Coyote Ugly FCI Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 oferuję sesje fotograficzną przy okazji wystawy www.coyote-ugly.pl/pl/oferta.html atrakcyjne ceny ok 30 zl :) zapraszam Quote
McDzik Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Będę jechać na tą wystawę z Rzeszowa, czy ktoś chciałby się przyłączyć do wspólnej wyprawy? Quote
Błyskotka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 My rezygnujemy z wystawy. Po pierwsze termin a po drugie ile może sędziować pani W. :shake:. Quote
TomekK Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Przypominam wszystkim, ze termin zgloszen uplywa w dniu 27.06 i nie bedzie on przedluzany !!! Nie bedzie przedluzany, bo technologicznie bylby z tym problem - w sobote jest wystawa w Nowym Targu Psów Pasterskich II Grupy, wiec do wystawy od 27.06 zostaje 11 dni tylko !!! Rownoczesnie - dla informacji - w weekend 9-10 lipca w Nowym Targu wlasciciele ponizszych ras moga powalczyc i w sobote i w niedziele: Anatolian Nowofundland Hovawart Leonberger Landseer Mastif Hiszpanski Mastif Pirenejski Pirenejski pies gorski Sarplaniniac Aidi Estrela Laboreiro Alentejo Bernardyn Kraski ovcar Owcz.kaukaski Mastif tybetanski Appeneller Entlebucher Bernenczyk Duzy szwajcar Tornjak Bukovina i oczywiscie Owczarek Srodkowoazjatycki, dla ktorych to jest specjalna wystawa ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 my na pewno bedziemy, od rana do Bisow wiec zapraszam wszystkich chetnych na sesje ! Quote
mare Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Czy Nowy Targ podaje plan sędziowania i zgłoszone psy?????? Quote
Lofty Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Coyote Ugly FCI']my na pewno bedziemy, od rana do Bisow wiec zapraszam wszystkich chetnych na sesje ![/QUOTE] To ja się pisze z moim rudzielcem:) mam nadzieję że pogoda dopisze i obfocisz go z każdej strony :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='Lofty']To ja się pisze z moim rudzielcem:) mam nadzieję że pogoda dopisze i obfocisz go z każdej strony :)[/QUOTE] w takim razie zapraszam :) na wystawie prosze o kontak na tel lub szukac mnie przy ringu amstaffow. Quote
Lofty Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Coyote Ugly FCI']w takim razie zapraszam :) na wystawie prosze o kontak na tel lub szukac mnie przy ringu amstaffow.[/QUOTE] Mysle ze sie znajdziemy miedzy sedziowaniem a finalami:) ja oczywiscie przy ringu rudych ale bede lazikowac:) Quote
mare Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Czy wybiera się ktoś z Krakowa lub jadąc przez Kraków, kto mógłby zmieścić 1-2 osoby + niekłopotliwą suczkę? Quote
Lofty Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='mare']Czy wybiera się ktoś z Krakowa lub jadąc przez Kraków, kto mógłby zmieścić 1-2 osoby + niekłopotliwą suczkę?[/QUOTE] Jedną osobę i owszem zmieszczę jeszcze z psiakiem oczywiście dla 2 juz miejsca niebedzie:( Quote
mare Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Dziękuję za info i do zobaczenia :) A czy nie wiecie, kiedy można spodziewać się planu sędziowania???? I spisu wystawców. Quote
nadpilickiebestyjki Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 mam jedno wolne miejsce na trasie Radom-Nowy Targ - z małym psem zapraszam :D Quote
nadpilickiebestyjki Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 z powrotem też :D jak coś to podaje maila bestia70(at)wp.pl Quote
McDzik Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 No jak tam finały, są juz pierwsi zadowoleni? My uciekliśmy z tego MEGA UPAŁU, masakra.... Arni był zgłoszony lajtowo, uzyskał Zwycięstwo Rasy. Ja z Bobtailem - zaszczytne III miejsce w Kobieta i Pies :D ...i się zmyliśmy szybciorem, bo nie szło wytrzymać :/ Quote
Lofty Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 McDzik napisał(a):No jak tam finały, są juz pierwsi zadowoleni? My uciekliśmy z tego MEGA UPAŁU, masakra.... Arni był zgłoszony lajtowo, uzyskał Zwycięstwo Rasy. Ja z Bobtailem - zaszczytne III miejsce w Kobieta i Pies :D ...i się zmyliśmy szybciorem, bo nie szło wytrzymać :/ Gratki wielkie :) i jeszcze raz sorki ale rudzielec dziś wymiękał:(( a co do zadowolenia to my usatysfakcjonowani choć deszcz z gradem i pioruny latające po stadionie to wrażenie niezapomniane:) a co do wyników: nasza mała czarnulka Emma (Goango Black Essense ) - ZwMł, NJwR tym samym Emma w wieku 11,5 miesiąca na swojej 3 wystawie zakończyła Młodzieżowy Championat Polski !!!! a Desperado tym razem - CWC, BOB, BOG II i BIS użytków II :) Quote
Diablica Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 My równiez zadowoleni;) Prima Nera mały budda BOB BOG 3 BIS WETERAN 3 :) Quote
Lofty Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Coyote Ugly FCI napisał(a):w takim razie zapraszam :) Sorki że nie dotarłam ale nie miałam sumienia przy tym upale męczyć rudego zdjęciami:( i tak mimo iż tylko leżał miał wszystkiego serdecznie dość:(( Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Lofty napisał(a):Sorki że nie dotarłam ale nie miałam sumienia przy tym upale męczyć rudego zdjęciami:( i tak mimo iż tylko leżał miał wszystkiego serdecznie dość:(( rozumie rozumie , upał była niesamowity , ale muszę sie pochwalić kilka sesji było , mam andzieje że właściciele będą zadowoleni ! ot taki mały przedsmak... Quote
McDzik Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Lofty napisał(a):Gratki wielkie :) i jeszcze raz sorki ale rudzielec dziś wymiękał:(( a co do zadowolenia to my usatysfakcjonowani choć deszcz z gradem i pioruny latające po stadionie to wrażenie niezapomniane:) a co do wyników: nasza mała czarnulka Emma (Goango Black Essense ) - ZwMł, NJwR tym samym Emma w wieku 11,5 miesiąca na swojej 3 wystawie zakończyła Młodzieżowy Championat Polski !!!! a Desperado tym razem - CWC, BOB, BOG II i BIS użytków II :) Również ogromne gratulacje! Dessi jak zwykle poszalał a mała Emma jest naprawdę cudowna, nie mogłam się napatrzeć! :loveu: Upały były straszne, rozumiem oczywiście i się cieszę, że Dessa nie męczyłam, bo wykrzesał jakieś siły na finały :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 "mój " Zwycięzca.. syn mojego Kentakiego Quote
ewa1000 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Gratuluję oddziałowi Nowy Targ bardzo dobrz zorganizowanej wystawy! Czy mogłabym prosić o fotki BOG trzeciej grupy ? mój mail westie.od.bobika@ wp.pl Quote
Recommended Posts