Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak więc nie pisze bo sama nie mam żadnych informacji. Bubu zdeklarowała się tam podjechać i porozmawiać. Jeżeli ludzie będą rościli jakieś prawa do piesków to będzie rozmowa aby je oddali dla ich dobra oczywiście. A jeżeli nie będą ich chcieli niech pomogą chociaż je złapać.
Maja602 dobrze. Ja również się wstrzymałam odnośnie robienia bazarków do wyjaśnienia sytuacji.
Trzymajcie kciuki Cioteczki za pozytywną rozmowę. Czekamy na jakieś wieści.
Bo jeżeli się nie uda to nie wiem co zrobię :shake::-(

Posted

Ludkowie sorka, ale apel taki, nowa osoba na Dogo prosiła:

http://www.gryfow.pl/male-kundelki-do-adopcji,a628.html

"Prosze zajrzyjcie i wyslijcie dalej
oto Olo i Krysia )) bite, zagłodzone i porzucone przez jakiegos .... dwa kochane szkieletorki....blagam jak ktos ma znajomych na dolnym sląsku czyli np okolice jeleniej góry , lubania , lwówka sląskiego, gryfowa sląskiego w sumie to wszedzie to niech roześle, czas nam sie kończy gmina jutro wywiezie je do shroniska a tam to juz....koniec dla nich. Parka trzyma sie razem i najlepiej jakby ktos wział je razem , chociaz to graniczy dla mnie z cudem, od poniedziałku szaleje, rycze z bezsilnosci szukam wszedzie i nic ...gmina placi za sterylke i kastracje!! sa bardzo terytorialne u mojej mamy sa dwa dni i bronią podwórka zajadle, bardzo mądre w drugą noc juz prawie nie nabrudziły. nie umiem zakladac watków wiec taka informacjie wysyłam. moj nr 607878480"

Posted

[quote name='Marycha35']Ludkowie sorka, ale apel taki, nowa osoba na Dogo prosiła:

http://www.gryfow.pl/male-kundelki-do-adopcji,a628.html

"Prosze zajrzyjcie i wyslijcie dalej
oto Olo i Krysia )) bite, zagłodzone i porzucone przez jakiegos .... dwa kochane szkieletorki....blagam jak ktos ma znajomych na dolnym sląsku czyli np okolice jeleniej góry , lubania , lwówka sląskiego, gryfowa sląskiego w sumie to wszedzie to niech roześle, czas nam sie kończy gmina jutro wywiezie je do shroniska a tam to juz....koniec dla nich. Parka trzyma sie razem i najlepiej jakby ktos wział je razem , chociaz to graniczy dla mnie z cudem, od poniedziałku szaleje, rycze z bezsilnosci szukam wszedzie i nic ...gmina placi za sterylke i kastracje!! sa bardzo terytorialne u mojej mamy sa dwa dni i bronią podwórka zajadle, bardzo mądre w drugą noc juz prawie nie nabrudziły. nie umiem zakladac watków wiec taka informacjie wysyłam. moj nr 607878480" Wstawiłam u siebie na NK i FB...Czy jest ich watek na Dogo albo wydarzenie na FB?

Posted

[quote name='iwonamaj']Wstawiłam u siebie na NK i FB...Czy jest ich watek na Dogo albo wydarzenie na FB?
Bardzo dziękuję. Niestety nie wiem, myślę, że nie! Zaraz sprawdzę jaki ma nick osoba, która to wrzuciła i prosiła o pomoc:)
Edit:
znalazłam wreszcie, pisała to
asiek.l-g

Posted

Cioteczki!!!!!! Wieści!!!!!!!!!!!!!!
SUCZKI MOŻNA ZABRAĆ!!!!!!!!!!
Bubu była rozmawiała, za co bardzo dziękuję :loveu:
Pieski są zamykane w domu, kiedy będą dwie wtedy je odrazu zabieramy :multi::multi:
Na pytanie o szczeniakach pan stanowczo zaprzeczył, że NIE MA

Teraz uwaga bardzo potrzebne jakie kolwiek wpłaty bo wpłyneło tylko 20 zł :placz::placz:
A sterylki trzeba zrobić obowiązkowo!!!! I zaszczepić itd :-(

Posted

Mam oby dwie!
Starsza ma ok 8 lat ma na imię Pusia a młodsza ok 2 lat ma na imię Sara.
Są bardzo ufne i prze urocze, poszły z nami i wsiadły do samochodu bez mrugnięcia okiem. Jutro porobię zdjęcia. Bardzo proszę Cioteczki rozsyłajcie wątek bo jesteśmy z niczym :placz: