Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pralinka94 napisał(a):
Super zdjęcia i wieści :D najfajniejsze to chyba te w polu, widać, że Nina uwielbia biegać :D

pralinka94 napisał(a):
kurcze, myślałam, że post nie wskoczył :oops:

;) tak, uwielbia biegać, na spacerze to ciagle biegła przed siebie, a potem na zawołanie pędem wracała, i tak parę razy, potem ganiała z Sochą i bawiła się razem z nią śniegiem (z nią to potrafiła by biegać godzinami ;))

• 1 month later...
Posted

Co tam u Ninki? :D - bardzo dobrze!

Witam,
Przesyłam zdjęcie Ninki z Kotokitkiem. Zdjęcie miało wyglądać inaczej. Pierwotnie Kotokito leżąc, jedną połową ciała znajdował się na moich kolanach, a drugą na Nince, ale zanim mąż zdążył znieść z góry aparat, to konfiguracja uległa zmianie. Generalnie koty bardzo lubią Ninkę – Kotokito poluje na jej ogon i głowę, a ona tylko macha ogonem. Koty się o nią ocierają, Kotokito czasem kładzie się obok niej na jej posłaniu, robią sobie „noski” czyli czułe obwąchiwania…

Pozdrawiam

• 7 months later...
  • 3 months later...
Posted

NINKOWATY DOMEK WSPANIAŁY! ;)

A więc nowe wieści od Niny:
"Witam,
Przesyłam kilka aktualnych zdjęć z Ninką. Nina jest bardzo miłym psem – ogromnym pieszczochem. Jest też bardzo zrównoważona psychicznie i przyjazna dla ludzi (również obcych, którzy nas odwiedzają lub których my odwiedzamy, czy spotykamy). Koty ją bardzo lubią (Kotokito często wylizuje jej uszy).
Pozdrawiam"

I jeszcze cudne zdjęcia Ninki ;)

I ze swoją psią koleżanką ;)