Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znoof dlugo sie nie odzywalam ale juz jestem i chcialam zakomunikowac wszystkim, ze na klubowke sie wybieram, niektorych ucieszy ten fakt, innych zmartwi a jeszcze innych przerazi:) Mimo to bede na 100% i to z Darwinem w kl championow:) Tych ktorzy chca mnie poznac, wszystkich stesknionych i tych ktorzy sie uciesza na moj widok zapraszam do ringu husky a reszcie moge powiedziec tylko jedno - trzymajcie sie z daleka bo jestem bardzo fajna babka i niedaj boze byscie sie o tym przekonali na wlasnej skorze i co wtedy z uprzedzeniami i wszystkimi plotkami na moj temat?

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:D

Mam nadzieje, ze nikt z tych uprzedzonych nie zorganizuje wcześniej zamachu na Ciebie :chainsaw: , bo teraz to, aż strach iść bez obstawy na wystawe :)

Posted

No wiesz Aga, ja to juz sie boje ze ty bedziesz w Koszalinie Arta wystawiac w otwartej. Bo wtedy to Anuk nie ma szans na doskonala jak sedzia zobaczy i Arta i Anuka :D

Widzisz!Przez Ciebie nie spie po nocach :D

Posted

Wiadomość z ostatniej chwili:

Startujemy w jeszcze szerszym składzie Samoyedów

LILIA WENEDA JOEN CHATANGA - mama, kl.Championów

AISHA z Reptowskiego Lasu - córka, kl.szczeniąt

AZZIS z Reptowskiego Lasu - syn, kl.szczeniąt

Pozdrawiam

Posted

Skoro Husky ocenia Kozber, to znaczy, ze znowu były jakieś zmiany. No to kto w takim razie ocenia Samoyedy, bo to raczej niemożliwe, żeby oceniał i Husky i Samoyedy... Przecież Huskich jest zawsze tyle, ze są sędziowane same na ringu, raczej bez innych ras...

Posted

No i planuj tu człowieku rozsądnie udział w wystawach :x :evil:

Chcesz, żeby twjego psa ocenił sędzia X, a tu siurpryza, tydzień przed wystawą okazuje się , że będzie to sędzia Y :chainsaw:

Posted

SH, do klubowki jeszcze miesiac czasu z hakiem, jeszcze przyjmuja zgloszenia i w tym czasie mozna jeszcze swoje zgloszenie wycofac. Jeszcze nie jest za pozno aby zmienic decyzje, ja sie ciesze ze taka wiadomosc dostalismy duzo wczesniej a nie na tydzien przed wystawa.

Posted

No a jaką masz gwarancję, że tydzień przed klubową nie będzie kolejnej zmiany? Przecież wcześniej była mowa o rosjaninie!

Właśnie dostałam potwierdzenie z Głogowa/Legnicy, na którym jest napisane, że V grupę sędziuje Peter HARSANYI podczas gdy na stronce oddziału jest jak byk, że owszem Peter, ale REHANEK :o

Biorą od nas wystawców sporą kasę za te wystawy, a nie można być pewnym kto będzie oceniał daną rasę :evil:

Ja na przykład nie mam potrzeby jechać do Rehanka, który oceniał już mojego psa / nota bene na dosk. + CWC/. Za to chętnie dowiedziałabym się co o tym psiaku myśli sędzia węgierski. A tu taki klops :(

Posted

:D Hej!

odnośnie Głogowa to wegier tydzień przed wystawa przyslal fax ze nie przyjedzie -wiec to nie wina organizatorow!!!

Ponoc ten sedzia juz tak kiedys zrobil!

Posted

Matrula to się spotkamy pod ringiem jesli mi nie odejdzie ochota na podróże :lol: juz się cieszę ale to wszystko pod warunkiem że sie do tego czasu nie rozmyślę

Posted

Słuchajcie, koleżanka dzwoniła potwierdzić zgłoszenie i zapytała jeszcze kolejny raz o sędziowanie. Rzeczywiście podmienili sędziów, zamienili p.Kozbera na p.Aleksandra Burykina z Rosji, czyli to prawda, że Husky sędziuje p. Kozber, a my u Samoyedów mamy Rosjanina.

Pozdrawiam

Posted

A dla mnie to już w tym momencie bez różnicy. Zaplaciłam, wysłałam e-mailem zgloszenie, dostalam następnego dnia potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia mailem zwrotnym (super, bo nie spodziewałam się , że to tak szybko pójdzie) i "po ptakach". Jadę i już.

Chciaż i tak się nastawiam, że raczej wylecę z ringu za zapasionego psa :lol: . No ale mam nadzieję, że i tak bedę sie dobrze bawila, sporo podpatrzę i się może jeszcze nauczę.

Pozdrawiam

Posted

oooooooo, to ciekawe-Rosjanin jeszcze nas chyba nigdy nie ocenial, nie mam pojecia co to za sedzia, moze jednak ktos juz mial z nim kiedys do czynienia?

A swoja droga to niezli sa w tym zwiazku, jak dzwonilam do nich ostatnio i pytalam o samoyedy to baba powiedziala stanowczo KOZBER, zapytalam wiec czy to pewna inf. a ona na mnie z morda, ze to powazny oddzial, ze nie robia sobie z wystawcow jak bo wiedza ze nieraz ktos potrzebuje ocene od innego sedziego, wiec poczulam sie jak kretynka ze wogule pytam o takie rzeczy, podziekowalam cicho za informacje i tyle.Ale chyba trzeba bedzie tam ponownie zadzwonic i niech sie wreszcie wyjaja kto sedziuje :evilbat: :evilbat: :evilbat: