Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wellington napisał(a):
Aaa, no to wiadomo....
Szczeniaki w Niemczech 300€...

no tylko im dac...
tayga, proszé Cié zrób tak jaki byl pierwotny plan. sunia nie miala aborcji tylko dlatego ze nie bylo weta ze szpitalikiem, a wet zgodzil sié na uspienie slepego miotu.

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem o co chodzi z tą fundacją, nie znam jej. Możecie dać konkretne dowody że jest nie w porządku? Bo krytykować na forum jest łatwo. Jeśli macie dowody na to że fundacja źle działa to zrozumiem.

Posted

Plicha napisał(a):
Nie wiem o co chodzi z tą fundacją, nie znam jej. Możecie dać konkretne dowody że jest nie w porządku? Bo krytykować na forum jest łatwo. Jeśli macie dowody na to że fundacja źle działa to zrozumiem.

Pytac o dowody - nic latwiejszego !
A czemu myslisz tylu gangsterow chodzi po swiecie i policja moze im skoczyc ? Bo nie ma dowodow !
Przeczytaj watek ktory Emilia podala, wrzuc Mrunio do google, wszedzie sie powtarzaja watpliwosci co do rzetelnosci i transparentnosci finansowej tej 'fundacji'.

Posted

tayga napisał(a):
w Poznaniu jest ktoś (z Fundacji Mrunio), kto się zajmie całą rodzinką. Trzeba tylko dowieźć. A to są koszty...
Prosili by nie usypiać. I co robić??

A co 'fundacja' Mrunio ma zamiar zrobic ze szczeniakami ?
Kto konkretnie z 'fundacji' Mrunio w Poznaniu ma sie nimi zaopiekowac ?
Tayga, moze zaczipuj je na wszelki wypadek, choc to je tez nie uchroni przed tulaczka, bo czipy czesto wycinaja i wstrzykuja nowe.

A w ogole co Mrunio ma do tych szczeniakow ?
Jakim prawem oni nie chca zeby je uspic ?
JAKIM PRAWEM ???

Posted

nie wiem, rozumiem ze tayga jest tam sama i ta "foondacja" jako jedyna zaoferowala Jej pomoc.

ale juz sama fooondacja, to powinna trafic do kosza na smieci za takie "ograniczanie liczby bezdomnych zwierzát", które na pewno majá w swoim statucie...

Posted

:-(:-(

Plicha napisał(a):

Ja też jej nie znam i nie mam nic do niej. Tylko wiem gdzie często trafiają psy brane od nas za granicę. Wolałabyś nie wiedzieć.....................:-(:-(:-(:-(:-(
Chyba jednak lepiej tutaj je uśpić :-(

Posted

Trochę Emilce napisałam o sobie... tylko trochę. Ale to nie jest ważne.
Przepraszam Was, za pół godziny mam gości. Odezwę się późnym wieczorem.

Posted

EVA2406 napisał(a):

Ja też jej nie znam i nie mam nic do niej. Tylko wiem gdzie często trafiają psy brane od nas za granicę. Wolałabyś nie wiedzieć.....................:-(:-(:-(:-(:-(

No tak, niestety zaraz ktos bedzie sie domagal "dowodow" ...:(

Posted

Czołgiem. Nie wiem czy jeszcze na czasie, ale mogę podjechać do Tajgi, zabrać Suńkę na aborcyjną sterylkę do siebie - rozumiem, że ktoś obiecał sfinansować, ale na dziś nie mogę jej przetrzymać. Możliwe, że jutro będę miał jeszcze lepszą wersję. Tajga jeśli masz jeszcze tel. do Odi zadzwoń, jeśli nie podaj mi swój na PW.

Posted

EVA2406 napisał(a):

Ale ze mną możesz szczerze, jak czekista z czekistą - tylko po cichu na PW, bo 'zazdrośniki' słuchają :evil_lol:

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Czołgiem. Nie wiem czy jeszcze na czasie, ale mogę podjechać do Tajgi, zabrać Suńkę na aborcyjną sterylkę do siebie - rozumiem, że ktoś obiecał sfinansować, ale na dziś nie mogę jej przetrzymać. Możliwe, że jutro będę miał jeszcze lepszą wersję. Tajga jeśli masz jeszcze tel. do Odi zadzwoń, jeśli nie podaj mi swój na PW.

Ale sunia już sie oszczeniła............

Posted

malagos napisał(a):
Ale sunia już sie oszczeniła............

A to się doczytałem pięknie :oops: - chyba okulary zamienię, za dużo emocji. No tak, ...... jaka decyzja w sprawie szczeniaków ?

Posted

Do Mrunia nie czepiam się, bo nie znam tej fundacji, ale nie podoba mi się rozmnażanie biedy i zagryzanie się psów w schroniskach. A my nie" przerobimy" takiej ilości psów. I jeśli nie skończy się z bezmyślnym rozmnażaniem, ten horror będzie trwał nadal.
Uważam, że to hańba dla cywilizacji XXI wieku !!!!

Posted

EVA2406 napisał(a):
Do Mrunia nie czepiam się, bo nie znam tej fundacji, ale nie podoba mi się rozmnażanie biedy i zagryzanie się psów w schroniskach. A my nie" przerobimy" takiej ilości psów. I jeśli nie skończy się z bezmyślnym rozmnażaniem, ten horror będzie trwał nadal.
Uważam, że to hańba dla cywilizacji XXI wieku !!!!

Oczywiscie !
Ale trzeba pamietac ze rozmnazanie moze byc celowe :angryy:
Albo z glupoty :angryy:
Nie wiem co gorsze ...

Posted

tayga napisał(a):
Trochę Emilce napisałam o sobie... tylko trochę. Ale to nie jest ważne.
Przepraszam Was, za pół godziny mam gości. Odezwę się późnym wieczorem.

Tak, potwierdzam i Agnieszké roumiem. Dla nas to moze byc i dooopa z tej fundacji, ale na koniec dnia Aga zostanie w Gubinie sama, a innych ofert pomocy nie bylo. O ile ja mogé pomóc przy sterylizacjach, to nie wiem co jeszcze Aga znajdzie w Gubinie, ile bezdomnych przypadków i jak beznadziejnych, wiéc mostów palic za sobá tez nie moze w "obronie krzyza".

Po prostu, na drugi raz poprosilam Agnieszké najpierw o kontakt ze mná na priv. w takich sprawach, a na wátku pisze sié po faktach, nie raz widzialam ze dziewczyny piszá "szczeniaki zostaly uspione" i nie ma zadnych dyskusji. Sama raz tez taki blád popelnilam, byla wojna o krzyz, dzika suka nadal u pajuni, szczeniaki poumieraly od chorób no ale... "uratowaly" glupie kwoki.

Posted

emilia2280 napisał(a):
Tak, potwierdzam i Agnieszké roumiem. Dla nas to moze byc i dooopa z tej fundacji, ale na koniec dnia Aga zostanie w Gubinie sama, a innych ofert pomocy nie bylo. O ile ja mogé pomóc przy sterylizacjach, to nie wiem co jeszcze Aga znajdzie w Gubinie, ile bezdomnych przypadków i jak beznadziejnych, wiéc mostów palic za sobá tez nie moze w "obronie krzyza".

Po prostu, na drugi raz poprosilam Agnieszké najpierw o kontakt ze mná na priv. w takich sprawach, a na wátku pisze sié po faktach, nie raz widzialam ze dziewczyny piszá "szczeniaki zostaly uspione" i nie ma zadnych dyskusji. Sama raz tez taki blád popelnilam, byla wojna o krzyz, dzika suka nadal u pajuni, szczeniaki poumieraly od chorób no ale... "uratowaly" glupie kwoki.

Wojna o krzyz, obrona krzyza, gdzie ja tu jestem ? Przed palacem prezydenckim czy pod Grunwaldem ?

Fakt jest ze najlepiej robic swoje i na tematy drazliwe nic nie pisac, nawet po fakcie dokonanym .
Bo nawet "po" moze jeszcze dojsc do palenia czarownic :diabloti:
Uklony od Pro Life i od niemieckich odbiorcow roznej masci :angryy: