczniej ich przetrzymać.
Faktycznie bardzo jest Retro wyniszczony, łapuchny siadają, siusiak wisi do ziemi, w dodatku jest pobudzony obecnością Toro.
Ciężka nocka przed nimi.

Posted

Retro zwymiotował w kojcu coś białego, kolacji nawet nie tknął. Wypuściłam go troszkę, ale zaraz zjawił się Toro i chciał go sobie ujeździć. Retro się rozpaczliwie bronił. Tak więc znów biedaczysko zostało zaprowadzone do kojca. Postawiłam mu miseczkę z suchą karmą i dałam do towarzystwa Hercię. Toro coś tam zjadł i wciąż krąży pod kojcem podszczekując odświeżając swoje zmurszałe struny głosowe. Hera co jakiś czas się zerwie i odszczeka, bo ileż można śpiewek dziadzich słuchać. Retro jest kochanym staruszeczkiem, bardzo ciężko mu się chodzi, a i incydenty z Retro bardzo go męczą, sapie biedak, jakby z pielgrzymki wrócił. Bardzo jest rozczulający. Tulił się do mnie, kiedy go przed gwałtem uchroniłam, żalił się i ziajał - tyle go obrona kosztowała.

Posted

Biedaczysko. Toro jest jakiś niewyżyty :eviltong:

MAŁGORZATA N. RAWICZ -30zl (12.07)
WIGA138(50 STAŁA DEKL. 100 WPŁATA JEDNORAZOWA)-150zl (13.07)
katarzyna09 30zl (14.07)
od Zofiji - to co zostało po Ciapusiu 15zl (15.07)
ania shirley-50zl (15.07)
K. JOLANTA zakopane, 10zl (20.07)
JOANNA DZ. WROCŁAW(20.07) 20zl
-------------------
305zl

Dobrze, że mamy chociaż te 300zł na opłacenie I miesiąca :) zaraz rozsyłam dalej zaproszenia.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Chwilka spokoju ;) Retro w budzie wreszcie może przysnąć, a Toro przed budą padnięty ze zmęczenia.

Hehe, zmęczyły się chłopaki :)

Posted

Dzieki Lara za zaproszenie -jestem i zapisuje. Musze obczaic jak wygladaja finanse (cos przelalam na pay pala kolezanki ..i ona robi za mnie przelewy na Polske ) ...jak bedzie tak daleko to zglosze sie po dane do przelewu .Mysle ,ze choc te skromne 30zl da mi sie wysuplac dla Retro ...staruszka .

Posted

Witam u Retrusia. Nasz piesio miał wczoraj dzień pełen wrażeń. Czy to nie było za wiele jak na takiego staruszka ledwo chodzącego? Powinien odpoczywać w spokoju.