Obama Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Coyote- wątki Ci się pomyliły-to nie jest galeria Twojego psa.:roll: Quote
lilix4 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Gratulujemy wszystkim TOCZKA Morelowa Radość Zw.Mł i Naj.Jun kończąc tym samym Młodzieżowego Championa Polski, TIMUR Morelowa Radość Zw.Mł,KUPIDO Andrax gold Zw.Mł i Naj.Jun :) Quote
Chantell Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 jak ktoś jest chętny to link podrzucę, bo tutaj nie będę wrzucać (format jest ciut większy niż dopuszczalny) Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Obama']Coyote- wątki Ci się pomyliły-to nie jest galeria Twojego psa.:roll: ale to nie mój pies, :diabloti: wklejam zdjęcia które zrobiłam na wystawie a to chyba nie zabronione jest :mad::evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 violka i dogo napisał(a):Witam a może moje białaski by tu znalazły miejsce hmm?? Pani Iwonka napewno ma dużo ;) pewnie że mam :) dzisiaj idą Białasy tylko popołudniu Quote
bogi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Chantell napisał(a):jak ktoś jest chętny to link podrzucę, bo tutaj nie będę wrzucać (format jest ciut większy niż dopuszczalny) a wrzuć link do swojej galerii tu - pooglądamy :sweetCyb: Proszę.........:modla: Quote
amcock Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 bardzo proszę cockerspaniel amerykanski - zwycięzca grupy dziękuję Quote
Chantell Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Już idą PW na zachętę w linkach wrzucę http://i1080.photobucket.com/albums/j335/ephotoss/_DSC2719-1.jpg http://i1080.photobucket.com/albums/j335/ephotoss/_DSC2663.jpg Quote
Obama Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [quote name='Coyote Ugly FCI']ale to nie mój pies, :diabloti: wklejam zdjęcia które zrobiłam na wystawie a to chyba nie zabronione jest :mad::evil_lol: Wystarczy,że niesmaczne.Pozwolisz,że nie będę kontynuować wątku.Do pewnego poziomu dyskusji z natury się nie zniżam. Chantell,ja również proszę linka do fot. Robisz naprawdę ładne zdjęcia sądząc po zachęcie :) Quote
Chantell Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Bo to link do wątku na innym forum, wiec modzi by mnie pogonili zaraz, a do albumow nie wrzucalam ani na stronę na razie. Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='Obama']Wystarczy,że niesmaczne.Pozwolisz,że nie będę kontynuować wątku.Do pewnego poziomu dyskusji z natury się nie zniżam. Chantell,ja również proszę linka do fot. Robisz naprawdę ładne zdjęcia sądząc po zachęcie :) wytłumacz mi co jest niesmacznego w tych zdjęciach? Chyba ktoś ma tu problemy :shake: Quote
bobroska. Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Coyote Ugly FCI napisał(a):wytłumacz mi co jest niesmacznego w tych zdjęciach? Chyba ktoś ma tu problemy :shake: Pewnie uszy! A raczej ich brak. Ojejej. :( Quote
Ppx Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 W podziękowaniach na wystawie wspominali coś o fotografie. ;D Może ma ktoś cynka do lokalnej strony miasta, może coś/jakaś fotogaleria tam jest ^^ ? Quote
Recommended Posts