basia34 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Inga mi tez jest przykro,znam ten bol.A pchelka na gore. Quote
giselle4 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 ...ciotki prosimy juz od dzisiaj nie molestujemy o pieniazki na Pchelke Ona juz jest zabezpieczona na dalsze zycie to co ma wystarczy dla niej a moze jeszcze zostanie na innego psiaka Tylko tak trzymac kciuki ja bedę ja leczyc i opiekowac sie nia do czasu adopcji ksiazeczka zdrowia bedzie uzupelniana na biezaca aby domek ktory ja zabierze wiedzial na czym stoi. Prosze tylko teraz o tydzien trzymania kciukow i czekania dla tej malutkiej szykuje sie najlepszy domek pod słoncem coz moge powiedziec aby uchylic rąbka tajemnicy Doskonali ludzi z sercem dom z ogrodem klinika wczasy ,plaza,milosc,milosc i jeszcze raz milosc niczego jej nie zabraknie:loveu: Tylko musicie uwierzyc....ale jak macie to zrobic jak ja sama jeszcze nie wierze:shake: ale tak sie stanie mam zapewnienie jej adopcji i ZYCIE JEST PIEKNE:oops: Quote
giselle4 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 KIEDY JUZ BEDZIE W DOMKU beda info na biezaco i tylko dobre info... tak powiedzial pan ale na dzien dzisiejszy wszystko sie pieknie rozwija i ja jestem szczesliwa Quote
giselle4 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 ale sie rozpisalam ...postaram sie poprowadzic ten watek do czasow bardziej radosniejszych dla Pchelki Quote
Zosia123 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Suuuuper :):multi::multi::multi: Ale to było przecież do przewidzenia, bo ona jest śliczna :) Quote
inga.mm Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 giselle4 napisał(a):...ciotki prosimy juz od dzisiaj nie molestujemy o pieniazki na Pchelke Ona jzu jest zabezoieczona na dalsze zycie to co ma wystarczy dla niej a moze jeszcze zostanie na innego psiaka czy w takim razie mogę pchełkową część dochodu z mojego bazarku przeznaczyć na innego pieseczka? Bardzo się cieszę, że Pchełka wreszcie spotyka szczęście. Należy się jej i każdemu innemu stworzeniu Quote
giselle4 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 inga.mm napisał(a):czy w takim razie mogę pchełkową część dochodu z mojego bazarku przeznaczyć na innego pieseczka? Bardzo się cieszę, że Pchełka wreszcie spotyka szczęście. Należy się jej i każdemu innemu stworzeniu bardzo prosze daj to najbiedniejszemu takiemu jak Ona byla do tej pory i bardzo dziekuje Quote
giselle4 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Zosia123 napisał(a):Suuuuper :):multi::multi::multi: Ale to było przecież do przewidzenia, bo ona jest śliczna :) Zosiu Ty wiesz jak bardzo sie balam ze Ona nie znajdzie domu a jak juz to moze nie najlepszy ale nigdy nie marzylam ze znajdzie taki dom i takich ludzi i sorry znowu rycze niebo suche a klawiatura mokra.... Quote
giselle4 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 ..balam sie tak o Apolla a jest u Ciebie:) Quote
inga.mm Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 giselle4 napisał(a):bardzo prosze daj to najbiedniejszemu takiemu jak Ona byla do tej pory i bardzo dziekuje a może wskażecie takiego pieska, który nie ma nic, a trzeba ratować mu życie? Zapracowałyście na to rzetelnie. Wasza pomoc w promowaniu bazarku jest nieoceniona, więc może zaproponujecie jakąś biedę w potrzebie i bez pieniędzy? Quote
giselle4 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 dziekuje za ten zaszczyt zaraz to zrobie Quote
giselle4 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 biedny i staruszek niech ma na lepsze zycie Amen http://www.dogomania.pl/threads/209422-Staruszek-Toro-pomalu-quot-znika-quot-...-Prosze-Pomoz%21 Quote
brzośka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 WPANIAŁE WIADOMOŚCI!!! :cunao: choć szczerze mówiąc byłam o Pchełkę spokojna :) tak jak napisała Zosia dziewczynka już jest śliczna, a jak jeszcze dojdzie do siebie, to oczu od niej oderwać nie będzie można :loveu: a przecież wiadomym było, że do kiepskiego domku jej nie oddacie :evil_lol: Quote
inga.mm Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 giselle4 napisał(a):biedny i staruszek niech ma na lepsze zycie Amen http://www.dogomania.pl/threads/209422-Staruszek-Toro-pomalu-quot-znika-quot-...-Prosze-Pomoz%21 sorki Giselle, ale to jest zbieranie na hotelik, a ja zbieram tylko na leczenie i w sytuacji zagrożenia życia. Dla Toro to jest kwestia hoteliku. Wiem, że to ważne, również dla staruszków. Jest cudowny i ten jego koleś też. Ale długi u wetów muszą być spłacone, żeby chcieli leczyć na krechę następne zwierzaki Chyba, że są w ciężkim stanie i mają przed sobą długie leczenie Quote
giselle4 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 rozumiem....poszukamy takiego ktoremu potrzebne leczenie Quote
inga.mm Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 zobaczcie te tematy i wypowiedzcie się, czy któryś z nich Wam odpowiada? NIe mogę znaleźć tematu Hugo czekającego na operację oczu POMOCY, karaluchy, brud, syf, głód, grzyb - 11 szczeniaków i dwie sunie__TRAGEDIA__! Wychudzony i zaniedbany ON-ek w tragicznym stanie - błagam zerknijcie błagam... Quote
giselle4 Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 inga.mm napisał(a):zobaczcie te tematy i wypowiedzcie się, czy któryś z nich Wam odpowiada? NIe mogę znaleźć tematu Hugo czekającego na operację oczu POMOCY, karaluchy, brud, syf, głód, grzyb - 11 szczeniaków i dwie sunie__TRAGEDIA__! Wychudzony i zaniedbany ON-ek w tragicznym stanie - błagam zerknijcie błagam... pomoz temu pieskowi niech ma szczescie Quote
inga.mm Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 inga.mm napisał(a):zobaczcie te tematy i wypowiedzcie się, czy któryś z nich Wam odpowiada? NIe mogę znaleźć tematu Hugo czekającego na operację oczu POMOCY, karaluchy, brud, syf, głód, grzyb - 11 szczeniaków i dwie sunie__TRAGEDIA__! Wychudzony i zaniedbany ON-ek w tragicznym stanie - błagam zerknijcie błagam... giselle4 napisał(a):pomoz temu pieskowi niech ma szczescie to są dwa tematy, a teraz jeszcze trzeci niczemu nie winna sunia, potrzebna pomoc finansowa i dt Quote
fiorsteinbock Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 giselle4 napisał(a):...ciotki prosimy juz od dzisiaj nie molestujemy o pieniazki na Pchelke Ona juz jest zabezpieczona na dalsze zycie to co ma wystarczy dla niej a moze jeszcze zostanie na innego psiaka Tylko tak trzymac kciuki ja bedę ja leczyc i opiekowac sie nia do czasu adopcji ksiazeczka zdrowia bedzie uzupelniana na biezaca aby domek ktory ja zabierze wiedzial na czym stoi. Prosze tylko teraz o tydzien trzymania kciukow i czekania dla tej malutkiej szykuje sie najlepszy domek pod słoncem coz moge powiedziec aby uchylic rąbka tajemnicy Doskonali ludzi z sercem dom z ogrodem klinika wczasy ,plaza,milosc,milosc i jeszcze raz milosc niczego jej nie zabraknie:loveu: Tylko musicie uwierzyc....ale jak macie to zrobic jak ja sama jeszcze nie wierze:shake: ale tak sie stanie mam zapewnienie jej adopcji i ZYCIE JEST PIEKNE:oops: Zmieniam opis na FB i trzymam kciuki za malutka!!!!! Grazynko, jeszcze pare osob deklarowalo wplaty, wiec jak mozesze to daj w poniedzialek znac czy sa kolejne wplaty z FB. Dzieki ;) Za Pchelke :) Quote
giselle4 Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 oczywiscie jak tylko cos bedzie napisze do Ciebie:) Quote
Recommended Posts