Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marycha dobre powiedzonko, takie to nasz życie ;)
Najważniejsze jest to że dzięki Pani Teresie jest miejsce dla suczek!! Bo wiadomo że o taki tymczas nie łatwo.

Posted

ewunian napisał(a):
nie mam nic teraz do roboty :) to środa-czwartek mogłabym pomóc w przejeździe. Niestety, jestem w Katowicach, więc to chyba nic nie da (chyba że specjalnie przyjechać...) :(

Ewunian no ja bym chętnie skorzystała z Twojej propozycj ale niestety problem z tymi książeczkami zdrowia jest :-( i dlatego kłopot...

Posted

ewunian napisał(a):
cóż... własnego autka w Katowicach nie mam :/

Kochana wiem co to znaczy bo ja niestety też nie mam własnego auta :-(
Ale o ile było łatwiej gdyby było :razz: Psiny już dawno do autka i hop w trasę, no ale cóż niestety trzeba być zdanym na kogoś..

Posted

mamy pierwszą wpłatę na dziewczynki:
Anna K.-F. 20zł

będę tutaj wpisywać wpływy na dziewczyny a Ty Lili może wrzucaj je w pierwszy post czy gdzie tam uważasz..

Posted

danavas napisał(a):
mamy pierwszą wpłatę na dziewczynki:
Anna K.-F. 20zł

będę tutaj wpisywać wpływy na dziewczyny a Ty Lili może wrzucaj je w pierwszy post czy gdzie tam uważasz..

Tak, będę je wrzucać w pierwszy post. Dziękuję :loveu:

Posted

Lili8522 napisał(a):
A może ktoś ma jakieś fanty na bazarek? A ktoś może zrobić? :oops:

ja mogę przekaż fanty na bazarek nawet Tobie LILI osobiście w Bielsku w ten weekend. :)

Posted

necianeta89 napisał(a):
co za małymi? bo się w sumie już pogubiłam...

Małe będą łapane dziś wieczorem jakby się nie udało to jutro rano.
Co prawda nie wiem co z nimi zrobię jak złapie wieczorem ale będzie dobrze

Posted

Lili8522 napisał(a):
Małe będą łapane dziś wieczorem jakby się nie udało to jutro rano.
Co prawda nie wiem co z nimi zrobię jak złapie wieczorem ale będzie dobrze

Małe tj. suńki czy szczeniaki, bo się pogubiłam ? :P

Posted

Borówka16 napisał(a):
Małe tj. suńki czy szczeniaki, bo się pogubiłam ? :P

SUNIE będą łapane dziś albo jutro. A co do szczeniaków to będę dziś dzwonić to gościa który mieszka w tym budynku gdzie one się kręcą i wybadam sytuacje. Czy były jakieś szczeniaki, czy są albo czy będą. Może mi coś powie, miejmy nadzieję!

Posted

podaję swój telefon, 502526010, bo nie zawsze w związku z rehabilitacją DROPSIKA mogę zapanować nad skrzynką, zapełnia wię natychmiast w czasie mojej nieobecności, ŁAPCIE A POTEM SIĘ BĘDZIEMY MARTWIC ETAPEM NASTĘPNYM!!!

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
podaję swój telefon, 502526010, bo nie zawsze w związku z rehabilitacją DROPSIKA mogę zapanować nad skrzynką, zapełnia wię natychmiast w czasie mojej nieobecności, ŁAPCIE A POTEM SIĘ BĘDZIEMY MARTWIC ETAPEM NASTĘPNYM!!!

Telefon do Pani już zapisany, jak tylko akcja zakończy się udanym łapaniem to dzwonie i umawiamy się na przyjazd :lol
Mam nadzieje że w ten weekend sunie już trafią do lepszego świata!

Dziewczyny trzymajcie za łapanie a przede wszystkim za to aby one tam były i żebym na nie trafiła!

Posted

Figanna napisał(a):
czy jeżeli przekaże fanty na bazarek to jest ktoś chętny do jego zrobienia i koordynacji? bo ja jeszcze bazarków nie robiłam..

Właśnie, kto mógłby się zająć bazarkiem dla tych Księżniczek? Najlepiej ktoś z okolic aby Figanna mogła przekazać fanty ale jak nie to też się nic nie stanie bo zawse można zdjęcia porobić. Proszę o pomoc

A i jeszcze taka prośba czy ktoś mogłby zrobić banerek?