sisi910531 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Marylin, nie wiem czy masz juz internet ale jakby co obecnie nie ma ze mną kontaktu telefonicznego (spłukałam przez przypadek telefon):/ najlepiej e-mail albo ewentualnie ten nr 693486070. Jakby było cos wiadomo odnosnie drugiego domku dajcie znac :) Pozdrawiam Quote
juzes Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Drugi domek się zastanawia ma w tym tygodniu dać znać. Jak ktoś może to niech podeśle na juzes@o2.pl procedurę adopcyjną i info gdzie jest ta ankieta co ja trzeba wypełnić :) Quote
Marylin Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Witajcie Kochani, tak jak supergoga wspomniała - Pani która chciała adoptować Pchełkę, zadzwoniła do mnie w piątek siakoś pod wieczór (po otrzymaniu ankiety przedadopcyjnej) i powiedziała,że niestety nie będzie mogła adoptować maludy. Oni mają już jedego psiaka, sznaucerka miniaturowego i właścicielka wynajmowanego przez nich mieszkania nigdy, przenigdy nie miała nic przeciwko. Po przeczytaniu naszej ankiety, Pani chcą odpowiedzieć rzetelnie na postawione w niej pytanią - na wszeki wypadek zadzwoniła. Ku swojemu zdzwieniu dostała odpowiedź odmowną. Jak zatem sami widzicie - ankieta spełniła w 100% swoją rolę. Pani przepraszała, itp. itd. Dobrze że teraz to wyszło. Zaraz po telefonie od Pani wysłałam 3 mms (bo był długi tekst i komórka z sms-a przekształciła mi w mms-a) do Elooni, Supergogi, Sylwii. Widzę, że Sylwia nic nie wiedziała... Przepraszam ale nie mam pojęcia dlaczego nie dostałaś mojej wiadomości :-( Dzisiaj zadzwonię do Juzesa i zapytam o kwestie tego "jego" domku. Trzymajcie kciukasy - może się uda. Ja póki co jestem (o dziwo ) zdrowa i w miarę dyspozycyjna, więc działamy! Quote
sisi910531 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Jak by cos było wiadomo to jest mój teraz awaryjny numer - 693486070 .. Tamten 781.. jak najrazie nie aktywny Quote
Marylin Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 ooo nasza Sylwia sprawdzała czy telefony potrafią pływać ;-) Juzesowi wysłałam opis procedury adopcyjnej i czekamy. Wczoraj miałam jeszcze telefony w sprawie Pchełki ale nie sądzę aby zadzwonili raz jeszcze. Bo to np. ktoś dla kogoś chciał albo niepełnoletnia dziewczyna. Ehhh... Quote
juzes Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Potencjalny domek milczy - więc chyba tylko niepotrzebnie rozbudziłem nadzieję. Nic szukam dalej. Ps. Gdyby Sylwia dokładnie czytała temat to by wiedziała że telefony nie pływają i nie musiała by sprawdzać :) Quote
Marylin Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Znów piątek i znów telefony w sprawie Pchły :-) Ankieta wysłana. Czekam na odesłanie (do mnie i do supergogi). Już się nie ekscytuję. Zobaczymy. BTW Sylwia napisz nam co u Was. Quote
sisi910531 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Co u nas ? Hmmm Pchełka coraz bardziej posłuszna, kochana bardzo, gdybym tylko mogła zostawiłabym ja u mnie na zawsze.. ale niestety. Teraz śpi .. :) Quote
Marylin Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Sylwia będzie najprawdopodobniej domek dla Pchełki do sprawdzenia (wizyta przedadopcyjna) we wtorek popołudniu. Bedziesz mogła podjechać z nią do Poznania? Pójdziemy na wizytę pewnie razem. Quote
Marylin Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Oki to super. Umówiłam się z Panem, że zadzwonię do niego we wtorek rano i się umówię konkretnie. Jak będę wiedziała coś więcej to do Ciebie zadzwonię... ale na który numer??? Quote
What May NN Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 no ejjjjjjjjjj.... mów/pisz i to szybko ;-) Quote
Marylin Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 TADAM!!!!!!!!!!!!!!!! Nasza mala Pchełka ma domek :-) Dziś była wizyta, a jutro popołudniu Pchełka zamieszka już w swoim własnym, stałym domku. Rodzina ewidentnie psiolubna. Czika, 7 letnia domowniczka - schroniskowa psica - bardzo spokojna, więc po zapoznaniu ich na neutralnym gruncie w domku było ok. Pchełka ją "atakowała" zachęcając do zabawy ale mam nadzieję że Czika ją "ustawi". Na razie bała się Pchły... Jest też szynszyla która baaardzo zainteresowała naszą maludę. Zaprosiłam tu nowych właścicieli,więc może napiszą nam co u nich. Quote
What May NN Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 bardzo mocno się cieszę :-) super!!!! pchełka ma dom bo spotkała na swej drodzę wspaniałych ludzi!! :-) Quote
darunia98 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Super że wszystko sie tak szcześliwie skończyło Quote
Magda&Bartek Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Witamy !!! Na pewno będziemy pisać i wysyłać zdjęcia Pchełki :) Nie możemy się już doczekać jutrzejszego dnia ;) Pchełka absolutnie nas zauroczyła. Mamy nadzieję, że "dogadają się" z Cziką i zostaną zgodnymi współlokatorkami ;) Bardzo dziękujemy :) A Pana Juzesa zapraszamy do odwiedzin :) Quote
Marylin Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Huraaaaaa, jesteście :-) Witamy i z niecierpliwością czekamy na wieści z jutrzejszego "przejęcia" maludy. Quote
malinaoona Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 nie dziwię się, że Czika się wystraszyła, ta Pchełka jest taka brzydka ;) Quote
sisi910531 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 jest piekna w swojej''brzydocie''.. a oczka ma takie wdzieczne i kochane jak perelki. mam nadzieje ze szybko przyzwyczai sie do nowego domku;) Quote
juzes Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Magda&Bartek napisał(a):Witamy !!! Na pewno będziemy pisać i wysyłać zdjęcia Pchełki :) Nie możemy się już doczekać jutrzejszego dnia ;) Pchełka absolutnie nas zauroczyła. Mamy nadzieję, że "dogadają się" z Cziką i zostaną zgodnymi współlokatorkami ;) Bardzo dziękujemy :) A Pana Juzesa zapraszamy do odwiedzin :) A pewnie przecież obiecałem Kurczaka w ryżu z marchewką :) Quote
Recommended Posts