Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

arim napisał(a):
Mania już Ci wysyłam konto. :) Co do wpłat ,to nie wiem.Decydujcie same,myślę że można już wplacać a jak wpłynie cała kwota 75zł to Paulina zamówi.Jak chcecie. MANIA! chyba masz zapchaną skrzynkę,bo nie mogę wysłać wiadomośći na pw.

spróbuj jeszcze raz wysłać;) mały bałagan był ale już powinno być ok. Co u Lordzika??

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie od niego przyjechałam , bylismy na spacerku zrobił dziś twardą kupkę ;) , pomalutku ku zdrówku dostał jeść polizał kota , podreptał i musiałam jechać .Bo zabrałam innego psa z działki do kastracji bo rządzi pojechaliśmy , bo już byliśmy umówione i się pytam jak po zabiegu bo u psa to niby nie tak źle bo mam już innego na działce wykastrowanego a wet mówi że bym musiała go ze dwa dni w domu potzrymać i nie robiłam zabiegu bo już nie mam gdzie w domu ,.A jak by miał rankę to mogła by go mucha zapaskudzić itd . odłożyłam to moze na jesień bo w altanie też muchy a w ostatnim wolnym pokoju w chacie mam teraz tego ślepego kotka więc przyjechał z powrotem z klejnotami i wcale się nie zmartwił ;).Będę na działce jeszcze po południu a Lordzik już dychał a dopiero będzie upał ale woda świeża stoi i cień też ma więc da radę .Nie raz bym chciała żeby ktoś koło mnie tak troche po chodził a tu nie ma chętnych .Nie było na działkach nikogo więc poszłam z Lordem przejść się dalej jak on się na mnie spoglądał co chwilę łepek na mnie , biedak pewnie się bał że go zostawię .Miłego dnia ;)

Posted

arim napisał(a):
Belu,dzięki że zagladasz do Lordzika! :) Widzę,że wpisałaś Lorda w sygnaturkę-jak to zrobić na czerwono?

Jesli juz uda Ci sie napisac w sygnaturce jakis tytuł i go podlinkujesz ( albo dodasz pod spodem link do wątku ), to zaznacz ten tytuł i wtedy mozesz zmienic wielkosc liter, czcionke i kolor (wszystkie mozliwosci są na pasku w oklienku sygnatury).

Posted

i ja mam od 2 godzin psiego pana starszego.
na razie założyłam mu wątek.
Widzisz paulina, jak to jest.
Ciebie przygnałam z miau po pomoc, a teraz sama potrzebuję tej pomocy.

Posted

inga.mm napisał(a):
i ja mam od 2 godzin psiego pana starszego.
na razie założyłam mu wątek.
Widzisz paulina, jak to jest.
Ciebie przygnałam z miau po pomoc, a teraz sama potrzebuję tej pomocy.

pies ma juz dom.
Takiego tempa jeszcze nie miałam

Posted

Wczoraj przez tą burze siadł mi komputer , inga.mm a z kont ty tego pieska miałaś i fajnie że tak szybko mu znalazłaś domek , nieraz cuda się jednak zdarzają .Pamiętam że mnie namawiałaś żebym staruszkowi założyła wątek i dobrze się stało ze tu jesteśmy .Dziś Lordzik wystraszony po burzy widać że się musiał bać , wczoraj mu dałam drugi raz suchego czapi i ma problem z kupą , zatwardzenie .Jak mu ten suchy by podawać bo ja nie moczę ...

Posted

Trzeba wiem on nigdy pewnie też nie był odrobaczany ale teraz jest za chudy , trochę z tym poczekam .Lordzik boi się burzy jak musiał się bać tam w tym lesie strach pomyśleć . ;(

Posted

paulina02 napisał(a):
Wczoraj przez tą burze siadł mi komputer , inga.mm a z kont ty tego pieska miałaś i fajnie że tak szybko mu znalazłaś domek , nieraz cuda się jednak zdarzają .Pamiętam że mnie namawiałaś żebym staruszkowi założyła wątek i dobrze się stało ze tu jesteśmy .Dziś Lordzik wystraszony po burzy widać że się musiał bać , wczoraj mu dałam drugi raz suchego czapi i ma problem z kupą , zatwardzenie .Jak mu ten suchy by podawać bo ja nie moczę ...

Pies błąkał się blisko mojego osiedla.
Na razie jest na bdt, tak jak "Twój" Lord. I nie rozumiem, dlaczego temat jest w forum "mają dom, ale potrzebuja pomocy"?
Przecież to nie jest Wasz pies.
Temat powinien znaleźć się w forum "psy w potrzebie" "znalezione".
Powinnaś napisac do moda o przeniesienie wątku.
Również większe szanse na znalezienie pomocy.
Chapi nie dawaj, bo to jest g....
Chyba, że nie masz nic innego.
Psiun pewnie ma kłopoty z jelitami albo z powodu błąkania się, albo z powodu starości.
Lepiej ugotowac mu piersi kurczaka z ryżem, jeśli macie takie mozliwości finansowe.
Kaszy psy na ogół nie trawią.

Posted

Z tym jedzeniem to trudno doradzić.Pies głodował,jadł byle co to teraz może tak reagować na kazdy rodzaj jedzenia. A co do wątku ,to też pomyślałam,że lepiej by było jak go przeniesiesz na wątek psy w potrzebie.Wątek mają dom kojarzy sie kazdemu ze szczęśliwym zakończeniem i wogóle wiecej osób zagląda do "Psy w potrzebie" No i podnośmy go wszystkie,może ktoś go dowidzi wiecej.