Drzagodha Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Grażynko, ta karma to się jeszcze Pchełce przyda? Miałam zamiar odwiedzić Was w niedzielę lub w poniedziałek ;) Quote
giselle4 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Drzagodha napisał(a):Grażynko, ta karma to się jeszcze Pchełce przyda? Miałam zamiar odwiedzić Was w niedzielę lub w poniedziałek ;) nie Jagodko dla Pchelkil kupilam juz 2 worki Puriny i bardzo dziekuje ale jak masz na zbyciu ja przyjmuje wszystko hihihihi Quote
giselle4 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Pchelka zaczyna dostawac siersc i zaczyna juz ladniej chodzic na smyczy ale nie myslcie ze Ona wszystko je o nieeeee panienka jest wybradna Purina puszki, smierdzace ucho dobra kosc paroweczki Quote
giselle4 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 ale jezeli moze sie piescic i ma swoje grosze niech to robi,po tym wszystkim co przeszla niech sie piesci i grymasi:) Quote
Aska7 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Ktoś obiecał czwartkowe zdjęcia. I co ??? :roll: Grażynko, mam prawie wszystkie (bez dwóch) wpłaty z Pchełkowo-Ślepkowego bazarku. Ciśnie Cię mocno czy czekamy na komplet ? Quote
giselle4 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Aska7 napisał(a):Ktoś obiecał czwartkowe zdjęcia. I co ??? :roll: Grażynko, mam prawie wszystkie (bez dwóch) wpłaty z Pchełkowo-Ślepkowego bazarku. Ciśnie Cię mocno czy czekamy na komplet ? czekamy na komplet kaska jest i ja wydaje prawie przegryzla smycz ...same zobaczycie...trzeba nowa fotki sa Asiu ....ale dzien jest zbyt krotki a jeszcze musze do Smyka podjkechac i zrobic fotki do filmiku a jeszcze psiaki pogryzione potrzebujące ogłoszen' ale ja sie nie zale:) wieczorem fotki bedą :):) Quote
iwstar58 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 giselle4 napisał(a):ale jezeli moze sie piescic i ma swoje grosze niech to robi,po tym wszystkim co przeszla niech sie piesci i grymasi:) Dokładnie...jestem za... Quote
fochu Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 szafra napisał(a):A ja czekam na FOTKI :mad::mad::mad::mad:... i ja czekam! Quote
BERKANO Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 trzymam kciuki Grażynko za ten domek :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
giselle4 Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 ciotki zaliczylam glebe 2 palce bola jak ...cholerka a wrzuta znowu wariuje...ale juz walcze Quote
brzośka Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 [quote name='giselle4']ciotki zaliczylam glebe 2 palce bola jak ...cholerka a wrzuta znowu wariuje...ale juz walcze a jak Tyś to zrobiła?? Quote
giselle4 Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 brzośka napisał(a):a jak Tyś to zrobiła?? wslizg na mokrej terakocie lądowanie na scianie podparcie dwoma paluchami i wywichnięcie i to cala ja:) Quote
giselle4 Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Pchełka Poprzedni Następny tak mi sie najlepiej chodzi:) Poprzedni Następny albo tak Poprzedni Następny podaje łapke Poprzedni Następny powacham czym ta ciotka pachnie:) Quote
giselle4 Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 kto to jest....zagadka Poprzedni Następny Następny 3 miski ale mi nic nie smakuje:) Poprzedni Następny nie kus i tak nie zjem Poprzedni Następny jaka jestem..ładna? Poprzedni Następny Quote
giselle4 Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Pchelka Poprzedni Następny Poprzedni Następny czy sie zmienila Następny dinozaura zagryzla Quote
giselle4 Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 [quote name='fiorsteinbock'] Pchelka Poprzedni Następny prosze porownac Quote
giselle4 Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 obiecalam i są....teraz ciotki niech sie wypowiedza:):) Quote
Recommended Posts