Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak,to wazne,zeby wet zadbal o srodki przeciwbolowe,niech Szuwarek nie cierpi....

tak i przykro,przytulam Was oboje.
Jeszcze zyje,jeszcze mozesz go poglaskac i powiedziec mu jak bardzo go kochasz,mimo,ze masz go tak krotko.

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:(((, ja naprawde miałam nadzieje......
Ramona, bardzo, bardzo mi Ciebie szkoda...i Szuwarka, ze tak krótko mogł być z Tobą...Ale ten ostatni okres w swoim zyciu spedzi głaskany, przytulany, kochany.....to wiecej niz mial przez wiekszosc zycia .................

Posted

Szuwarku, kochamy Cię wszyscy i jesteśmy z Tobą!

Ramono, bądź dzielna...
Dla Szuwarka najważniejsza jest teraz Twoja kochająca Obecność...

Bądź blisko Niego, kiedy będzie wędrował w stronę Tęczowego Mostu, proszę........

Posted

Niech nie cierpi, nie zasłużył na to... Utul go od ciotek Ramona, powiedz mu, że też go kochamy! Nasz śliczny Szuwarek nadmorski... piękny pies o najpiękniejszum imieniu.

Posted

Szuwarek spi.... Chyba juz nie cierpi... To mnie pociesza.

Rozmawialam dzis z kolega z pracy. Nie umiem o szuwciu gadac bez łez. Rozmawiałam o łopacie... Ma, pożyczy...

Zaraz jadę jeszcze do weta po leki...

Posted

Nawet nie wiem, co napisać... :shake:
Jesteś Ramona kochana kobieta, bardzo! Najważniejsze, że Szuwarek nie cierpi i nie jest sam.
Cały czas o Was myślę, wypatruję wiadomości. Nie jesteś sama, szkoda tylko, że dzieli nas tyle kilometrów...

Posted

Ehhh, przesadzacie. kazdy na moim miejscu robilby to samo... A ja... Szuwarek to moj przyjaciel, nie moge inaczej.

Niech odejdzie w spokoju.... Na swojej podusi, w cieple...

Chciałabym, żeby już odszedł.... Wiem, że to brzmi strasznie, ale... chciałabym, żeby był już w "krainie wiecznej szczęśliwości", zeby jego droga juz sie skonczyla... Mam tylko nadzieje, że te dni, ktore dane nam bylo spedzic razem, byly dla Szuwcia dobre...

Nie, teraz nie cierpi. Śpi dosc spokojnie.

Czuje Wasza obecnosc, wiem, ze gdzies tam, daleko w swiecie, jest wiele osob, ktore trzymaly za nas kciuki, a ktore teraz mysla o moim Szuwarku- tak jak o wlasnym piesku. Bo... przeciez to jego cioteczki!

Jestem Wam bardzo wdzieczna....