pralinka94 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Super zdjęcia i wieści :D najfajniejsze to chyba te w polu, widać, że Nina uwielbia biegać :D Quote
saphira18 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 bardzo się cieszę:) i fajnie że masz stały kontakt z domkiem Niny...:multi: Quote
pralinka94 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 kurcze, myślałam, że post nie wskoczył :oops: Quote
miudzioszka Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 pralinka94 napisał(a):Super zdjęcia i wieści :D najfajniejsze to chyba te w polu, widać, że Nina uwielbia biegać :D pralinka94 napisał(a):kurcze, myślałam, że post nie wskoczył :oops: ;) tak, uwielbia biegać, na spacerze to ciagle biegła przed siebie, a potem na zawołanie pędem wracała, i tak parę razy, potem ganiała z Sochą i bawiła się razem z nią śniegiem (z nią to potrafiła by biegać godzinami ;)) Quote
awede Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Świetne wieści :D zdjęcia oczywiście też :cool3: a najważniejsze że taki wspaniały domek :multi: Quote
miudzioszka Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Co tam u Ninki? :D - bardzo dobrze! Witam, Przesyłam zdjęcie Ninki z Kotokitkiem. Zdjęcie miało wyglądać inaczej. Pierwotnie Kotokito leżąc, jedną połową ciała znajdował się na moich kolanach, a drugą na Nince, ale zanim mąż zdążył znieść z góry aparat, to konfiguracja uległa zmianie. Generalnie koty bardzo lubią Ninkę – Kotokito poluje na jej ogon i głowę, a ona tylko macha ogonem. Koty się o nią ocierają, Kotokito czasem kładzie się obok niej na jej posłaniu, robią sobie „noski” czyli czułe obwąchiwania… Pozdrawiam Quote
soboz4 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Miło się czyta takie wieści, szkoda że jeszcze jednego psiaka nie chcą! Quote
miudzioszka Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 tak... cudowny dom, na który zasługuje każdy pies ;) ale oni już mają duży zwierzyniec - 2 psy i 3 koty :D Quote
miudzioszka Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Pozdrowienia od Ninki. Koty ją bardzo lubią ;) a na spacerach stale podjada jakieś roślinki hehe ;D Quote
madzia.uje93 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Ale śliczny psiak sie z niej zrobił!!!! Pięknie:D Quote
miudzioszka Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 NINKOWATY DOMEK WSPANIAŁY! ;) A więc nowe wieści od Niny: "Witam, Przesyłam kilka aktualnych zdjęć z Ninką. Nina jest bardzo miłym psem – ogromnym pieszczochem. Jest też bardzo zrównoważona psychicznie i przyjazna dla ludzi (również obcych, którzy nas odwiedzają lub których my odwiedzamy, czy spotykamy). Koty ją bardzo lubią (Kotokito często wylizuje jej uszy). Pozdrawiam" I jeszcze cudne zdjęcia Ninki ;) I ze swoją psią koleżanką ;) Quote
saphira18 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 trochę przytyła, dobrze widzę? wygląda świetnie! Quote
Recommended Posts