phase Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='giselle4']masz racje tylko Lisio ma krotką siersc a Mandus to jak malamut:)[/QUOTE] No , ten to sierściuch. :) Ale taki żółty jak Lisek. :evil_lol: Quote
szafra Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Piękne zdjęcia Pchełki !!!! Widać dużą poprawę, sierść ładniejsza, oczka weselsze, pysio już nie jest taki smutny ... I ciągnie na smyczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: !!!! Na wcześniejszych zdjęciach tylko stała albo leżała zrezygnowana. A w trawie to by mogła chyba leżeć cały dzień i nadziwić się nie może, że taka miękka i pachnąca! Quote
madziai Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 oj jesio smutny pysio...co ta psina musiała przejść - strach myśleć... Quote
Kocurek Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Pcheleczko kolorowych snow sunieczko,ciocia Kocurek tuli na dobranoc:) Quote
fiorsteinbock Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Zrobilam wydarzenie na FB, z prośba o karme i wsparcie na hotelik: [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=216334811744718&pending[/url][/QUOTE] Przypominam o wydarzeniu i prosze, rozsylajcie wsrod znajomych. Ale, żeby nam sie slodko nie robilo kolejna mloda suczka w typie ONka potrzebuje pilnej pomocy. Została znaleziona w niemczanskim lasku, przywiązana na sznurku (!!!) skazana na smierc glodowa... Jak tylko dostane zdjecia i szczegoly zaloze watek...suczka ponoc jest zakleszczona, przerazliwie glodna i spargniona... To tak, żebysmy nie zlapaly oddechu :( Quote
inga.mm Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Ale, żeby nam sie slodko nie robilo kolejna mloda suczka w typie ONka potrzebuje pilnej pomocy. Została znaleziona w niemczanskim lasku, przywiązana na sznurku (!!!) skazana na smierc glodowa... Jak tylko dostane zdjecia i szczegoly zaloze watek...suczka ponoc jest zakleszczona, przerazliwie glodna i spargniona... To tak, żebysmy nie zlapaly oddechu :([/QUOTE] Nie mogę tu zaśpiewać, ale przypomnę taką piosenkę Limela: "The never ending stoooryyy, aaa, aaa, aaa..." To właśnie to co się dzieje wokół nas Quote
brzośka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='inga.mm']Nie mogę tu zaśpiewać, ale przypomnę taką piosenkę Limela: "The never ending stoooryyy, aaa, aaa, aaa..." To właśnie to co się dzieje wokół nas[/QUOTE] niestety :( :( :( choć bywają też piękne chwile :) Quote
basia34 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Edytko dlaczego nie zgloszono do urzedu w Niemczy o tej suni ,oni maja z nami umowe. Quote
giselle4 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 i nie zasypiajcie na laurach... 7 miesieczny spaniel z Bielawy do oddania bo juz sie znudzil dziecku po komunii pare miesiecy Quote
giselle4 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 zas w schronie calkowicie slepy dziadek...samo zycie Quote
inga.mm Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [SIZE=3]podopieczny mojego bazarku[B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210408-SZKIELET-chory-ledwo-%C5%BCywy-zapalenie-p%C5%82uc...-NATAN"]NATANEK nie żyje[/URL][/B][/SIZE] Quote
phase Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='giselle4']i nie zasypiajcie na laurach... 7 miesieczny spaniel z Bielawy do oddania bo juz sie znudzil dziecku po komunii pare miesiecy[/QUOTE] No i jak tu być spokojnym. :angryy: Quote
inga.mm Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='giselle4']i nie zasypiajcie na laurach... 7 miesieczny spaniel z Bielawy do oddania bo juz sie znudzil dziecku po komunii pare miesiecy[/QUOTE] a gdzie linka? Quote
fiorsteinbock Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='basia34']Edytko dlaczego nie zgloszono do urzedu w Niemczy o tej suni ,oni maja z nami umowe.[/QUOTE] Dziewczyny znalazly suńke poznym wieczorem, na noc zamknely ją w szopie...dzisiaj mialysmy dzialac. Ale w nocy ktos życzliwy wypuscil sunie z szopy, nie wiadomo gdzie jest i czy sie znajdzie :( Quote
giselle4 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Boze,jezeli inni nie pomagaja niech chociaz nie przeszkadzaja:( przykro mi Quote
giselle4 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 inga.mm napisał(a):podopieczny mojego bazarku NATANEK nie żyje czytalam i bardzo mi przykro(*) Quote
giselle4 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 ..i dziekujemy cioci iwstar ...-25zl na Pchełcie :) juz w poscie rozliczeniowym Quote
giselle4 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Pchelka dzisiaj znowu pobiegala i mamy nadzieje na szybka poprawe:) Quote
Recommended Posts