Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

King, moj King jest moim synkiem, wiec jego synek jest moim wnuczkiem :wink: Krotko mowiac jestem Twoja babcia :P

Asia, jesli sie boisz wystawiac, to moge zrobic to za Ciebie :P Troche glupio mi tak sie wpraszac, ale jesli masz ochote to nie ma sprawy. A i pretekst bedzie zeby sie spotkac wczesniej :wink:

Co do wirtualnej imprezki, hmmm zawsze lepiej tak niz nijak, chociaz ja wole domowki :cry:

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szantina, zawstydzasz mnie :oops: Ja takze jestem zachwycona. Fajnie jest poznac osobe ktora podobnie swiruje na punkcie psiakow :wink: Napewno sie jeszcze zobaczymy przed wystawa, tym razem zrobimy wieczor kinomana :D

Ania, prawie jak w wenezuelskim tasiemcu- wszystko sie moze zdarzyc :wink:

Posted

Cześć

Jakiś ''zły duszek"wylogował mnie na amen.Ale już jestem. Kochani czy wasze białasy też są takie "złośliwe" jak moja? Wystawa za pasem a jej się lnieć zachciało. Ja bardzo poproszę o śnieg i sporo mrozu.Wtedy mamy jakąś malutką szansę na odpowiednie futerko.

Pozdrawiam

Posted

Hej

Wlasnie dzwonilam do zwiazku w Lesznie potwierdzic gloszenie Kinga, no i jedziemy! :D Zgloszone sa 3 samoyedy- ciekawe jakie? Cieszymy sie jednak ze zmiany sedziego- teraz sedziuje nas Krol. Nie wiem czy King przypadnie mu do gustu, ale wiecie moze Krol poczuje jakis sentyment do Kinga, w koncu nazywaja sie tak samo, tyle ze w roznych jezykach :wink:

Posted

Hej Asia, tak jedziemy bezposrednio na wystawe. Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie sypal snieg bo jakos tak mamy pecha ze prawie rok w rok pada :( Super by bylo jakbys wpadla pokibicowac :P

Posted

Cześć dziewczyny!!!!

Kamilko wejdź na swoją pocztę bo wysłałam ci parę.... naście fotek ze spacerku dzisiejszego.

Chętnie bym się wam wszystkim pochwaliła ale nie ma ich w necie i nie mogę wstawić:(

Pozdrawim.

Posted

Cześć Dziewczyny :P

Już Wam powysyłałam , nie wiedziałam które wybrać więc wysłałam wszystkie :lol:

Miłego oglądania i czekam na riposte :wink:

Posted

Przykro mi bardzo Szantina, ale niestety nie wiem, która jeszcze z sióstr Twojej SOL jest zgloszona. Wiem tylko tyle, ze w otwartej na wtorek zgloszone byly 4 sunie, jako ciekawostka 3 z jednego miotu, czyli SOL (bo ja zapamiętalam z dogomanii, więc szybko skojarzylam) i jej 2 siostry, no i jedna sunia z przydomkiem NORDSTERN.

Być może jeszcze coś doszlo, bo ostatecznie katalog wystawowy mieli zamknąć w czwartek ...

Askaa, a Ty na wtorek wieczór byłaś sama z URSĄ w klasie mlodzieży.

Z baby KING junior jest sam jeden.

No ale tak jak już wspomnialam, przez środę i czwartek mogly jeszcze dojść ostatnie spóźnialskie zgloszenia.

Ale tak poza tym, to jeszcze ma być kilka innych Samoyedów, których imion i przydomków nie pamiętam, bo najbardziej bylam skupiona na tym, żeby spamiętać konkurencję Samoyedów naszych, tzn. Waszych dziewczyny, mojego AZZISA, jego siosty i mamy :lol: .

Pozdrawiam

Posted

No ładnie to King będzie samotnym białym żaglem :D

Pierwszy występ i bez kumpli :cry: , dobrze że chociaż siostra Lola go nie zawiedzie :P , no i pocieszający jest fakt że będzie tatuś i ciocie i wujkowie i może jakiś dziadek się trafi :wink: albo babcia.

i mam pytanko : Kinga zgłaszał hodowca i się zamotał i go zapisał do szczeniąt a nie do baby czy ja mam tam zadzwonić czy na mijscu załatwić sprawę?? Zeby mnie nie zdyskfalifikowali za oszustwo :wink:

Posted

Jak chcesz KING to zadzwoń, ale coś mi tu nie pasuje, bo co to za siostra LOLA? W jakiej klasie ona startuje? Ja wiem, że baby jest wogóle zgloszony tylko 1 szczeniaczek z Jarpen, ale jak on się zwie, to nie dociekałam, bo pomyślałam o JERRYM. A w klasie szczeniąt chłopców to we wtorek mój AZZIS był jeszcze sam ....

Pozdrawiam

Posted

Kadziumia Lola to siostra mojego Kinga tylko nie wiem jakie ma imię hodowlane , Kingula ja zabiera ze sobą bo Lola jest z Wawy. A ja nie dostałam jeszcze potwierdzenia z Legionowa bo podobno mają coś przysłac poczta. A Lola startuje w baby tak jak mój King(Jerry). Lola też będzie z przydmkiem hodowlanym Jarpen. Więc myślę że moje jeszcze nie doszło bo by było dwóch z Jarpen :( .

Posted

Hej

Lola niestety nie wystapi :( tak wiec bedzie tylko jeden maly Jarpenek :P

Ania dzwon koniecznie, nie rozumiem jak hodowca mogl sie tak pomylic :roll: Pewnie automatycznie przesuneli go do baby, ale zadzwon i potwierdz to koniecznie bo moga byc nieprzyjemnosci.

Kadziumia, wiesz moze jakie sa psy w otwartej i championach?

Posted

Niestety nie wiem, ale jak może w końcu zgłosisz swoje psy :wink: , to przy okazji się dowiesz jaką masz konkurencję :lol:, bo we wtorek jeszcze żaden z Twoich psów nie był zgloszony :o (takie przynajmniej kanałowe informacje otrzymałam), no ale jeśli się mylę i moje namiary są błędne, to przepraszam :oops: . Wiecie jak to jest z informacjami z tzw. trzeciej ręki :wink: .

Pozdrawiam

Posted

Hej, King, Twoj JERRY jest zgłoszony i chyba nawet został przesunięty do baby, ale dla świętego spokoju powinnaś przefaxować im informację o pomyłce, bo dzisiaj jest piątek, nie dzień ich urzędowania, więc nikt może nie odbierać ich telefonu. Na wszelki wypadek masz tu ich e-mail:

zk_legionowo@post.pl

Pozdrawiam