giselle4 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 ciotki dziekuje za wszystko....jestescie Wielkie duchem......:) Quote
szafra Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Dzięki za cenne wskazówki dotyczące robienia bazarków. Na razie wszystko rozumiem :evil_lol::evil_lol:. Chyba trzeba fanty zacząć zbierać ... potem już samo pójdzie - prawda? Muszę poczytać jeszcze dokładnie regulamin...:cool1:. Witam Pchełkę malutką w sobotnie przedpołudnie..:loveu: Quote
giselle4 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 wyniki we wtorek... wtedy zobaczymy co ja boli i wezmiemy sei za leczenie i tuczenie ... dziekuje cioteczki za bazarki ...bardzo Quote
brzośka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='inga.mm'](...)Czy do tej pory jasno napisałam?[/QUOTE] tak :) już to zrobiłam; fanty mam właściwie wszystkie "w jednym temacie", nie wymagają też na szczęście zbytnich opisów ;) a co do domku dla Pchełki to mam nadzieję, że bez problemu ten miesiąc zaczeka, bo na pewno warto :loveu: Quote
basia34 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Napewno warto czekac i Ona poczeka.Trzymaj sie Pchelko. Quote
giselle4 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='brzośka']tak :) już to zrobiłam; fanty mam właściwie wszystkie "w jednym temacie", nie wymagają też na szczęście zbytnich opisów ;) a co do domku dla Pchełki to mam nadzieję, że bez problemu ten miesiąc zaczeka, bo na pewno warto :loveu:[/QUOTE] masz racje ,na taka leleczke warto poczekac Quote
inga.mm Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='szafra']Dzięki za cenne wskazówki dotyczące robienia bazarków. Na razie wszystko rozumiem :evil_lol::evil_lol:. Chyba trzeba fanty zacząć zbierać ... potem już samo pójdzie - prawda? Muszę poczytać jeszcze dokładnie regulamin...:cool1:. Witam Pchełkę malutką w sobotnie przedpołudnie..:loveu:[/QUOTE] dopiero dotarłam do kompa. Dziś napiszę o dalszych etapach bazarkowania, tylko najpierw muszę pozaglądac do "moich" zwierzaków i na własny bazarek, gdzie od wczoraj pasają się klienci SAMI!!! Quote
fiorsteinbock Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 WItaj Slicznotko, dzisiaj mialam tylko chwilke i nawet nie zdazylam Cie odwiedzic. Ale wiem, że jestes dzielna i sie nie poddajesz! Quote
inga.mm Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='lolka']poproszę nr konta :)[/QUOTE] Leoś dzieli się pieniążkami z Pchełką!!! Dziękujemy!!!! Quote
fiorsteinbock Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
giselle4 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='lolka']poproszę nr konta :)[/QUOTE] juz kochana ,robi sie :) Quote
giselle4 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Zosia123']Apollo śle buziaki Pchełkce :)[/QUOTE] Zosiu ,Pchelka caluje i Ciebie i Apcia za wszystko co dla niej robicie:) od wtorku zaczynamy leczyc panienke ..bedą wyniki z krwi.... Quote
lolka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='giselle4']Zosiu ,Pchelka caluje i Ciebie i Apcia za wszystko co dla niej robicie:) od wtorku zaczynamy leczyc panienke ..bedą wyniki z krwi....[/QUOTE] Giselle odepchałam skrzynkę....pyknij mi nr konta :) Quote
giselle4 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='lolka']Giselle odepchałam skrzynkę....pyknij mi nr konta :)[/QUOTE] ok...juz sie robi cioteczko:):) Quote
brzośka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 ok, skończyłam bazara dla Saszki, zapraszam na wizytację :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/210517-kolorowe-kubeczki-(i-nie-tylko)-dla-naszej-Saszeczki-)-do-09.07.2011-godz.-22.30.?p=17181717#post17181717 a Pchełeczkę miziam niedzielnie :loveu: Quote
szafra Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 U Pchełki na wątku ruch aż miło !!!! Ciotka Szafra też wpada w niedzielne przedpołudnie :loveu::loveu: - noski i miziaki dla Pchełki. Quote
adkaaaaa5 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Zapraszam do dobrociniaków, które obecnie przebywają w AZYLU: http://www.dogomania.pl/threads/210520-psiaki-ze-quot-s%C5%82ynnego-quot-Dobrocina-ju%C5%BC-w-AZYLU!-Pilnie-szukamy-dom%C3%B3w!!!-ZAJRZYJ Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 dziewczyny, które oferowały się reklamować bazarek, gdzie jesteście???? Quote
giselle4 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='inga.mm']dziewczyny, które oferowały się reklamować bazarek, gdzie jesteście????[/QUOTE] porozsylalam i widze moje dziewczyny na nim..... ale to nie ostatnie moje slowo:) Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='giselle4']porozsylalam i widze moje dziewczyny na nim..... ale to nie ostatnie moje slowo:)[/QUOTE] dziś nic innego nie robię, tylko rozsyłam zaproszenia. Wg jednego moda to jest spamowanie. Dostałam punkty, więc muszę uważać. Quote
Recommended Posts