kimiji Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 No i Suzi, która obecnie ma najdłuższy staż:(:( Quote
WolvesLover Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 I na Żabcie i na Suzi też przyjdzie kolej :mdrmed: Cieszę się, że Ninka już ma swój kąt i kochających właścicieli i oby to się nigdy nie zmieniło! Quote
saphira18 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 no wynocha psiaki do domu! zwłaszcza z 2009 roku;) Powodzenia Nina! bądź grzeczna:) Quote
fernari Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 kimiji napisał(a):No i Suzi, która obecnie ma najdłuższy staż:(:( I jeszcze długo siedzi Kropek i Wolt :( A Tobię Ninuś życzę szczęścia w jednym z najpiękniejszych miejsc w Polsce :) :) :) I nawet trochę pozwiedzać możesz :p A i bym zapomniała > Nie wracaj do nas kobieto !! Quote
maciaszek Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 No to super :). Kolejne szczęśliwe zakończenie! Powodzenia w nowym domu! Quote
miudzioszka Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Dostałam już zdjęcia Ninki :) Tutaj Ninusia w nowym domku: A na tym zdjęciu widzimy Ninę i jej 5-miesięczną współlokatorkę z którą się bardzo polubiła :) A na tym Ninkę z psem sąsiadki :) I tutaj w trójkę: Koty ignoruje, choć one nie sa za bardzo zadowolone z jej wizyty, ale na pewno się przyzwyczają. Jak na razie omijają się, więc się bardzo cieszę :) Quote
mgie Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Widać, że kąpiel zaliczona :) i jakie ma fajnie towarzystwo Quote
pralinka94 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Świetnie, że Nina ma tyle towarzystwa :D Quote
kimiji Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Widać, że jest szczęśliwa, oby tak było zawsze :):) Quote
leonarda Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Bardzo miłe wiadomości i bardzo fajne zdjęcia.. i w ogóle:) Super:) Quote
soboz4 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Super zdjęcia, czy Ninka miała steruylkę??? Jeżeli nie to trzeba ja było zgłosić przed adopcją na zabieg, byłoby znacznie prościej dla nowych opiekunów... Quote
fernari Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 I od razu inaczej Nina wygląda ... Niż np. na tych zdjęciach z rana od Magdy :) Widać, że szczęśliwy bydlak :p I od dzisiaj Nina rozpoczęła nowe życie :D Quote
miudzioszka Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 fernari napisał(a):I od razu inaczej Nina wygląda ... Niż np. na tych zdjęciach z rana od Magdy :) No tak, po wykąpaniu i wyczesaniu :) Pewnie się cieszyła z widoku wody, jak wychodziłyśmy wczoraj rano ze schroniska i dałam smycz nowej właścicielce to Nina od razu ciągła do oczka, ale niestety nie mogła się w nim wykąpać bo w aucie mogło by być troszkę mokro :) A tym bardziej, że wczoraj był ciepły dzień, mam nadzieję, że Ninka już czuje, że jest w domu i, że jej się bardzo tam podoba :) Quote
miudzioszka Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Wygląda, że z adaptacją Niny nie będzie problemów. W najbliższym tygodniu będzie wysterylizowana. Kolejne zdjęcia właścicielka przyślę na początku września, już po przeprowadzce do domku z ogródkiem :) Quote
kimiji Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Przyjadą specjalnie z Krakowa do Katowic żeby ją wysterylizować?? Quote
miudzioszka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Nie wiem nie mówili mi, ale wątpię. Quote
miudzioszka Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Dostałam nowe zdjęcia Niny, podobno w nowym domku sprawuje się bardzo dobrze, bardzo polubiła swoja koleżankę Sofi i zaczyna się dogadywać z jednym z dwóch kotów (ten drugi ja omija). Przeprowadziła się już do domku z ogródkiem. Razem z Sofi ganiają się po nim :) Oto zdjecia :) Z ogonem od kotka :) Quote
miudzioszka Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 A tutaj Sofi goni Ninę :) Z kotem i Sofi :) Quote
miudzioszka Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Tutaj pieszczoty :) A tu w domku :) Widać że ninka jest szczęśliwa :) Quote
miudzioszka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 kimiji napisał(a):kocham ten uśmiech na mordce :) Ja także :) Quote
Recommended Posts