Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

potwierdzam, Ares w nowym domu :D wczoraj bez kłopotów cała rodzina zachwycona!
myślę że trafił na prawdę dobrze, do rodziny lubującej się w rasie, która poprzedniego psiaka też miała z adopcji:)

czekam na zdjęcia, ale proszę o cierpliwość, dostęp do internetu mam tylko raz na dzień (jak jestem u mamy) :)

Posted

Na pewno wszystko jest dobrze, dajmy dychnąć Marzenie, nowe mieszkanie, zakupy, praca i jeszcze brak internetu, to nie najlepsze warunki do przekazywania informacji. Czasami brak wieści to dobra informacja,

Posted

neta ciągle brak....miesiąc mi kable zakładają :/

u Aresa wszystko ok (ma teraz nowe imię i już na nie reaguje...ale skleroza moja nie pamiętam...) :) jest grzeczny, kocha całą rodzinę...prawie całą...nie polubił się z kociakiem :( ale rodzina ciągle wierzy że ich stosunki się poprawią, na razie są izolowani a spotkania mają tylko pod opieką :)

zdjęcia dostane, ale proszę o cierpliwość :)

Posted

Ja też sobie czekam....

Przy okazji - moja córka po zobaczeniu zdjęć obciętego Aresa stwierdziła, że jednak istnieją ładne briardy, tylko trzeba je po prostu strzyc tak, jak jego:evil_lol:

(nie chcę urazić wielbicieli rasy, mnie się bardzo podobają i nieostrzyżone;)_

Posted

już pewnie nikt nie czeka, a zdjęcie jest :)

Ares nazywa się teraz Tao i już ładnie zarasta futrem :D zdjęcie tylko jedne jak na razie ale pewnie za jakiś czas znów dostane, a we wrześniu myślę że wybiorę się do niego, jak znajdziemy wspólny termin z jego rodziną :)

Posted

A ja chciałam zobaczyć zdjęcie jak leży na łóżku:eviltong:

Sądzę, że Tao (świetne imię:loveu:) jak mu sierść urośnie nie będzie kompletnie wyglądał jak Ares:lol:

PS. Na tym zdjęciu wydaje się taki malutki :D

• 1 month later...