Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marylin, nie wiem czy masz juz internet ale jakby co obecnie nie ma ze mną kontaktu telefonicznego (spłukałam przez przypadek telefon):/ najlepiej e-mail albo ewentualnie ten nr 693486070. Jakby było cos wiadomo odnosnie drugiego domku dajcie znac :) Pozdrawiam

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie Kochani,
tak jak supergoga wspomniała - Pani która chciała adoptować Pchełkę, zadzwoniła do mnie w piątek siakoś pod wieczór (po otrzymaniu ankiety przedadopcyjnej) i powiedziała,że niestety nie będzie mogła adoptować maludy. Oni mają już jedego psiaka, sznaucerka miniaturowego i właścicielka wynajmowanego przez nich mieszkania nigdy, przenigdy nie miała nic przeciwko. Po przeczytaniu naszej ankiety, Pani chcą odpowiedzieć rzetelnie na postawione w niej pytanią - na wszeki wypadek zadzwoniła. Ku swojemu zdzwieniu dostała odpowiedź odmowną. Jak zatem sami widzicie - ankieta spełniła w 100% swoją rolę. Pani przepraszała, itp. itd. Dobrze że teraz to wyszło. Zaraz po telefonie od Pani wysłałam 3 mms (bo był długi tekst i komórka z sms-a przekształciła mi w mms-a) do Elooni, Supergogi, Sylwii. Widzę, że Sylwia nic nie wiedziała... Przepraszam ale nie mam pojęcia dlaczego nie dostałaś mojej wiadomości :-(
Dzisiaj zadzwonię do Juzesa i zapytam o kwestie tego "jego" domku. Trzymajcie kciukasy - może się uda. Ja póki co jestem (o dziwo ) zdrowa i w miarę dyspozycyjna, więc działamy!

Posted

ooo nasza Sylwia sprawdzała czy telefony potrafią pływać ;-)

Juzesowi wysłałam opis procedury adopcyjnej i czekamy. Wczoraj miałam jeszcze telefony w sprawie Pchełki ale nie sądzę aby zadzwonili raz jeszcze. Bo to np. ktoś dla kogoś chciał albo niepełnoletnia dziewczyna. Ehhh...

Posted

Potencjalny domek milczy - więc chyba tylko niepotrzebnie rozbudziłem nadzieję.

Nic szukam dalej.

Ps. Gdyby Sylwia dokładnie czytała temat to by wiedziała że telefony nie pływają i nie musiała by sprawdzać :)

Posted

Znów piątek i znów telefony w sprawie Pchły :-)
Ankieta wysłana. Czekam na odesłanie (do mnie i do supergogi). Już się nie ekscytuję. Zobaczymy.

BTW

Sylwia napisz nam co u Was.

Posted

Sylwia będzie najprawdopodobniej domek dla Pchełki do sprawdzenia (wizyta przedadopcyjna) we wtorek popołudniu. Bedziesz mogła podjechać z nią do Poznania? Pójdziemy na wizytę pewnie razem.

Posted

Oki to super. Umówiłam się z Panem, że zadzwonię do niego we wtorek rano i się umówię konkretnie. Jak będę wiedziała coś więcej to do Ciebie zadzwonię... ale na który numer???

Posted

TADAM!!!!!!!!!!!!!!!!
Nasza mala Pchełka ma domek :-)
Dziś była wizyta, a jutro popołudniu Pchełka zamieszka już w swoim własnym, stałym domku. Rodzina ewidentnie psiolubna. Czika, 7 letnia domowniczka - schroniskowa psica - bardzo spokojna, więc po zapoznaniu ich na neutralnym gruncie w domku było ok. Pchełka ją "atakowała" zachęcając do zabawy ale mam nadzieję że Czika ją "ustawi". Na razie bała się Pchły... Jest też szynszyla która baaardzo zainteresowała naszą maludę.
Zaprosiłam tu nowych właścicieli,więc może napiszą nam co u nich.

Posted

Witamy !!!
Na pewno będziemy pisać i wysyłać zdjęcia Pchełki :) Nie możemy się już doczekać jutrzejszego dnia ;) Pchełka absolutnie nas zauroczyła. Mamy nadzieję, że "dogadają się" z Cziką i zostaną zgodnymi współlokatorkami ;) Bardzo dziękujemy :) A Pana Juzesa zapraszamy do odwiedzin :)

Posted

Magda&Bartek napisał(a):
Witamy !!!
Na pewno będziemy pisać i wysyłać zdjęcia Pchełki :) Nie możemy się już doczekać jutrzejszego dnia ;) Pchełka absolutnie nas zauroczyła. Mamy nadzieję, że "dogadają się" z Cziką i zostaną zgodnymi współlokatorkami ;) Bardzo dziękujemy :) A Pana Juzesa zapraszamy do odwiedzin :)

A pewnie przecież obiecałem Kurczaka w ryżu z marchewką :)