Demowata Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Plastik chcesz malować? :lol: Nie lepiej obkleić jakąś kolorową taśmą? Quote
Qeeriefire Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Najlepiej ozdobić taśmą izolacyjną. ;) Quote
AnAn Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Demowata napisał(a):Plastik chcesz malować? :lol: Nie lepiej obkleić jakąś kolorową taśmą? No właśnie jestem dziwna i tak xDD Ale ponoć dużo roboty, bo jeszcze by trzeba farbą podkładową wysmarować albo jakimś dziwnym lakierem, więc moooże kiedyś jak będę miała dużo przeszkód to wtedy, bo mi się nie opłaca tera farby kupować xd Collie napisał(a):Najlepiej ozdobić taśmą izolacyjną. ;) A można gdzieś w Rz kupić jakąś taką ładną kolorową? :D Bo jam jest geniusz i nie ogarniam xd Quote
Fantowa Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nie wiem, czy można kupić w Rzeszowie, ale na pewno na allegro dostaniesz - a tam wybór olbrzymi ;) Quote
Qeeriefire Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Na internecie właśnie więcej do wyboru kolorów jest, ale w Rzeszowie pewnie, że są, np. w Castoramie :D Quote
Molowe Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 zazdroszczę Wam regularnych treningów i bardzo fajne fotki :loveu: :D Quote
AnAn Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Fantowa napisał(a):Nie wiem, czy można kupić w Rzeszowie, ale na pewno na allegro dostaniesz - a tam wybór olbrzymi ;) Collie napisał(a):Na internecie właśnie więcej do wyboru kolorów jest, ale w Rzeszowie pewnie, że są, np. w Castoramie :D Aaaa, dzięki xD Molowe napisał(a):zazdroszczę Wam regularnych treningów i bardzo fajne fotki :loveu: :D Znaczy teraz akurat trenujemy sobie na własną rękę, ale od połowy września znowu się zapisujemy się na kurs <33 :D Quote
Molowe Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 no właśnie zazdroszczę,tego że macie gdzie i macie z kim u nas niby ma się coś rozkręcać ale chętnych brak :(, a u Was w Rzeszowie jest dużo psiarzy :D Quote
Lucky. Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 fajne zdjęcia :) ale zastanawiam się dlaczego ona skacze w kagańcu :o Quote
Fantowa Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 AnAn napisał(a):Znaczy teraz akurat trenujemy sobie na własną rękę, ale od połowy września znowu się zapisujemy się na kurs <33 :D Spotkanie organizacyjne 10 września, nie zapomnij :eviltong: Quote
AnAn Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Lucky. napisał(a):fajne zdjęcia :) ale zastanawiam się dlaczego ona skacze w kagańcu :o Dzięki. Dlatego, że zawsze jak przyjeżdżamy do tych znajomych przez pierwszych 20 min próbuje zjeść Czestera i ostatnio też małego Leona, więc na wszelki wypadek. A potem jej zupełnie przechodzi i się już razem bawią i ściągam kaganiec. Fantowa napisał(a):Spotkanie organizacyjne 10 września, nie zapomnij :eviltong: Wiem, wiem :p Quote
Demowata Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 O damnn, to wychodzi na to, że my z Demi nie możemy na agi. :-( Co do taśm izolacyjnych to w castoramie blisko MediaMarkt'u są ładne kolorki. :3 Quote
AnAn Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Demowata napisał(a):O damnn, to wychodzi na to, że my z Demi nie możemy na agi. :-( Co do taśm izolacyjnych to w castoramie blisko MediaMarkt'u są ładne kolorki. :3 Kredkaaaa, ekhem, WIEM GDZIE JEST CASTORAMA!!!!! :p Fantowa napisał(a):Dlaczego nie możecie? :-( Właśnieee!!? :< Quote
AnAn Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Woohoo, ile mnie tu nie było :o No to tak, wrzuciłabym jakieś zdjęcia, ale jestem na tablecie więc nie chce mi się linkować, ale tak poza tym, koleżanka zamierza kupić szczeniaka beagle, rodziców oczywiście trudno przekonać do kupienia szczyla za 1500zł, więc może ktoś z was zna jakąś hodowlę, w której mają jakiegoś petka taniej, albo jakiegoś beaglopodobnego szczeniaka w jakiejś fundacji? Jak ktoś coś ma to piszcieee <3 Quote
Recommended Posts