jamnicze Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 sędzia: Yolanda Nagler (Izrael) PSY: kl.szczeniąt NAZIR Ameba - wo, NSZ kl.pośrednia Nirse RUNAKO - exe.1, CWC, BOS, CACIB OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - exe.2, res CACIB SUKI: kl.baby ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - wo, NB, finałowa 6. kl.otwarta Kibushi HEART AND SOUL (z Niemiec) - exe. 1 kl.championów LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - exe.1, CWC, BOS, CACIB, BOB Dziękujemy wszystkim za miłe towarzystwo i gratulujemy wyników :p Quote
jamnicze Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 No to lecim z fotkami :) Większość zdjęć z ringu otrzymałam od właścicieli Runako, bardzo dziękuję :) PSY klasa szczeniąt NAZIR Ameba - wo, NSZ kl.pośrednia Nirse RUNAKO- exe.1, CWC, BOS, CACIB OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - exe.2, res CACIB Tu może nie najlepiej widać Ofika, za to dobrze widać sędzinę ;) Quote
jamnicze Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 oba psy z klasy pośredniej Nirse RUNAKO i OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI A za ringiem: jeden już po (Nazir po prawej), a drugi przed (Saidi po lewej) Quote
jamnicze Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 SUKI klasa baby ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - wo, NB :) kl.otwarta Kibushi HEART AND SOUL (z Niemiec) - exe. 1 Quote
jamnicze Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 klasa championów LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - exe.1, CWC, BOS, CACIB, BOB biegamy jeszcze truchcik po prostej hop na stolik ;) Quote
jamnicze Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Runako już czeka do porównania o rasę porównanie o rasę Nirse RUNAKO i LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI Quote
Asiaczek Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Jamnicze - gratulacje dla Ciebie i Sajdelka za BOB'ka:) Cieszę się, że pokazał się NAZIR Ameba. Bardzo bylam ciekawa tej suczki z Niemiec. Szkoda, że tylko 1 fotka:cool3:. Ofik - pieknie stoi i ukradnę jeszcze kilka fotek, OK? Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Ofikowa jest z aparatu mojego brata więc nie ma problemu. Część z tych fotek jest od Pani Asi od Runako. Nazir i Romka są z mojego ;) Sunia z Niemiec trzymała się od nas z dala i tylko na ringu ją zobaczyłam, ponieważ wchodziłam zaraz za nią, to nie miałam jak jej robić zdjęć. Poprosiłam tylko szybko Panią Asię i jej cyknęła więc i tak się cieszę, że chociaż mamy jedną. Czekam jeszcze na fotki od Amiga, może i oni ja na jakimś uchwycili. Quote
Recommended Posts