Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niezrozumiałe to dla mnie - szczeniaczki od Zuźki rozdysponowały sie jeszcze w brzuszku, a tu piękny, odchowany słodki buldozek, nauczony czystosci, i co..????
a ze nie widzi na oczko? komu to przeszkadza...
jemu na przykład nie...:loveu:
buldozku niemozliwe zeby cie nikt nie chciał..:shake:

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczko to nie przeszkoda! Mojej bulwie kotka oko przebiła... Nic w psie po tym zdarzeniu się nie zmieniło, nic.
Gucio prosi o dom!!!

Lavinio, czy on jest spokrewniony z Mają??? Ona miała usuniety tatuaż, są przypuszczenia, że została ukradziona... Może z Guciem było podobnie...

Posted

Dopiero tu trafiłam :oops: Gucio cudny. Wysłałam go, ciotko Lavinio.
Sama się zakochałam. Czy taki jednooki pirat może mieszkać w dwupoziomowym mieszkaniu ze schodami wewnątrz? Barierki jeszcze nie ma , ale on taki mały, że i tak barierke ominie popod :evil_lol:

Posted

zasadzkas napisał(a):
Czy taki jednooki pirat może mieszkać w dwupoziomowym mieszkaniu ze schodami wewnątrz? Barierki jeszcze nie ma , ale on taki mały, że i tak barierke ominie popod :evil_lol:

U nas tak mieszkają ... :evil_lol: .
I "jednooka" Mona i tłuściutka, mało sprawna Maja i "jednopłuckowy" Monar.Radzą sobie doskonale ... :-o . Przecież ze schodów nie trzeba stale korzystać. Ale za to są doskonałym "punktem widokowym".

Posted

zasadzkas napisał(a):
Czekam na odpowiedź. No, schody ekstra, ale jednak półślepaczek.
Takie cudo to dom raz dwa znajdzie, jak nie u moich zagapionych przyjaciół, to gdzie indziej. Czekam.

Ja też mu oferuję dom !

Posted

No telefonicznie to jeszcze nie, ale Lavinia ma mieć mnie na uwadze (czekam na jakiś sygnał).
Ja bym go mogła zabrać dopiero po Poznaniu i umnie miałby zdecydowanie dużo większe gabarytowo przyjaciółki (2 dogi de Bordeaux i bokserkę) i jednego przyjaciela (tzw. "owczarka warszawskiego).

Posted

AniaN. Znam Twoje psy i warunki w jakich przebywaja.Jak wiele miłosci maja od Was. Dla Gucia , który tyle przeszedł , domek u Ciebie to jak "Wersal".

Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Posted

Gucio nagle zrobił się bardzo popularny :multi: :multi:

jest Ania, jest p Marzena z Olsztyna, jest Maciek z rodziną i są znajomi Zasadzkas, ale oni jeszcze się nie odezwali.....

bardzo się cieszę, że aż tyle domków, bo Gucio zasługuje na najlepszy z możliwych....:loveu:

czas decyzji nadchodzi :evil_lol: