Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cesia (vel Sesja) była lokatorką Białostockiego schroniska. Nie miała wiele szans na przeżycie ponieważ u suni zdiagnozowano parwowirozę.
Uratował ją jej niepowtarzalny urok i dobre serce Pani Weterynarz która wzięła sunię do siebie i całkowicie wyleczyła.

Cesia jest sunia w 100% adopcyjną. Kocha wszystkich - dużych, małych, zwierzęta i ludzi. Jest bardzo uległa.
Ma dopiero ok. 8 miesięcy. Nie miała jeszcze nawet pierwszej cieczki. Warunkiem adopcyjnym będzie sterylka.
Zainteresowanych adopcją proszę o kontakt
biuro@psy-sklep.pl
lub na nr tel 502384441

Posted

Ostatnio jak byłam w schronie - to podobna do niej amstafka jest. Umaszczenie identyczne ale ma jakieś schorzenie przedniej łapki - ma tylko tak jakby 2 palce.
A Cesia nie siedzi teraz w schronie jest na dt? tak?

Mogę poogłaszać, ale nie znam zbyt wiele stron i nie mam tam kont. Ciebie też Ania podać do kontaktu?

Posted

Cesia jest w dt. Możesz dać namiary też na mnie. Najważniejsze żeby sunia nie poszła w ręce jakiegoś oszołoma. To bardzo towarzyska, pogodna i uległa dziewczyna. Dogaduje się z innymi psami i jest bardzo otwarta na ludzi nawet na obcych. Taka suka z sercem na "łapie" ;)

Posted

Dziś miałam telefon w sprawie Cesi, pani ma samca pinczerka, pytam czy wykastrowany, nie, no to mówię, że Cesię będzie musiała wysterylizować, a ona a dlaczego? po co? ja właśnie chciałam z nich mieć szczeniaki. Lepiej nie będę pisać co jej nagadałam :diabloti:

Posted

A co ta kobita chciała osiągnąć krzyżując pinczera z astem - żenada na maxa ( nie wpominając już o podejściu do tematu) Ja też bym suchej nitki nie zostawiła

A najgorsze jest to, że nie masz pewnosci czy innego rasowca se nie sprawi :/@#$%^&*(()()

Guest monia3a
Posted

To kaszanka myśl, myśl bo Ci sukę sprzed nosa buchną :D