jofracy Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 A skąd Ci ludzie wiedzieli o Aresie? nie ma go nigdzie na stronach schroniska. Z ciekawości pytam, czy ludzie od Briardków zadziałali? Quote
saphira18 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Ci ludzie są znajomymi od pani kierowniczki, więc pewnie od niej:p Ares pakuj manatki i do domu! Quote
Klaudia M. Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Bardzo się cieszę że chłopak znalazł dom, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Pozdrawiam. Quote
maciaszek Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Przyjechali wczoraj, zabrali chłopaka :) :) :)! Quote
Istar19 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 potwierdzam, Ares w nowym domu :D wczoraj bez kłopotów cała rodzina zachwycona! myślę że trafił na prawdę dobrze, do rodziny lubującej się w rasie, która poprzedniego psiaka też miała z adopcji:) czekam na zdjęcia, ale proszę o cierpliwość, dostęp do internetu mam tylko raz na dzień (jak jestem u mamy) :) Quote
kimiji Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Super, nareszcie:multi::multi::multi: Błagam o zdjęcia, już nie mogę się doczekać :D Quote
kimiji Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Istar!!! Czła doba minęła, chcesz mnie wykończyć?? Gdzie te zdjęcia :D:D Quote
Czorcik Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 trafiłam na watek przez przypadek, strasznie sie wzruszyłam czytając tę historię , aż nie moge sie doczekać nowych wiadomości i zdjęć :) Quote
soboz4 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Na pewno wszystko jest dobrze, dajmy dychnąć Marzenie, nowe mieszkanie, zakupy, praca i jeszcze brak internetu, to nie najlepsze warunki do przekazywania informacji. Czasami brak wieści to dobra informacja, Quote
Diuna B. Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Jak się to cudownie czyta,że briardzik znalazł swój dom. Quote
Czorcik Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 no pewnie , ze dobra , tylko wiesz jak to jest pewnie większość z nas ciekawość zżera :) Quote
Istar19 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 neta ciągle brak....miesiąc mi kable zakładają :/ u Aresa wszystko ok (ma teraz nowe imię i już na nie reaguje...ale skleroza moja nie pamiętam...) :) jest grzeczny, kocha całą rodzinę...prawie całą...nie polubił się z kociakiem :( ale rodzina ciągle wierzy że ich stosunki się poprawią, na razie są izolowani a spotkania mają tylko pod opieką :) zdjęcia dostane, ale proszę o cierpliwość :) Quote
leonarda Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Ja też sobie czekam.... Przy okazji - moja córka po zobaczeniu zdjęć obciętego Aresa stwierdziła, że jednak istnieją ładne briardy, tylko trzeba je po prostu strzyc tak, jak jego:evil_lol: (nie chcę urazić wielbicieli rasy, mnie się bardzo podobają i nieostrzyżone;)_ Quote
Istar19 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 już pewnie nikt nie czeka, a zdjęcie jest :) Ares nazywa się teraz Tao i już ładnie zarasta futrem :D zdjęcie tylko jedne jak na razie ale pewnie za jakiś czas znów dostane, a we wrześniu myślę że wybiorę się do niego, jak znajdziemy wspólny termin z jego rodziną :) Quote
Czorcik Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 a ja czekałam wiernie cały czas :) piekny jest Quote
maciaszek Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Ja jestem ciekawa kiedy będzie już całkowicie futrzasty i jak wtedy będzie wyglądał :). Quote
kimiji Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 A ja chciałam zobaczyć zdjęcie jak leży na łóżku:eviltong: Sądzę, że Tao (świetne imię:loveu:) jak mu sierść urośnie nie będzie kompletnie wyglądał jak Ares:lol: PS. Na tym zdjęciu wydaje się taki malutki :D Quote
Diuna B. Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 maciaszek napisał(a):Ja jestem ciekawa kiedy będzie już całkowicie futrzasty i jak wtedy będzie wyglądał :). Za rok już powinien przypominać briarda:razz: Quote
Jasza Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 KOCHANI...ZNACIE DT KTORY PRZYJĄŁBY MALEŃSTWO??? Sunia z interwencji, siedem lat nie wychodzila, załatwiała się pod siebie, ma bardzo chore oczy, nie wiadomo co zrobić....trafiła do schronu.... http://www.dogomania.pl/threads/2147...3#post17669103 Quote
Recommended Posts