AniaB Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 niezrozumiałe to dla mnie - szczeniaczki od Zuźki rozdysponowały sie jeszcze w brzuszku, a tu piękny, odchowany słodki buldozek, nauczony czystosci, i co..???? a ze nie widzi na oczko? komu to przeszkadza... jemu na przykład nie...:loveu: buldozku niemozliwe zeby cie nikt nie chciał..:shake: Quote
akucha Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Oczko to nie przeszkoda! Mojej bulwie kotka oko przebiła... Nic w psie po tym zdarzeniu się nie zmieniło, nic. Gucio prosi o dom!!! Lavinio, czy on jest spokrewniony z Mają??? Ona miała usuniety tatuaż, są przypuszczenia, że została ukradziona... Może z Guciem było podobnie... Quote
Maupa4 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 No to teraz my sie pochwalimy "naszymi" fotkami... :) TAAAKI JESTE GRUBIUTKI..... :) potem dodam jeszcze jedno, bo nie mogę go "otworzyć"... Karolina :krolik: Quote
rebellia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 R-e-w-e-l-a-c-j-a.... nie no... rozpłynęłam się............ Quote
akucha Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Niech go ktos przygarnie :-( Maupo on taki majowaty jest!!! Śliczny maleńki bf... Quote
AniaN Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Ja już się nieśmiało poleciłam :lol: On jest cudny ! Quote
akucha Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 :multi: :multi: :multi: Coś się szykuje??? Quote
Neris Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Oj, znaczy trza odpalać kadzidełka i mamrotać zaklęcia? I będzie dobrze???? Quote
bona_46 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 oj mamrotac, mamrotac;) i kciuki trzymac:thumbs: Quote
lewkonia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Czy Gucio jest wykastrowany? Bo chyba dość już się "nareprodukował":cool3: . Quote
zasadzkas Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Dopiero tu trafiłam :oops: Gucio cudny. Wysłałam go, ciotko Lavinio. Sama się zakochałam. Czy taki jednooki pirat może mieszkać w dwupoziomowym mieszkaniu ze schodami wewnątrz? Barierki jeszcze nie ma , ale on taki mały, że i tak barierke ominie popod :evil_lol: Quote
AniaN Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Teraz to już wszystko zależy od Lavinii ! Coraz więcej chętnych zaczyna się robić na Gucia. :lol: Quote
zaba14 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 i hop Gucienku, gdybym mogla to pewnie już byś u mnie grzał tyłeczek, bo zakochałam się w tej rasie :loveu: Quote
Maupa4 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 zasadzkas napisał(a):Czy taki jednooki pirat może mieszkać w dwupoziomowym mieszkaniu ze schodami wewnątrz? Barierki jeszcze nie ma , ale on taki mały, że i tak barierke ominie popod :evil_lol: U nas tak mieszkają ... :evil_lol: . I "jednooka" Mona i tłuściutka, mało sprawna Maja i "jednopłuckowy" Monar.Radzą sobie doskonale ... :-o . Przecież ze schodów nie trzeba stale korzystać. Ale za to są doskonałym "punktem widokowym". Quote
akucha Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 I co z Guciem???? Piszta coś! Bulwy ganiające są, schody to atrakcja :lol: Quote
zasadzkas Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Czekam na odpowiedź. No, schody ekstra, ale jednak półślepaczek. Takie cudo to dom raz dwa znajdzie, jak nie u moich zagapionych przyjaciół, to gdzie indziej. Czekam. Quote
akucha Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ja też mam bulwę ślepaczkę, nic to w jej życiu i zachowaniu nie zmieniło, nic. Gucio też da sobie z tym radę!!! Dobrodziejki buldożkowe, piszcie!!! Quote
AniaN Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 zasadzkas napisał(a):Czekam na odpowiedź. No, schody ekstra, ale jednak półślepaczek. Takie cudo to dom raz dwa znajdzie, jak nie u moich zagapionych przyjaciół, to gdzie indziej. Czekam. Ja też mu oferuję dom ! Quote
akucha Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 :lol: Cieszę się, że Gucio ma szansę na dom!!! Zazdroszczę domowi, w którym zamieszka!!! Quote
zasadzkas Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Obstawiam, że wygrasz. Jeśli już się umówiłaś z ciotką i gadałaś telefonicznie. Ach, popierdółki z nich :evil_lol: Quote
AniaN Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 No telefonicznie to jeszcze nie, ale Lavinia ma mieć mnie na uwadze (czekam na jakiś sygnał). Ja bym go mogła zabrać dopiero po Poznaniu i umnie miałby zdecydowanie dużo większe gabarytowo przyjaciółki (2 dogi de Bordeaux i bokserkę) i jednego przyjaciela (tzw. "owczarka warszawskiego). Quote
Malibu Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 AniaN. Znam Twoje psy i warunki w jakich przebywaja.Jak wiele miłosci maja od Was. Dla Gucia , który tyle przeszedł , domek u Ciebie to jak "Wersal". Pozdrawiam i trzymam kciuki. Quote
lavinia Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Gucio nagle zrobił się bardzo popularny :multi: :multi: jest Ania, jest p Marzena z Olsztyna, jest Maciek z rodziną i są znajomi Zasadzkas, ale oni jeszcze się nie odezwali..... bardzo się cieszę, że aż tyle domków, bo Gucio zasługuje na najlepszy z możliwych....:loveu: czas decyzji nadchodzi :evil_lol: Quote
zasadzkas Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Czy łapówki wchodzą w grę? :evil_lol: Quote
Recommended Posts